с екипировката яко се осрахте. диста щял да трепе с противогаз, че да не му влизала кръв. първо, че ще изпукаш от жега, и второ - като си с противогаз, как ще пушиш, докато мачкаш глави ве? ей, с хуя си мислиш някой път. някви бронежителки ням си кво - трябва ми някъв анцуг и тениска, за да ми е леко да бягам, ритам, катеря етц. и тия combat boots от линка на бацата също са епик фейла. трябват ми един чифт кецове stan smith 11 номер. ще ме износят целия апокалипсис, че и за поколенията ще останат. няма по-здрава обувка.
1-во - най-практичните оръжия, които са ни необходимибейзболните бухалки са идеални според мен, може и бокс, стика за голф е оувъррейтед. разбира се нож, освен тва нещо атрактивно - ятаган и примерно отверка. за някви напечени близки моменти, като ще трябва да ги бода в окото. и по-скоро пистолет с много патрони(щото нали само в главата умират, закво ми е картечница само да вдигам шум), и примерно няква късоцевна пушка, за като ми дотъпее.
виждам, че снимки сте качили, да кажем, че основното ми ще е това

с малко патрони бил, шумен бил, примитивен бил they said. стои 1 седмица в тиня, оставят го да се оттече и стреля като нов, they never said.
за вторично - тия хенклер и кохове, тия дезърт игъли с 9 патрона, в гъза ли ще си бъркате с тях
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
аз не виждам на стария глог с 33 патрона кво не му харесвате

и да, основно е направен от пластмаса и дърво, демек ще е лек, няма да забивам пирони с него. за кво ми е стопираща сила, няма да ги стрелям в телата, трябва ми да цепя глави с него
2-ро - най-добрите тактики моята тактика, както казах по-рано, ще е да се намъкна възможно най-бързо в лагера на оцелелите, и да почна да възраждам човешката нация, че работа ме чака. намирам си някое кораво копеле, което да ми пази гърба и тръгвам. brock lesnar ще свърши работа, макар, че много ще яде

фьодр също е вариант, макар че може да ми е малко обиден, заради нещо, което постнах в туитър преди време
ще се мъкна тихо и сигурно, освен като съм в рампейдж и тогава майката си е ебало, принципно си падам по рамбовските изпълнения

по пътя ще мародерствам на поразия, основно злато и красиви дрънкулки. харесал съм си един Vacheron Constantine в един магазин в Будапеща, вероятно той ще е един от първите неща. пък и ще мога да ги заменям за ценни ресурси по-нататък, ако се наложи.
3-то - основни припаси, които са ни необходиминякакви основни лекарства, вода и вафли. по разбираеми причини. тоалетна хартия няма да си нося, щото планирам всяка вечер да нощувам в някой изоставен петзвезден хотел, те там си имат. разбира се, телефона и зарядно. няма да мъкна лаптопа, щото само ще ми пречи, на тела си имам нет. разговорик(на някой от малкото световни езици, които не владея, хъхъ), въже някво(в случай че искам са се обеся или мастурбирам, задушавайки се), швейцарско ножче(заради тирбушона основно, нали ще си плакна устата с дон периньон), слънчеви очила(за да съм гъзар), часовник, торбички някви, кибрит, някъв дъждобран/нещо за завиване, четка за зъби, е тоя кит за отваряне на сякви врати от линка на бацата, фенерче от ония, дето се зареждат като ги лъскаш

и много патрони разбира се.
4-то - най-добрите превозни средствамародера, вече ви го показах

достатъчно е голям, за да напълня вътре близките си, някой приятел, няколко арийки, бензин, няколко тона вода и храна за 10 години.
има броня, а-у, квот си трее. ама ше му вържя една лодка на покрива, щот нали знаете zombies cant swim
5-то - най-добрите убежищатия на морко стават, ама като цяло предпочитам ако съм в градска среда, някъв апартамент на долен етаж. първо-ше си го затворя подобаващо от главния ход и ще прескачам с въже през терасата, зомбитата няма да ме стигнат, пък ако се наложи да бягам, мародела ще е спрян точно отдолу. в същото време ще си имам напълно оборудвана кухня, за да си правя змиорка с водорасли на фурна, и сауна, джакузи и нам си още кви глезотии. цял ден съм избивал зомбита, имам нужда от релакс. би било яко да задигна няква гъзарска яхта и да я закотвя близо до брега.

ще си гледам кво става на земята, ще излизам от време на време да пълня запасите, ще си сера в морето и такиа раоти
а като убежище за създаване на цивилизация от нулата, искам това

климата е топъл, във водата е, много луксозно е, има си разни глезотийки като моторници, подводници, вертолети към него, яката работа.