Автор |
Съобщение |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 12:11
http://www.youtube.com/watch?v=adwfGhCFL9EВ синтезиран вид,това което повечето от вас вече вероятно знаят. Коментар на Боян Расате към клипа: Хубав клип, но годините и броя на циганите и турците е неточен! Циганите СЕГА са около 1,5 - 2 млн., а турците 1 млн. !!! Малцинство ще бъдем след не повече от 20 години, а 2100 г. Българи ще има само в зоопарка и музейте!!! Вие сами си преценявайте.
___________________________________ ОТНОВО!!!
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 12:34
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 15:00
Как се казва песента?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 15:19
 тея натюр, в торта или слепени със сладко или течен шоколад <3
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 15:32
Имаше едни по-особени на Житен дар, които не бяха сладки, нито солени, някой сеща ли се как се казваха? Нещо ми се приядоха такива 
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 15:33
Доста сте тъпи.
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 15:46
 o/
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
ATALAX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 16:12
reborn_izrod написа: Вие сами си преценявайте. ей патриот, ти прецени ли си сам? или ти не си от нас? или българите са... нещо си? ти ще отидеш ли в германийката или францийката да си пооправиш жалкия животец? и като цяло, кво ме занимаваш с шибаните проблеми на няква оакана държава, в която живееш? а тва че в аржентина 27% от населението живее с един леб на ден и 10 литра питейна вода на месец не е ли проблем бе? ти ше ме занимаваш с некви МАНГАЛИ и ТУРЦИ. МАХНИ СЕ БЕ
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 16:15
Шефо написа: reborn_izrod написа: Вие сами си преценявайте. ей патриот, ти прецени ли си сам? или ти не си от нас? или българите са... нещо си? ти ще отидеш ли в германийката или францийката да си пооправиш жалкия животец? НЕ! И знаеш ли защо ? Защото ми харесва как тук майка ти ми духа,а това го няма никъде другаде по света.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 16:15
То тва е се отнася само за България... Напротив, в България етническото положение е доста по-розаво от страните на запад
|
|
|
|
 |
ATALAX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 16:17
ебаси копелдака нещастен. нещо за комплекси приказваше онзи ден. а секи ден "ебеш" и "ти духат"... по форумите  ДА НЕ СВЪРШИА ПЪРЖОЛИТЕ У МАГАЗИНО, А ?
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 16:19
добре шефе,аз всеки път като кажеш некоя простотиичица ше те галя с перце по дупенцето,само и само да не излезна комплексирана мижитурка като теб
|
|
|
|
 |
ATALAX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 16:21
сори че ти осрах патриотическата тема, брат, ма оно дриснята не пита. еба ли те дали ще се разсърдиш?
оди пълни на майка си чушката, кривогъзник
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 16:23
Шефе за твое добро ше е да не се срещаме.Или да са поне двамата ти негри сводници с теб да те пазят.Иначе едно в едно не те виждам жив да ми се измъкнеш.
|
|
|
|
 |
ATALAX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 16:26
и ще оставиш българия с един българин по-малко като ме убиеш, само щото не можеш да измислиш нищо оригинално, за да ме затапиш в "тъпите форуми" и се пръскаш от яд? намери си неосолена пръжола ти рекох и не се занимавай с тъпащини. по-умен нема станеш, поне оди еби
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 16:28
Реборне искаш ли да те откажа да пишеш във форума ? Педераст гърбав. Тея хитроумни коментари ти позволявам само на майка си да ги отправяш, че да има шанс да ти пусне тая вечер, да топнеш малката чурка, в прогнилата и шунда. Недей се прави на много велик и да тропаш наляво и надясно, да не те изкарам от интернет мрежата с тонове комплекси и депресия, която няма да ти мине в близките 90г. Малко глистче посрано.
Не знам що за новоизлюпена пишка си, но няма да ти се размине педалчо.
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 16:29
но шефе,не те ли комплексира поне малко факта че тъп патриотар като мен е по-мъж от теб и може да те пречука?Ако отговора е не начи си абсолютна жена
Диджей котка?!Давай отказвай ме.И двамата с шефо само можете да си лаете тука.Резняци анадолски.Отрезал ви ходжата половината пишка погрешка.
|
|
|
|
 |
ATALAX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 16:36
е дека да лаем, да излезна навън и да лая... за къв чеп, не съм бавен като теб ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) и не знам що си мислиш, че си по-голям мъж от мен. като цяло кво означава да си по-голям мъж? повече кила ли си от мен? ма аз имам повече акъл от тебе  и всъщност що въобще си мислиш, че си мъж? мама ли те излъга?  и не, никви факти основани на сравнения между теб и мен не ме комплексират. ако трее се сравня с теб ше си изфърля сичкте огледала вкъщи, че нема моем се гледам от срам, че съм го сторил, ебати ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) ебати мъжеството да кажеш в интернета на рандъм, че можеш да пречукаш некой 
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 16:36
масово ретарди
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи Публикувано на: 15 Юли 2012 16:41
Да шефче пяната дето ти капе от устичката се усеща от последния ти отговор.Ем си по-грозен от мен,ем си по кежав и нема да изтраеш половин минута срещу мен,ем си туркиня,ем си жалък.
Нали те видех на снимка къф си червей.Ти мене предполагам че също си ме видел в Спортната тема => ти си наистина тъп да мислиш че атрофиралото ти изгнило тяло ти дава шанс за оцеляване срещу мен.А това те прави по-малко мъж,защото се пънеш по форома без покритие.
Като сте тъпи с DJ cat,мълчете си!Целият свят ще ви е благодарен.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|