Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 09:11
Царя беше доста голям. Имаше някакви планове за България, ама хората бяха твърде малки за тях. Още са.
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 10:21
Що се отнася до Ку-Ку бенда,там са едни от хората с най-ниско достойнство и самоуважение евър.Годжи е цар на простаците и всеки път като чуя отвратителния му изкуствен смях ми иде да запратя телевизора през отворения прозорец.А и помня некога една фетишистка дойде и накараха един дебелак от бенда да се съблече и да си тури каишка,а тя да го шиба и разхожда из студиото.Даже лаеше...
Едно от най-нахалните неща е че Глави претендира че предаването му е едва ли не културно и лае по простаците националисти и незнам си кви,като е най-големият производител на халтура в ефирните телевизии.
___________________________________ ОТНОВО!!!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 10:52
Admiral General Till написа: Царя беше доста голям. Имаше някакви планове за България, ама хората бяха твърде малки за тях. Още са. Какви планове е имал?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 10:59
Кофти за музикантите, такива готини рокаджии и мьетали, пък ги карат да свирят чалгии.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 11:09
Ами малките българи ще запомнят управлението на царя с това "че си взе горите". Все едно от двора ти в банкя дето си посял домати са заградили половината и са казали тва е на царя, няма да минаваш оттук. Симеон Втори ще остане в историята с това, че по време на неговото управление влязохме в НАТО и в Европейския съюз. Другото няма значение. Чувал съм хиляди глупости - от това как начупеното правителство на Костов било свършило всичката работа и просто царя е заварил готово положение, до това как с връзките си в Европа, Симеон бил задвижил нещата просто ей така. Дори и да има нещо вярно, през хуя ми е в общи линии, историята помни победителите. Факта, че в един мандат са се случили две толкова знакови събития, е показателен, че човека е имал стратегия. Това са благородниците, това е синята кръв, това е елита. Човекът и имал време да прави планове, да си поставя цели. Не може да очакваш някакъв малък човек, който гледа крави, да мисли за такива възвишени неща. Мисля, че за тия 800 дни, които станаха знакови, се случиха доста повече неща, отколкото за годините на ГЕРБ до момента. Ама малките хора няма как да го разберат. Вместо да потърсят промяната и да тръгнат след лидера, кибичеха над вестниците, които отброяваха изтичането на 800-те дни долу вдясно на първа страница и злорадстваха как му минава времето, а тяхната чиния не е станала по-пълна. Малки хора, малка държава. edit Поправям се, в ЕС влизаме 2007, тогава министър е Станишев, но всъщност е част от тройната коалиция, в която е с ДПС и НДСВ. Тоест пак благодарение на царя става всичко. Мерси на Денчо за забележката 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 13:26
Забрави да споменеш за яките далавери на министрите на този потомствен комарджия и алкохолик Каквото и да говориш - цар Аз>Цар Кир(о)>Царя ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Стига с тези пасквили за народопредатели и мракомразци като комунисти, Кралимарковци, Кобурги и прочее. За тези или добро (такова няма) или нищо ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 13:43
