Автор |
Съобщение |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Мн жега ве момци Публикувано на: 16 Юли 2012 19:23
Седа си пред ПЦто на кожен стол върху който има бял чаршаф събиращ моята свещена пот... Термометъра на компа показва 35 градуса ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 16 Юли 2012 19:27
ще става и по-голяма жега всъщност сега из русе е бая прохладно, трябваше да има адската буря, ама дъжда ни подмина  поне подухва и се диша иначе яко пот 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
kamengtaiv
|
n00b playa |
 |
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 16 Юли 2012 19:29
Как ви е горещо бе аз тука се свивам от студ а вие се топите от жега !
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 16 Юли 2012 19:32
Аз от една седмица не мърдам никъде освен на плаж и яко стоене в къщи. Започвам да се изнервям и да ми писва. Само в моловете ме свърта, ама в колата е някакъв ад. Седи на слънце и показва 40 градуса като вляза и ми прегарят ташаците направо. Летоска трудно оцелявам, зимата съм пушка. Тва климатика спасява животи ей.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 16 Юли 2012 19:36
Климатика ми работи и в стаята ми е 20 градуса 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 16 Юли 2012 19:40
Отивам на работа в 8:30 и сиг е 24-25 градуса до 11-12 вече е праснало 35+ ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Тука в равнините нема никва циркулация от тук от там духне ветрец и те охлади малко през др. време е мор и нема излизане на улицата. А от тия климатици в колите после мн се дриска 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 16 Юли 2012 20:03
Vermic написа: Климатика ми работи и в стаята ми е 20 градуса   Нашите сутрин в другите стаи изключват климатиците, като тръгват за работа, та като си отворя вратата за момент, все едно влизам в блато.  Затворена врата, спуснати щори и климатик на 20 градуса - накратко - живея в Batcave-а. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 16 Юли 2012 20:07
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 16 Юли 2012 20:58
Fenrir написа: Vermic написа: Климатика ми работи и в стаята ми е 20 градуса   Нашите сутрин в другите стаи изключват климатиците, като тръгват за работа, та като си отворя вратата за момент, все едно влизам в блато.  Затворена врата, спуснати щори и климатик на 20 градуса - накратко - живея в Batcave-а.  Мда ама моя климатик е 2000 лева и е от вчера  Мога даже да пърдя като свиня и пак си прочиства въздуха и е супер.Не го изключвам просто като излизам го слагам на 30 градуса. Много е жалко че ако някой иска да излезем аз като се прибера от жегата на климатика и не ми се излиза повече :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 16 Юли 2012 21:43
Vermic написа: Fenrir написа:  Нашите сутрин в другите стаи изключват климатиците, като тръгват за работа, та като си отворя вратата за момент, все едно влизам в блато.  Затворена врата, спуснати щори и климатик на 20 градуса - накратко - живея в Batcave-а.  Мда ама моя климатик е 2000 лева и е от вчера  Мога даже да пърдя като свиня и пак си прочиства въздуха и е супер.Не го изключвам просто като излизам го слагам на 30 градуса. Много е жалко че ако някой иска да излезем аз като се прибера от жегата на климатика и не ми се излиза повече :Д Са пишките ли ше си мерим, 'щото всички климатици в нас са така. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 16 Юли 2012 22:56
Ей ся таман се прибирам и мога да заявя, че за разлика от вчера, днес в София си е бая прохладно. Особено сега вечерта  Иначе вчера не можех да заспя от жега
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 16 Юли 2012 23:02
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 17 Юли 2012 00:22
У Благойград духаше яко здраво, целия прашлясах, сигурно е около 25 сега ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 17 Юли 2012 08:50
az se sybidh ot stud taq sutrint shot sym ostail klimatika na 20 gradusa inache navyn verno ne se disha, ama sq kato stanah beshe nqkvo mrachno dori, i se jivee sqkash za sega a kolata si q bqh ostavil 3 dena tuka ne sym q karal, i q ostavih pred garaja shtoto me domyrzq da q vkaram v nai-golemite jegi i sq, tabloto ne mi sveti pravete si smetka 
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 17 Юли 2012 11:02
свалям са, дигам са, кардио по цял ден
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 17 Юли 2012 12:14
Пени написа: az se sybidh ot stud taq sutrint shot sym ostail klimatika na 20 gradusa inache navyn verno ne se disha, ama sq kato stanah beshe nqkvo mrachno dori, i se jivee sqkash za sega a kolata si q bqh ostavil 3 dena tuka ne sym q karal, i q ostavih pred garaja shtoto me domyrzq da q vkaram v nai-golemite jegi i sq, tabloto ne mi NE sveti pravete si smetka 
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 17 Юли 2012 15:17
Копаем си цел ден на разкопките like a boss под жаркото слънце и хич го не усещам Да ми ядете хуя, климатични педераси.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 17 Юли 2012 16:56
tyrsi si KUR
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Мн жега ве момци Публикувано на: 17 Юли 2012 19:43
High_voltage написа: кви разкопки, разкажи? Линка в скайпа. 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|