Заглавие: Re: Минаха години...
Dante написа:
Dexter написа:
Днес съм студент в СУ, в специалност Журналистика - задочно. Наясно колко яко съм се нахендрил и вече вбесен от отношението на персонала на СУ към бъдещите им питомци.
Дреме ми.
Таа, обичам ви
АХАХАХАХАХХАХАХАХААХАХХАХАХАХАХАХАХ, ЧАЙ ЧЕ СЪМ СКИПНАЛ ТОВА И СЕ ЗАЛИВАМ ОТ СМЯХ СЕГА ХАХАХА
Журналистика. При това. ЗАДОЧНО. Бате тая специалност е ЛАЙНА. Обаче задочното на тая специалност е ЛАЙНЯ С ПОВЪРНЯ И СПЕРМА. Ще ти ЗАДРЕМЕ. Повярвай ми.

Аре да не раздаваш акъл толкова на едро, че да не ти еба майката по бързата процедура.
Декстъре, абстрахирай се от имбецили като горния, дето ще ти се присмиват най-вече от яд, че те самите не са могли да прокопсат повече (Данте, лайньо мазен, да беше влезнал нещо друго, като ти е толкова кьопава журналистиката) и вземи се стегни, гледай сериозно на нещата и си преследвай целите с устрем. Само не се поддавай на външен натиск, щото тва много скапва мотивацията. На нашия псевдожурналист сега много му е пораснала работата и го дава доста елитарничко, ама май не вижда как сам си бие шутове в топките като се подиграва със собствения си избор, за който бтв не знам колко хора го предупредиха, че не е най-добрият.