Автор |
Съобщение |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 23:33
biva
amerikata ne e za haresvane, za pari e :S
gz za kartata, za nqkoi white trash li se ojeni :S?
inache na skoro minah pokrai df
mne
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 23:50
Пени написа: biva
amerikata ne e za haresvane, za pari e :S
gz za kartata, za nqkoi white trash li se ojeni :S?
inache na skoro minah pokrai df
mne пари може да не, майка ми зе и аз тамън преди да навърша 21 се шмугнах и по роднинска връзка аз съм си в конференция, чата си е жив и здрав, виждаме си се с пичовете веднъж годишно и секи си движи .. са щели да играят ГУ, мене ме изгубиха игрите отдавна ама си е весело да се флудиме дф жив ли е ?
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 18 Юли 2012 00:29
umira sqkash
i men edno avercher(deto sq e v maryland na brigadka) me kara da rejem gw, ama i az kato cqlo osven po edna dotichka ot vreme na vreme, drugo ne pravq, ta edva li
inache uspeh iz amerikata, i prati pozdravi na pichovete ot konferenciqta!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 18 Юли 2012 03:41
haha и аз съм в мериланд most of the time иначе, как ти беше ника там и ше им предам 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 18 Юли 2012 22:38
Kur za depresiqta
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 18 Юли 2012 22:53
depresiq za kura, moje bi?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
ATALAX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 15:07
Admiral General Hurf написа: Kur za depresiqta Шефо likes this. деба и лятото насрано, ще го изтрия тоя сезон от пространствено-времевия континуум секи ми обяснява за шибани морета, почивки, рождени дни, палатки, секи оди налево-надесно и вече е супер щастлив, че е лято. съвсем честно моа да обърна на некой челюстите наопаки, толко ми е противно
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 15:57
и като ми наизлезнат като хлебарки навънка по джапанки и ми захапали едни сламки и пият сокчета и коктейлчета по кафенцата, и некви бебета щъкат нагоре-надоле АБЕ АЛО ДА НЕ СТЕ СИ У ВАС БЕ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 16:33
Stylized Corpse написа: и като ми наизлезнат като хлебарки навънка по джапанки и ми захапали едни сламки и пият сокчета и коктейлчета по кафенцата, и некви бебета щъкат нагоре-надоле АБЕ АЛО ДА НЕ СТЕ СИ У ВАС БЕ Q F MOTHAFUCKING T ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 16:34
и си правят снимки за фейсбук, курвите
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 16:55
tva djapankite/chehlite/sandalite sa mi nai-otvratitelnoto neshto nqma znachenie myj ili jena gi nosi
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 19:31
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 19:48
Шефо написа: Admiral General Hurf написа: Kur za depresiqta Шефо likes this. деба и лятото насрано, ще го изтрия тоя сезон от пространствено-времевия континуум секи ми обяснява за шибани морета, почивки, рождени дни, палатки, секи оди налево-надесно и вече е супер щастлив, че е лято. съвсем честно моа да обърна на некой челюстите наопаки, толко ми е противно +191827391876897243987217308420987318709512305298
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 20:34
Едно време като мрънках по жени, изядох бая храна. А са и на вашта глава, да видите кво е наистина ебано лято.  in other news днес си сготвих пилешка кавърма самсега се чувствам като неуязвима сила в кухнята най-големия
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 20:47
оня ден ебах едно чудовище върху един паркет бащата като ми видя раните по краката, предпочетох да му кажа, че съм се напил и съм паднал... баца, кен ю сей ми нау ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) айм Monzilla он фейсбук
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 20:52
Моридин написа: in other news днес си сготвих пилешка кавърма сам сега се чувствам като неуязвима сила в кухнята най-големия следващио път искам да си щракнеш една снимка с готварската шапка и с омазана престилка бех пущал преди време една тема за нещата дека си готвиме, мое я възродим, че имам некви нови неща в менюто аз 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 20:58
прай нова тема
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 21:06
Моридин написа: Едно време като мрънках по жени, изядох бая храна.
А са и на вашта глава, да видите кво е наистина ебано лято. Заеби ти. На мен кво гигантско комбо ми е... Не стига счупения крак, не стига пичката, дето не ме ще, ама не ще и да ме остави на мира. Тя звъни, аз не вдигам, 5 мин след тва смс "Може ли да дойда много ми липсваш"... FML
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 21:40
Admiral General Till написа: баца, кен ю сей ми нау ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) айм Monzilla он фейсбук тц, нема те паркетен лъв 
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юли 2012 22:05
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|