Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 15:22
Старата наталия компенсираше малкото резисти и армор с регена на disc. Но поне за мен това е кофти сет, защото хем си гимпваш демиджа (с жълти/легендарни предмети можеше да се постигне доста повече), хем дефенса. Новата наталия има по-добри статс, но без реген на disc. Нямам идея дали си струва парите, вероятно не. Иначе щом е заради външния вид, go for it 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 15:43
Ако някак докараш резистите до 400, без да свалиш кръвта/армора, които писа по-горе, ще си доста добре  . После вече само демидж ъпгрейди/по-добри роллове на сегашните предмети
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 16:06
Abeе с ПИБ нямам проблеми когато съм теглил от пейпал, само с ДСК-то се осра работата.... то далеч не е първия път в който имам ядове с тях, големи лузъри са...
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
 |
TheChosen1
|
 |
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 17:43
Някой може ли да ми даде назаем 50 бона за един умопомрачително ненормален стаф, връщам ги до 1-2 дена
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 17:51
Ииии хоп, още 50 евра ^___^
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
TheChosen1
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 18:07
Има ли живи тука, не тролвам в момента  Най-добрия стаф в играта за 50 милиона, връщам ги до 2 дена !
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 18:16
Брат 50 бона ( хиляди ) мога да ти дам и няма смисъл да ми ги връщаш, ама ако имаш в предвид 50 милиона, поне аз нямам в наличност :/
|
|
|
|
 |
TheChosen1
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 18:21
А дано някой има, че говорим за 1000 дпс над 350 инт И вит и над 100 % крит..
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 21:56
Преди няколко дни си купих стаф с 1150дмг, над 300 инт и над 170 крит + дупка за ЕДИН МИЛИОН и нещо. Не вярвам, един вит да прави 49млн отгоре, отделно и доста по-малкия демидж. После осъзнах какъв билд искам да играя(с легендарно моджо за пикъп рейндж) и продадох стафа, защото не ми вършеше работа за целите. Не знам какви са тия 50милиона, какво е това чудо  ЕДИТ: Ако не варваш, ще дам скрийншот, само ми кажете сайт, на който можеш да ъплоудваш без шибана регистрация, че не ми се занимава
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 22:51
Падна ми никак не лош амулет : 110 Str 50 Vitality 40 Cold resist 62 All resist +210 LoH 8.5 Crit chance Лошото е, че е доста по-добър от моя в момента и доста се колебая да продавам или да го ползвам 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Сеп 2012 07:40
Колкото си по-наяден, толкова по-бързо ще вадиш нови добри предмети 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Сеп 2012 00:05
Бе аз не съм от най-социалните играчи, честно казано, ама : Beermonger#2496
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Сеп 2012 09:43
ми да биеш диабло на инферно, най-малкото ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Сеп 2012 13:12
парагон 100, нови герои, диабло на инферно, да си подготвиш героя за пвп пача етц
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Сеп 2012 15:43
Леле, дано я кракнат някога, че да го пробвам това чудо : D
___________________________________ www.Bplay.org -БългарияИграе Онлайн турнири FIFA starcraft 2 PES 2011 Counter-Strike Dota LFS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Сеп 2012 20:08
Е има начин да я пробваш и без да е кракната  Правиш си регистрация в батълнет, теглиш версията за пробване и цъкаш половината акт 1. Не е кой знае какво, но за "пробване" става 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2012 11:09
Момчета моля помагайте, не искам да пускам нова тема, затова пиша в общата за играта.
С две думи - хакнаха ми акаунта Не мога да влизам в бнет с е-майла си, следователно не мога и да пиша тикет до съпорта им. Направих ново ацц в бнет, за да се свържа със съпорта, чаках доста повече от два дни и в крайна сметка ми казаха, че трябва да събмитна тикет от е-майла, на който е регистрирано диаблото (което обаче няма как да стане защото този който ми е задигнал акаунта ми е сменил и паролата) т.е със съпорта стигнах до задънена улица и май не правя нещо както трябва.
Затова много моля, някой ако има представа как се оправят хакнати ацц-та нека ми обясни стъпка по стъпка какво да направя.
Благодаря предварително
___________________________________ А к'во ще ядем беее ? Стига си пял за т'ва Бе'Мве !!
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2012 11:47
fdasf написа: Не мога да влизам в бнет с е-майла си, следователно не мога и да пиша тикет до съпорта им. Тва от къде следва ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2012 12:08
Ами за да си събмитна тикета, системата на бнет иска да съм се логнал с д3-акаунта си. Само че (вследствие на хакване или не знам и аз на какво) няма как да го направя. Пробвах и със създаване на нов бнет акаунт, свързах се със съпорта, но явно комуникирам с някакъв тъп бот, защото отговора им беше крайно незадоволителен -> лог със старото ацц 
___________________________________ А к'во ще ядем беее ? Стига си пял за т'ва Бе'Мве !!
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2012 12:50
Би трябвало да те накарат да докажеш, че акаунта е твой като примерно ти кажат да си кажеш тайния въпрос и отговор ама не знам всъщност дали им е такава практиката по принцип при хакнати акаунти. А съпорта им е мега зле иначе. Аз само, за да си сменя държавата ме мотаха няколко седмици  Пиши им пак, за друго не се сещам какво може да направиш.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|