Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 22 Юли 2012 18:55
Тая със звездичките е user оценката, а мисля че в класацията взимат предвид 50% user оценка и 50% от оценката на филмовите критици
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 22 Юли 2012 19:34
Филма ще е много добър, сигурен съм! Не за друго - режисьор е Кристофър Нолан.
|
|
|
|
|
Gusto
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 23 Юли 2012 11:55
Най-добрата трилогия правена някога. Единствено може би LOTR е на същото равнище. Жалко, че няма да мога да дойда до София да го гледам на IMAX.
___________________________________ atheism-bg.com - По-добре ръце, които помагат, отколкото уста която се моли!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 23 Юли 2012 12:50
Не си гледал много филми май.
|
|
|
|
|
Gusto
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 23 Юли 2012 12:56
DJ Cat написа: Не си гледал много филми май. Не знам май ли е, юли ли е, но определено няма много трилогии, които могат да се конкурират с The Dark Knight Trilogy.
___________________________________ atheism-bg.com - По-добре ръце, които помагат, отколкото уста която се моли!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 23 Юли 2012 18:48
Значи не си гледал много филми и си умствено изостанал. Едното не изключва другото. И на всичкото отгоре си хуморист, колкото Робин Кафалиев.
|
|
|
|
|
Gusto
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 23 Юли 2012 20:39
DJ Cat написа: Значи не си гледал много филми и си умствено изостанал. Едното не изключва другото. И на всичкото отгоре си хуморист, колкото Робин Кафалиев. С всичко, което казваш съм съгласен. Само не разбрах нещо някакви филми да дадеш за пример и по-точно трилогия, която да е по-добра!?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 23 Юли 2012 21:34
Абе трилогията за Черния рицар колкото и добре да е направена в основата си остава филм за супер герой. Смисъл на мен много ми харесаха първите 2 части де - мрачна и реалистична (като за филм със супер герой) атмосфера, добри актьори, ефекти и т.н. обаче чак пък най-добра трилогия ддз. На прима виста се сещам за Кръстника примерно, за мен това си е една от най-добрите трилогии
|
|
|
|
|
Gusto
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 23 Юли 2012 23:40
Der Meister написа: Абе трилогията за Черния рицар колкото и добре да е направена в основата си остава филм за супер герой. Смисъл на мен много ми харесаха първите 2 части де - мрачна и реалистична (като за филм със супер герой) атмосфера, добри актьори, ефекти и т.н. обаче чак пък най-добра трилогия ддз. На прима виста се сещам за Кръстника примерно, за мен това си е една от най-добрите трилогии The Godfather - перфектен пример за слаба трета част на една великолепна филмова сага. Първите две части - велики. Въпреки, че съм ги гледал само два пъти и може би няма да ги гледам повече, по никакъв начин не мога да отрека, че са фантастични. Не мога да си затворя очите и само защото не ми харесват да кажа, че не струват. Първата част - поглед вътре в семейството Корлеоне и как един невинен млад мъж е принуден от обстоятелствата да бъде замесен в дела и събития, макар никога да не е искал да бъде част от тях. Втората - показва как този човек приема новата си "роля", показвайки го като все по-малко чувствителен, както и пълната загуба на неговата невинност навлизайки все по-надълбоко в престъпния живот. Втората част на Кръстинкът свършва показвайки най-голямото падение на Майкъл - убийството на собствения си брат. Преди третата част, сагата Кръстникът е била разказ за един човек, който забравя корените си и изоставя единственото нещо, което наистина е имало значение за него и за тези около него: вярността и предаността към семейството. Третата част показва Майкъл като човек, който е и който винаги ще бъде жертва на обстоятелствата. Това тотално опорочава значението на предишните два филма. Да не говорим и за ролята на дъщерята на Франсис Форд Копола - София Копола. Честно да си призная толкова слаба актьорска игра, особено когато я убиха в самия край, не бях виждал в такъв филм. "Забранената" й любов с Анди Гарсия пък така и не можа да ме грабне. Също така не мога да си представя Кей и Майкъл заедно отново след това, което стана във втората част. Като цяло, изключително трудно е да направиш sequel, който да е по-добър от първия филм. Два пъти по-трудно е да направиш 3-та част, която да е поне на нивото на предишните две части. Еми пак го казвам, освен TDK и LOTR не мога да се сетя за друга трилогия, в която и 3-те филма да са на такова високо ниво както изброените по-горе.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 24 Юли 2012 15:30
Първите 3 пирати, Лотр, Индианата.....да продължавам ли ?