Admiral General Till написа: Ами малките българи ще запомнят управлението на царя с това "че си взе горите". Все едно от двора ти в банкя дето си посял домати са заградили половината и са казали тва е на царя, няма да минаваш оттук. Симеон Втори ще остане в историята с това, че по време на неговото управление влязохме в НАТО и в Европейския съюз. Другото няма значение. Чувал съм хиляди глупости - от това как начупеното правителство на Костов било свършило всичката работа и просто царя е заварил готово положение, до това как с връзките си в Европа, Симеон бил задвижил нещата просто ей така. Дори и да има нещо вярно, през хуя ми е в общи линии, историята помни победителите. Факта, че в един мандат са се случили две толкова знакови събития, е показателен, че човека е имал стратегия. Това са благородниците, това е синята кръв, това е елита. Човекът и имал време да прави планове, да си поставя цели. Не може да очакваш някакъв малък човек, който гледа крави, да мисли за такива възвишени неща. Мисля, че за тия 800 дни, които станаха знакови, се случиха доста повече неща, отколкото за годините на ГЕРБ до момента. Ама малките хора няма как да го разберат. Вместо да потърсят промяната и да тръгнат след лидера, кибичеха над вестниците, които отброяваха изтичането на 800-те дни долу вдясно на първа страница и злорадстваха как му минава времето, а тяхната чиния не е станала по-пълна. Малки хора, малка държава. edit Поправям се, в ЕС влизаме 2007, тогава министър е Станишев, но всъщност е част от тройната коалиция, в която е с ДПС и НДСВ. Тоест пак благодарение на царя става всичко. Мерси на Денчо за забележката  АХАХАХА къв си прост. Продадения външен дълг явно за тебе е нищо, абсолютния фейл в преговорите за преимане в ЕС явно е в рамките на разумното Щях да призная, че олигофренчето Сакскобурготски е направило нещо само ако не бяха приели и Румиъния на същата дата. Ама за дебили като тилчо да гледаш по-надалеч от носа е много трудно, явно ти мислиш, че решението за приемане в ЕС е дошло от българия  Изобщо цялатая династия на тия е долна история, с изключение евентуално на Борис 3, за когото пак трябва да правим ОГРОМНИ уговорки. Но да защитаваш симеончо е все едно да защитаваш педерастчето фердинант. Как не сме изгонили цялата им рода на тия само не мога да разбера, ама щом има кретени да ги търпят и да ги защитават (справка-тилчо) явно ще е така. Тиле, тиле-дфебем и спрелия тревоман дето си.
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 13:53
Аз-тъпо момче си, на няколко пъти се видя. ПРАВЕЛИ ДАЛАВЕРИ - че те и сега правят, ама поне преди имаше нещо налице, пък сега откриват детски площадки изходе, за тоя пост баба си ли пита кво да напишеш ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) щото ако млад човек разсъждава по тоя начин, майката си е ебало искам морко да ме отнесе с доводи, заради него го написах тва иначе тва дето викаш, че династията им не са цветя - съгласен съм. ама да ми твърдиш, че влизането в НАТО и ЕС няма общо с правителството на царя и после влиянието му в тройната коалиция, е глупост. благодарение на кой тогава? на турската подлога доган или на руската станишев? дето влад има една приказка, някой път усещам физическа болка от тъпотата на някои хора. в случая с тебе все едно ме удря тир 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 14:00
Admiral General Till написа: Ами малките българи ще запомнят управлението на царя с това "че си взе горите". Все едно от двора ти в банкя дето си посял домати са заградили половината и са казали тва е на царя, няма да минаваш оттук. Симеон Втори ще остане в историята с това, че по време на неговото управление влязохме в НАТО и в Европейския съюз. Другото няма значение. Чувал съм хиляди глупости - от това как начупеното правителство на Костов било свършило всичката работа и просто царя е заварил готово положение, до това как с връзките си в Европа, Симеон бил задвижил нещата просто ей така. Дори и да има нещо вярно, през хуя ми е в общи линии, историята помни победителите. Факта, че в един мандат са се случили две толкова знакови събития, е показателен, че човека е имал стратегия. Това са благородниците, това е синята кръв, това е елита. Човекът и имал време да прави планове, да си поставя цели. Не може да очакваш някакъв