{SuPa-1337-Killa} написа:
@till
бе ти хубави критики даваш ама ако трябва да се съди по тях аз дори няма да мога да се добера до всички тия неща дето съм постнал , пък за използване да не говорим следователно и двата ни коментара са невалидни или измислици направени за забавление
аз мисля че е по скоро 2рото но все пак ша ми е бая кеф да си дърпам с БМВто на некоя магистрала да си пуцкам с Дигълчето да бумти Curen$y на 2те 15 Pioner и негъра да гърми зомбитата с пушката докато пуши огромен блънт

Голям кеф ще ти е, няма пистолет който се държи с една ръка, а DE с две ръце и на кур да го подпреш пак ше те рита като недоебана магарица. Още повече, че докато си дърпаш по магистралата с БМВ-то няма как да удържиш пистолет прицелен, заради въздушното съпротивление, освен нали че се движиш. Освен това пистолета на над 50 метра е почти безполезен.
Големите патрони са ненужни, а и освен това гърмят по-силно, което ще привлича зомбита. Трябва ти двуредов пълнител. Дезерта не е вариант. Нито снайпера. Става за да пазиш обект от гнездо, но отблизо е напълно безполезен, а и ти няма да тръгнеш да си пуцаш по зомбита които не подозират за съществуването ти, че да привлечеш останалите.
Тия модерни военни превозни средства са много готини, ама такива тук нямаме. Така че едно SUV, за дължително с ролбари и проходими гуми трябва да свърши работа.