Admiral General Dido написа:
Най-голямото ми разочарование. В последните 2 години ми беше любимия u21 футболист, но избра възможно най-грешния отбор. Тотална загуба на таланта му ще се окаже! Дано следващия, малкия му брат, поеме по по-добър път!
Това за Азар - изглежда и малкият те разочарова, защото и той щял да подпише с Челси.
Днес четем, че Юнайтед са отправили оферта за ван Перси, но Арсенал са отказали. Две неща по този повод:
1. Аз лично не искам ван Перси в Юнайтед. Добър е, но все още не вярвам да се отървал от хроничния си проблем с контузиите - в крайна сметка това му беше първи сезон без сериозна контузия, която да го изкара от игра за месец-два и да му разруши ритъма на игра. Не е първа младост, ще дадем доста пари... И най-вече - имаме достатъчно нападатели в момента - сигурен титуляр Рууни, така че за второто място се борят Ернандес, Уелбек и Бербатов, а може би и Македа. Последният се надявам да го разкараме, а Бербатов може също да го продадем (задължително, ако купуваме нов нападател). Като цяло не мисля, че можем да поддържаме толкова състезатели във форма, при положение че играят рядко (това важи особено за Бербатов специално).
2. Нещо странно ми изглежда как така Арсенал официално обявяват, че са отказали оферта от Юнайтед, а после и манчестърците потвърждават официално. Това е адски нетипично (особено второто). Струва ми се, че може би Фъргюсън се е съгласил да направи услуга на Венгер и да отправят някоя оферта, която Арсенал да откаже, да вдигнат малко шум и така да вземат малко повече пари за Перси. Особено след публичния отказа да подпише нов договор, може би това е някакъв начин да му се вдигне цената обратно нагоре. Ако не се лъжа, Венгер и Фъргюсън са приятели, макар и вербалните спорове помежду им преди време, които и постихнаха след като Арсенал вече не изостанаха като конкурент в Англия.