Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 26 Юли 2012 13:07
Все пак не става от първия път.Лудогорец е силен но следващия път ще е по-силен!
Само трябва да махнат това менте Гълъбович.Аз да бях щях да съм извардил всичките голове...Последния даже с хуй щях да го спра!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 26 Юли 2012 14:35
Gipo написа: Serious Sam написа: Не мога. Влизам в общия и гледам ДВЕ теми, едната от които закачена като "Важна", Доста си тъп. "Важната" тема е на отбора по аматьорски футбол на малки вратички, който участва във форумна лига. Разискват се някакви вътрешно отборни работи. Тази тема тук е за футбола като цяло и в нея обсъждат всички заинтересувани членове от форума. Доста си тъп, да. Като си бил по-малък, баща ти те е ебал здраво и от тогава мразиш всички мъжки неща, нали? п.п. Не исках да ти го казвам, ама си доста тъп Човек като ни гледа, ще рече че сме братя.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 26 Юли 2012 15:10
Напълно е възможно. Навремето сред съучениците ми имаше момче и момиче близнаци. Тя бяше безбожно дебела, а той едва си носеше чантата, толкова беше хърбав . Та така и ние с теб, уж братя, пък ти си толкова тъп, а аз пък толкова да се отличавам от теб...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 26 Юли 2012 15:21
Брат, май ти е умряла циганката.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 26 Юли 2012 22:38
На някой друг стана ли му тъжно колко жалки са Левски и ЦСКА? Не знаеш да се смееш ли или да плачеш.
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 26 Юли 2012 22:54
не, но виж смешно ми стана
___________________________________ .
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 26 Юли 2012 23:10
Same here ... Не просто ми е тъжно а ми се повръща.... Помня как един френд ми раздуваше как първенството ни било в подем как разбираш ли отбори като Лудогорец променили всичко... Пародия пълна радвам се, че не ги следя и съжалявам, че отделих няколко часа от живота си за да гледам поредното посрамване на България на европейската футболна сцена... А помня как Перуката искаше да налага цензура на тв излъчването на чужди първенства за да сме гледали наще убавци които навъртат повече километри в чалготеките от колкото по терена... Еми да им сера в устенцата и да им пикам в шепите...
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 26 Юли 2012 23:31
-Stormrаge- написа: Same here ... Не просто ми е тъжно а ми се повръща.... Помня как един френд ми раздуваше как първенството ни било в подем как разбираш ли отбори като Лудогорец променили всичко... Пародия пълна радвам се, че не ги следя и съжалявам, че отделих няколко часа от живота си за да гледам поредното посрамване на България на европейската футболна сцена... А помня как Перуката искаше да налага цензура на тв излъчването на чужди първенства за да сме гледали наще убавци които навъртат повече километри в чалготеките от колкото по терена... Еми да им сера в устенцата и да им пикам в шепите... Да ти кажа честно,донякъде съм съгласен с твоя приятел.Лудогорец доста разтресе обстановката през миналия сезон и-ей богу-за пръв път от ДОСТА време ми беше по-интересно да гледам какво ще се случи в нашата "А" група отколкото в други първенства,защото всеки отбор водеше някаква битка-било за място на върха,за място в Лига Европа,за оставане в групата.Постоянно се сменяха местата на отборите и беше интересно и поради тази причина си мислех,че най-сетне българските отбори ще спрат с тъпата традиция да отпадат по най-идиотският начин.Уви,докато Перуката и цялото БФС не бъдат уволнени,няма да се оправим явно.Отборите трябва да започнат да оглеждат по-усърдно юношеските си школи и да дават шансове на младите момчета да се докажат-за справка-Левски.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Юли 2012 00:12
Добре, че вече няма мазохисти, които да гледат такава яка пародия с "марка" БГ футбол
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Юли 2012 03:05
Аз съм се примирил и днес с колегите като разбрахме резултатите от мачовете, хубаво си се посмяхме - кой от цска, кой от левски, все тая :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Юли 2012 11:51
Домусчиев дава повече пари за юношите от колкото Локо П даваше на мъжете си!
Лудогорец е истината но докато не се смени БФС няма да се оправи футбола.ЦСКА се посра тотално.Левски пък много се биха в гърдите ама пак същото лайно показаха.При Лудогорец един тъп рефер усра мача.Чак ме е яд как можа да се случи такова реферско лайно.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Авг 2012 12:40
Сър Алекс Фъргюсън решил да организира бенефис на Бербатов. Бербатов не бил включен в групата. и Не е лесно да си негър върху палма в пустиня, ядящ банан... Миг невнимание и хоп - в българската А група
|
|
|
|
|
Stonedisus
|
|
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Авг 2012 13:30
Бутахме се колко време да вземем Ицо Янев...1 мач и го изгониха. Ебасъ майката и футбола и сичко. ГНУС ГНУС ГНУС Бай Ганьо и некви сметаджии са горе у ритнитопката у нас кур бе лайнари смотани ебават се с феновете , а ние се молим ревем даваме си последните пари за билети кур бе кур ...останаха шибаните ултраси дето футбол не гледат а ходят да се ръгат с ножове с курове и са все видни херцози ей тва ни е футбола да ти се гади гной тече от него бе
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2012 12:22
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 09 Авг 2012 00:25
Gipo написа: http://gong.bg/view_article.php?article_id=289415"Малави задмина България, Антигуа ни следва" Само да напомня, че първенството в Англия започва след десетина дни (18 август) и ако искате можем отново да си направим една фентъзи лигичка като миналия сезон http://fantasy.premierleague.com
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 09 Авг 2012 00:30
Аз съм навит за фентъзито правете лига обаче и HTH да има тоя път...
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 09 Авг 2012 16:39
Абе що не играем фифа12?
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 09 Авг 2012 20:51
Щото е малоумна игра и лапа мазния на ПЕС. И ако ми кажеш, че фифа е по-добре от пес можеш да го духаш докато Русе стане столица на България.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 09 Авг 2012 21:10
Знаеш ли че Русе е бил готвен за столица? Иначе си играя фифа от 2001 и не мисля че играта е толкова зле
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 09 Авг 2012 23:07
Е, то и аз играя 2003 отвреме-навреме заради саундтрака
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|