Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ!
Публикувано на: 25 Юни 2012 16:27

Admiral General Dido написа:
Я кажете според вас кой от хората, които са били на власт, не е бил дебил? Интересно ми е каква е тенденцията за даване на подобни квалификации - единственото изискване е просто да си на власт и веднага ставаш дебил?

Е естествено :!:
Смисъл, точно това е причината България да няма правителство с повторен мандат от вече над 20 години. Просто заставаш на власт, опозицията те плюе, народа е свикнал да плюе по управляващите и да ги обвинява за мизерията, в която живее, и това няма да се промени. Точно затова изскачат спасители през 4 години. Я ми кажете коя точно партия която е взела мандат не се е появила първо с някой незнаен войн, дошъл да сее правда и да раздава богатство? То царя, Бойко, ся Кунева, че дори и Костов на времето, да не говорим за неуспелите Волен, Яне и т.н.... единствено Доган шот си има етнически електорат и комунистите, макар че и те сменят лицето от време на време. Такъв е модела тука и такъв ще остане.
Бедна държавичка сме си, който и да се появи, няма да ни оправи. Еле па за 800 дена. Проблема е, че тия дето се появяват, не само не ни оправят, ами баш си ни "оправят" още повече. Но дори и перфектно правителство да се появи и само за добро да работи, пак ще падне след 4 години. Особено пък и по време на криза, то си е наложено правило, че разхлаби ли се икономиката, правителства се сменят. Имате и очевидни примери от сегашната криза из Европа.

Иначе тия горе не ги мислете за олигофрени. Известно време се позанимавах и аз със политически глупости и от всичко - това научих. Всъщност е много по-дълбока, мръсна и користна игра, и това което виждате е нищо. Дори тъпанарщините из НС които гледаме по телевизията са умело изиграни за да залъжат простия човечец. Ама такъв ни е манталитета. Бойко сам по себе си е тъпо копеле, но в сянката му седят големи умове. Но това не променя факта, че положението си е отчайващо :!:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 17:07

Admiral General Hero написа:

Иначе тия горе не ги мислете за олигофрени. Известно време се позанимавах и аз със политически глупости и от всичко - това научих. Всъщност е много по-дълбока, мръсна и користна игра, и това което виждате е нищо. Дори тъпанарщините из НС които гледаме по телевизията са умело изиграни за да залъжат простия човечец. Ама такъв ни е манталитета. Бойко сам по себе си е тъпо копеле, но в сянката му седят големи умове. Но това не променя факта, че положението си е отчайващо :!:

Я поясни :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 25 Юни 2012 17:11

->Изход<- написа:
Моридинчо, я си прочети пак поста и ми кажи не е ли страшно комплексарски :lol:

Напоследък доста често започна да се обаждаш едно такова, да го раздаваш уж много зрял и тежкар точно ти, ама си 20 годишен келеш, не особено по-дърт от мене :lol: А ако се беше обадил след няколко седмици даже нямаше да можеш да говориш за пълнолетието ми :oops:

Ти първи курс свърши ли вече? :lol: Подозирам, че ей сега ще дойдеш и ще кажеш "да ама аз квалификации не раздавам" :roll: Виждам, че се опитваш да се държиш уж зряло, но повярвай ми, стои нелепо. Опит не се придобива като повтаряш чужди думи, отново чути я от тати, я от интернета. Смешното в цялата работа е, че постът ти не беше нито по-малко краен от моя, нито ти си особено по-зрял от мен :lol:

Цитат:
Но какъвто и да е, каквото и да е направил, Симеон II/Ахмед Доган/Волен Сидеров е човек, на когото ти, старозагорски средностатистически дришляк, още незавършил гимназия, нямаш правото да викаш "олигофренче".

Ами не. Като някой е очевидно корумпиран, с користни намерения, демагог и активно и умишлено е ощетил милиони хора, то квалификациите ми са малки.
А постът на тилчо си беше октровено пълен с глупости.

Цитат:
Засега си недоебал тийн капацитет и не се знае от тебе боклукчия ли ще излезе или нещо друго.

Може би, но това важи за целия форум. Само времето ще покаже :D

Кво зряло бе, гъз. Единствено аз си се знам колко съм прост, ма поне си го знам и не изпитвам интелектуално превъзходство като псувам политици. Камо ли пък да се чувствам удовлетворен от тва, че съм скочил на неосъзнат като тебе. Приемай го по-скоро като приятелско отношение (честно), щото ако си същия irl, никой няма да се занимава да ти обяснява това и онова, а директно ще те прави на плескавица :lol:

Иначе Бойко е прецедент, хем по време на криза му е мандата, хем ще го повтори.
Никаква идея какви са хората зад него, но верно ще да са "големи умове".

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: Със самолетчета :)
Публикувано на: 25 Юни 2012 18:12

СЕРЕМ ВИ НА СТЕНИТЕ ОТ ТЕКСТ, БЕ МАЛОУМНИЦИ!!! НЕ НА ПОЛИТИКАТА!!! САМО АНАРХИЯ И САДИЗЪМ!!! И ОРГ С ЖУВОТНИ!!! :stooped:

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста

Профил

Публикувано на: 25 Юни 2012 18:12

Admiral General Till написа:
доста клиширано мисля, че човек, който пише Аз с главна буква и се обижда от нещо надраскано във форум, има болезнено малка пишка :lol:

Не се обиждам, а казвам, че не си прав с откровеното ми мнение за теб. Оттам нататък сам си прави изводите и за мен, и за себе си. Не е нужно да ми отговаряш на това мнение, ако ще продължаваш в този тон :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 21:30