|
|
|
|
|
Gusto
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 24 Юли 2012 15:57
DJ Cat написа: Първите 3 пирати, Лотр, Индианата.....да продължавам ли ? Нито пиратите, нито Индианата са трилогии. Ако Джордж Лукас не се беше изложил с последния Индиана Джоунс и ако изобщо не се беше захващал с него щях да се съглася с теб донякъде. А за Джак Спароу и компания - първата беше наистина добра, но за съжаление после поредицата тръгна стремглаво надолу.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 24 Юли 2012 20:51
Ми пиратите си е баш трилогия, защото историята завършва след третата част за едни от основните персонажи. Четвъртата е цокало за пари. Индианата също. Каквото и да са, са по-добри филми от детския батман. Нолан си пилее таланта по тая малоумна поредица. Той е за по-сериозно кино, не за комиксови герои. Новият паяк и авенджърите показаха как се прави филм по марвел/дисни/алабала дрисни. С голяма доза непукизъм, много ефекти и забава. Такива комиксови герои не са за сериозни филми, камо ли когато някой се изцепи че видиш ли Батман е най-добрата трилогия, при положение че Властелина е над милион пъти по-класен, както е по-стар филм. Дори Матрицата е по-класно, която аз много недолюбвам. Черният Рицар е един стабилен екшън, който има Батман в себе си, ако отсъстваше този малоумен момент, за сметка на повече екранно време за жокера, който и без черния прилеп си е сам по себе си интересен персонаж > филма можеше да претендира, че е достатъчно добър да барне някоя награда, но не и да е велик, какъвто го описваш.
Сега тоя последния очаквам да ми хареса, защото филм на Нолън трудно се гледа безразлично и най-малкото има някаква интрига и предизвиква интересн. Най-малкото са добре заснети и си имат бюджет. Но да е говори за най-велика поредица, трилогия, сага, че дори и филм по комиксов герой е смешно. Айде за последното може да се поспори, но другото са пресилени фенщини.
|
|
|
|
|
Gusto
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 24 Юли 2012 22:06
DJ Cat написа: защото филм на Нолън трудно се гледа безразлично и най-малкото има някаква интрига и предизвиква интересн. Най-малкото са добре заснети и си имат бюджет. Не съм съгласен с повечето неща които каза, но заради това цитираното прекратявам спора. Ако не друго, то поне отдаваш заслуженото на режисьора, така че поне за едно нещо сме на едно мнение. Още само 2 дена!
|
|
|
|
|
Excess
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 25 Юли 2012 01:10
Най-добрия opening за 2d филм evar и на 3 място по opening въобще!!! А за трилогията ше кажа "Hunger Games" . Може и хобита ама засега не са обявявали трета част.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 25 Юли 2012 08:54
Excess написа: Най-добрия opening за 2d филм evar и на 3 място по opening въобще!!! А за трилогията ше кажа "Hunger Games" . Може и хобита ама засега не са обявявали трета част. На батман ли? Уха, дано е готино наистина . На тоя етап моя категоричен N1 опънинг на филм за 2Д, 3Д, 8Д, 99Д... е този на The Girl With The Dragon Tattoo (версията с Дейниъл Крейг). Разцепи ме просто.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Excess
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 25 Юли 2012 10:01
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 25 Юли 2012 11:10
Gipo написа: Excess написа: Най-добрия opening за 2d филм evar и на 3 място по opening въобще!!! А за трилогията ше кажа "Hunger Games" . Може и хобита ама засега не са обявявали трета част. На батман ли? Уха, дано е готино наистина . На тоя етап моя категоричен N1 опънинг на филм за 2Д, 3Д, 8Д, 99Д... е този на The Girl With The Dragon Tattoo (версията с Дейниъл Крейг). Разцепи ме просто. Според мен под "опънинг" искаше да каже парите, дето е направил за уикенда ($165М)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 25 Юли 2012 15:13
ааааааа оф...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 25 Юли 2012 21:49
сашими, ти си мазохист
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises Публикувано на: 25 Юли 2012 22:50
Ми неудобно е най-малкото
А да не говорим и за аймакса, където екрана е доста по-голям от нормалните екрани и е още по-голямо предизвикателство
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|