малък човек, който гледа крави, да мисли за такива възвишени неща. Мисля, че за тия 800 дни, които станаха знакови, се случиха доста повече неща, отколкото за годините на ГЕРБ до момента. Ама малките хора няма как да го разберат. Вместо да потърсят промяната и да тръгнат след лидера, кибичеха над вестниците, които отброяваха изтичането на 800-те дни долу вдясно на първа страница и злорадстваха как му минава времето, а тяхната чиния не е станала по-пълна. Малки хора, малка държава. edit Поправям се, в ЕС влизаме 2007, тогава министър е Станишев, но всъщност е част от тройната коалиция, в която е с ДПС и НДСВ. Тоест пак благодарение на царя става всичко. Мерси на Денчо за забележката  сичко хубаво, симчо ама сериозно ли мислиш, че присъединяването в ЕС е процес, който може да се инициира и приключи за 4 години, в рамките на едно правителство? http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1% ... 0%95%D0%A1син съм по душа, но дори аз не казвам, че Костов ни е вкарал там щото всяко правителство през това време си е имало заслугите да влезем а кирливия цар който се появи по типичния за българското политиканстване модел на месията, който да се пръкне от нищото и докато е още неопетнен да залъже с обещания че да вземе мандат ми е силно противен чак ми е жал, че още има хора които го почитат и му вярват щото "царя" като цяло беше просто една политическа маневра не върховната еманация на аристократичния алтруизъм кур за царя замисли се а бтв тая глупост че тройната коалиция все пак значело че благодарение на царя става всичко е все едно да кажеш, че не Бойко, ами Волен Сидеров строи магистрали
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 14:04
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 14:08
Admiral General Till написа: изходе, за тоя пост баба си ли пита кво да напишеш ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) щото ако млад човек разсъждава по тоя начин, майката си е ебало искам морко да ме отнесе с доводи, заради него го написах тва иначе тва дето викаш, че династията им не са цветя - съгласен съм. ама да ми твърдиш, че влизането в НАТО и ЕС няма общо с правителството на царя и после влиянието му в тройната коалиция, е глупост. благодарение на кой тогава? на турската подлога доган или на руската станишев? дето влад има една приказка, някой път усещам физическа болка от тъпотата на някои хора. в случая с тебе все едно ме удря тир  я разясни малко това, че мисленето ми не било на млад човек  Тая простотия всякакви хора я повтарят, включително и върли герберасти са ми го казвали. Изглежда да имаш мислене на млад човек значи да гласуваш за боко тиквата и да се кефиш на всяка герберска дебилщина ли? Преговорите за влизането в ЕС започват много по-рано от НДСВ. Да кажеш, че под влияние на НДСВ едва ли не влизаме в ЕС е голяма глупост. Решенията за България се вземат заедно с тези за Румъния. Това, че Сакскогургготски имал някакъв огромен принос е мит, на който само много повърхностно запознат човек може да вярва. Достатъчно е да видиш по какъв начин се разширява ЕС за да разбереш, че това не е някакво постижение н НДСВ. Когато тези дебили идват на власт решението България и Румъния да влезе вече е взето, макар и неформално. Еврофондове се усвоявят преди влизанието ни в ЕС и това нямам много общо с политиката на НДСВ. Като цяло това, че НДСВ са управлявали когато ни приемат не значи, че те са направили нещо. Дори бих казал, че ни приемат въпреки техните дебищини. Просто тогава ЕС се разширява и вариант да приемат Румъния и България отделно няма. България да бъде приета в ЕС е решено още преди да чуеш за олигофрените от НДСВ.
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 14:11
High_voltage написа: @Tiny: добро. ти па на всяко нещо се радваш бе, деба и курвата очаква и за тоова да нашишеш "добро".