това е темата, митак, да знаеш :D

иначе евала, че си се надъхал, високо момче си, ще направиш физика. само че аз такова нещо като "чисто свинско" не съм виждал, рибата тон бива да е без мазнина, пък била и тя зехтин, а тва сирене не знам къде го вкара в диета, едното няма нищо общо с другото. лесна идея - пиле на грил всеки ден. сега бацата ще ми скочи с 1000 довода защо това е глупост(и навярно ще е прав) но аз съм видял лично ефекта от тва няколко месеца и чийт деня с млечна салата. ако се сещяш преди оня холандец, дето ви разправях, че бил в спаринг крюто на ванделрей силва, дето ни води граплинга един месец, като дойде в България му показахме пилето на грил и се влюби. ефекта дано го помните, щото не ми се рови за снимки сега

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 25 Юни 2012 21:32

и ше постваш яко снимки от прогреса в блога, нали :р успех, митак. сланините ще заминат за три месеца ако си редовен. яж по-малко, насочи се към отслабване засега - лято е, не му е времето за качване на мускулна маса. изчисли си горе долу колко калории ти трябват, за да поддържаш теглото, което целиш, чети етикетите на яденетата и поемай по толкова.

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 25 Юни 2012 21:35

Admiral General Till написа:
това е темата, митак, да знаеш :D

иначе евала, че си се надъхал, високо момче си, ще направиш физика. само че аз такова нещо като "чисто свинско" не съм виждал, рибата тон бива да е без мазнина, пък била и тя зехтин, а тва сирене не знам къде го вкара в диета, едното няма нищо общо с другото. лесна идея - пиле на грил всеки ден. сега бацата ще ми скочи с 1000 довода защо това е глупост(и навярно ще е прав) но аз съм видял лично ефекта от тва няколко месеца и чийт деня с млечна салата. ако се сещяш преди оня холандец, дето ви разправях, че бил в спаринг крюто на ванделрей силва, дето ни води граплинга един месец, като дойде в България му показахме пилето на грил и се влюби. ефекта дано го помните, щото не ми се рови за снимки сега

оо аз нищо не казвам за пилето на грил. :) "черното" пилешко месо е съвсем малко по-мазно и нископротеиново от бялото, и аз лично отслабвам най-добре с бутчета! в смисъл, че мога да ям само бутчета и изобщо да не се движа и пак отслабвам. поне така беше навремето. на мен обаче ми е по-изгодно да си купувам пилешки гърди с кост по 7лева килотоот Джиев. филенцата са перфектната фитнес храна просто и много добре влизат в гарнитури и салатки.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 21:43

Ей, нещастници, дояде ми се бе :(

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 21:51

Dante написа:
Напоследък съм станал толкова дебел и мазен, колкото никога не съм бил. От както съм тук само на фаст фууд, филии, кебапчета и тем подобни боклуци ям. Единствените случаи, когато съм сядал да хапвам нещо вкусно и хубаво е когато жената сготви или се прибера в къщи за няколко дена. И това на фона, че приятелката ми в момента е в перфектна форма и вече почти има плочки на корема. Почнах много сериозно да се компелексирам
Затова от утре съм на фитнес + стабилна диета. За първи път съм се надъхал баш така и днеска напазарувах килограми домати, краставици, яйца, тропически плодове, ориз, чисто свинско и пилешко месо, риба тон в консерва със зехтин, сирене и кисело мляко. Няколко месеца ще ям почти и само гореспоменатите продукти, като веднъж на 7 дена ще имам "чийт дей", когато ще се тъпча с боклуци. Ще ям по 4-5 пъти дневно, с в началото 3, а после 4, тренировки на седмица. След месец-два ще взема и някой фатбърнър. Ще си водя и дневник. Дано се преборя с шибания мързел и ми продължи дълго ентусиазма, че положението е трагично, а тялото ми има доста голям потенциал.

хляб тря, митак

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 21:53

Dante написа:
Дайте да се пренесем в другата тема.

п.п
Никъв хляб, Алми, никъв.

хляб тря, хляб

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 22:03

хващам бас с всички ви, че няма да иде на фитнес изобщо

или макс 2 пъти
а тва дето си го е купил ще го изяде за 2 дена

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 25 Юни 2012 22:05

аз мислех да му напиша кул стори бро ама се сдържах :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 22:16

Ми и аз мислех да му кажа, че трябва да се отърве от тоя навик все да говори какво ЩЕ прави и накрая да си хаби целия ентусиазъм в приказки, вместо в действия.
Ма нали ще се разциври, че не съм го подкрепял, когато имал нужда от приятел. :lol:

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 23:03

да ти кажа, по-ефективно щеше да бъде, ако ни беше разказал, че си правил това предните 2-3 месеца и ефекта уау сега :D ама нищо де, успех! въпреки че покрай влад наистина е трудно, аз надигах 10тина кила с блажните неща дето похапвахме :twisted:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 23:08

че влад тъпче ли се много ве :?: не ми мяза на такъв човек

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 23:12

аре - аз съм му бил виновен

аз много често ям навън след лекции или нещо такова, случва се да си взема кебапчета за вкъщи, ама пък чак да БЛАЖИМ

ма оправдания трее да има :D

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 23:15

АХАХАХА :ДДД

---

http://www.youtube.com/watch?v=6LHLiKAOr0A

:!: :!: :!:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 23:19

абе кво говориш - нали точно 1 път яде кфс / о шипка щот все НЯМАШ ПАРИ, в останалото време гледаше кат гаврош дорде се тъпчеме и грухтяме с ония двамата

и колко пъти си повтарял ''не ме кефи от о шипка, мега гадно е''
и цела година те гледам как ядеш филии с майонеза и маргарин
освен ако Еми не ти сготви нещо

:roll:

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2012 23:21

АХАХАХАХ mega ownage :!: :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost