В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Re: Like and Dislike
Публикувано на: 07 Юли 2012 13:30
аре млъквайте всички щот сте по прости и от тояга
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Warbringer
01 Авг 2008 21:21 Мнения: 3766 Местоположение: Чупим кръста ти.
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
vasito
Публикувано на: 07 Юли 2012 17:08
warbringer-a е педераст голям според мене.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 07 Юли 2012 17:17
Не, просто са прай на голям, а всъщност е един изсъхнал наркоман. Поства през полвин час, как пушил масе и голямата работа стана и бмв кара, а на времето ми прайше свирки за цигара.
___________________________________ LA COKA
Warbringer
Публикувано на: 07 Юли 2012 20:00
Глистите изпъкват един по един. Чакай да ми мине крака и ше те покана да ти направя един крак-брадва с него.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
Till.Lindemann
Публикувано на: 07 Юли 2012 22:46
ама тва че диста пуши трева и още нам си ко, си е лично негов проблем, и освен тва принципно е умно момче(макар, че е тъпак, има разлика) и бих доста се напушил и напил с него щот има кво да си говорим, пък тебе освен като идвам при братчедите в бургас да те пробвам на лежанката дали наистина вдигаш 120, щот братчеда вдига толко, пък като ти гледам гугал плюса, хич не си кат него. пръжте се истествено
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 07 Юли 2012 23:19
той тоя плюс от преди колко време е тая снимка качена там :Д и тва, че пуши трева наистина си е негов проблем и не трябва да парадира с него през половин час тука
___________________________________ LA COKA
Warbringer
Публикувано на: 08 Юли 2012 05:14
А ти отделно остай, че не съм пушил от 2-3 седмици, ама имам чувството, че тука всеки трети ми следи постовете и ми държи сметка къде и кво правя. ЕЙ, МЪРШИ ! Седя си у нас със счупен крак и живота ми пак е 100 пъти по-интересен от вашия, лузъри смотани.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения