Автор |
Съобщение |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 04 Авг 2012 22:20
Timeghoul написа: за тебе, ест Ей Шегоубиецо,тая беше много добра.Искаш ли да поясниш как ше ми повлияеш на здравето та да се посмеем още малко 
___________________________________ ОТНОВО!!!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 04 Авг 2012 22:22
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 04 Авг 2012 22:23
Съжелиавам не е оригинално.Опитай пак ,давам ти поощрително погалване по косичката  Ама тоя път помисли по-длъжко ,да не стане пак излагация Е стига де!То аз чеках,чеках па ми се доспа.Лека нощ.Оставям те ,да се връщаш към смачканото си ,от ядене на бой в даскало самочувствие.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 04 Авг 2012 22:31
reborn_izrod написа: Съжелиавам не е оригинално.Опитай пак ,давам ти поощрително погалване по косичката  Ама тоя път помисли по-длъжко ,да не стане пак излагация ТИ си ебати хемороида, честно. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 04 Авг 2012 22:40
reborn_izrod написа: Съжелиавам не е оригинално.Опитай пак ,давам ти поощрително погалване по косичката  Ама тоя път помисли по-длъжко ,да не стане пак излагация Е стига де!То аз чеках,чеках па ми се доспа.Лека нощ.Оставям те ,да се връщаш към смачканото си ,от ядене на бой в даскало самочувствие. в даскало аз ги биех нищо нема да мисля, ако щеш оригиналност, намери си некой по-софистикейтет форум и се пробвай там за ся просто си ми ТЪП, и ми мина мерака да се псувам с тебе точно за 2 минути
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 04 Авг 2012 22:45
отивам да пия, ако след няколко часа почна да спамя простотии ще прощавате ама ще съм оиян
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 04 Авг 2012 22:48
Timeghoul написа: в даскало аз ги биех нищо нема да мисля, ако щеш оригиналност, намери си некой по-софистикейтет форум и се пробвай там за ся просто си ми ТЪП, и ми мина мерака да се псувам с тебе точно за 2 минути В даскало ти си ги биел само чекиите.Айде аз отивам при майка ти ,че още не ми е минал меракът да я еба. Поздрави!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 04 Авг 2012 23:27
батка, ти просто си праен с обратната страна на уя
нема друго обеснение
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 05 Авг 2012 03:54
До сега пих бира с най-красивата жена на света 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 05 Авг 2012 03:57
снощеска зърнах най хубавата червенокоса ева..........саднах се 
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 05 Авг 2012 10:59
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 05 Авг 2012 13:08
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 05 Авг 2012 16:26
Sentinel* написа: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=186596701470955&set=a.175807952549830.38264.175699552560670&type=1&theater axaxaxaxaxaxaax  wut da fuk?
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 05 Авг 2012 16:43
пищова е тва....
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 05 Авг 2012 23:40
levovete v marki smenqm az
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 06 Авг 2012 00:03
ДИМИТРЕ! Защо сте пипали шибаната демон хънтърка, да ви еба! Исках сам да я развивам!
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 06 Авг 2012 13:01
"Son do you know why I'm stopping you for?" Cause I'm young and I'm black and my hat's real low Do I look like a mind reader sir? I don't know...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 06 Авг 2012 13:01
"Son do you know why I'm stopping you for?" Cause I'm young and I'm black and my hat's real low Do I look like a mind reader sir? I don't know...
|
|
|
|
 |
krriiissss
|
 |
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 06 Авг 2012 14:16
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 06 Авг 2012 17:31
-.- Любо е МНОГО ЗЛЕ, значи.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|