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 14:11
Я кажете според вас кой от хората, които са били на власт, не е бил дебил? Интересно ми е каква е тенденцията за даване на подобни квалификации - единственото изискване е просто да си на власт и веднага ставаш дебил? Това го питам към хората, дето хранят всичко.. то е ясно какво ще отговорят тези с конкретни предпочитания
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 14:45
Моридин написа: А тебе като те гледам си излязъл директно от калъпа на ония 50 годишни чичаци, школувани по Тошово време, дето се набират като луди в коментарите под политическите новини в новинарските сайтове. Изходе, не задавай тъпи въпроси ериксона е точен аз казвам какво ще остане в историята. и доста стабилно вярвам в тоя мит за влиянието на царя за влизането ни, щото по същата логика можеше и да не сме в ЕС сега, а доста по-заслужили държави да са(сърбия, нищо че имаха война). един вид казваш, че хърватия примерно, които са по-напред от нас във всяко отношение(че са им и по-близо дори) ги приемат чак миналата година щот нам си кво, за ЕС било по-важно да влезем ние и румъния, че дори решението било взето много преди НДСВ. кога, през виденовата зима ли? бях чувал, че тодор живков имал някви схеми към края, ама чак пък толкова  @денчо сички са маскари ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) кефи ме на морко поста как набъбва постепенно. като ерекция.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 14:47
Изходе, аз също съм остро против нещата, които Тилката написа (не е нужно даже да обяснявам защо, то само оня линк, дето Ерик го пусна е достатъчен), ма не мога да трая курвички като тебе, дето го раздават тежко-тежко, само щото имат достъп до интернет и като изникне някакъв спор, зареждат пет-шест таба, изчитат и след тва показно почват да раздават квалификации. На няколко пъти ми се струва, че го правиш това вече, ма и да не е точно така - факт е, че когато Кобурга е управлявал, ти си бил втори клас. Ще те еба в тарикатчето бе, ей - още не си навършил пълнолетие, но ги разбираш нещата - тоя е Симеончо, оня е олигофренче, педерастче... Откъде пък ги знаеш толкова работите? Интернетче и мама и тати квото кажат, откъде. Нищо, спокс. Повечето са така. То и затова повечето са малко по-умерени и даже да си имат пристрастията, няма да тръгнат да ги пробутват с апломб и недоносени псувни. Щото това е младежкото мислене - толерантност, батко. А тебе като те гледам си излязъл директно от калъпа на ония 50 годишни чичаци, школувани по Тошово време, дето се набират като луди в коментарите под политическите новини в новинарските сайтове.
Не съм тръгнал да защитавам политиците. Критикувай си на воля, имай си мнение, то така и трябва. Ама ако искаш да изглеждаш важен, земи научи, че с курвенски определения и надсмиване трудно става.
Но какъвто и да е, каквото и да е направил, Симеон II/Ахмед Доган/Волен Сидеров е човек, на когото ти, старозагорски средностатистически дришляк, още незавършил гимназия, нямаш правото да викаш "олигофренче". Най-малкото защото това са хора, които са минали през неща, през които ти още не си. И най-вероятно никога няма да имаш топките да изградиш партия, пък и била тя създадена само с користни цели, националистическа, турска, популистка, откровено тъпа или просто ей така, за ташак. Това естествено няма да те направи по-малко човек от тях. Може да си намериш достойна работа, да бъдеш по-полезен на обществото и т.н. Ама засега не си. Засега си недоебал тийн капацитет и не се знае от тебе боклукчия ли ще излезе или нещо друго.
Затова по-кротко.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 15:03
oshit започна се разискване на политика в пцм 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 15:16
Много клиширано мислиш, Тил, ама айде, вервай си, че Аз съм толкоз глупав ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 15:18
доста клиширано мисля, че човек, който пише Аз с главна буква и се обижда от нещо надраскано във форум, има болезнено малка пишка 
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 15:34
За мен най-важното е че царят извърши национално предателство съюзявайки се първо с турците,а после и с комунистите.
На страна от това според мен с 800-те дни той наистина имаше нещо предвид,но бе провален от хората около него.
___________________________________ ОТНОВО!!!
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 16:07
Моридинчо, я си прочети пак поста и ми кажи не е ли страшно комплексарски Напоследък доста често започна да се обаждаш едно такова, да го раздаваш уж много зрял и тежкар точно ти, ама си 20 годишен келеш, не особено по-дърт от мене  А ако се беше обадил след няколко седмици даже нямаше да можеш да говориш за пълнолетието ми Ти първи курс свърши ли вече?  Подозирам, че ей сега ще дойдеш и ще кажеш "да ама аз квалификации не раздавам" ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Виждам, че се опитваш да се държиш уж зряло, но повярвай ми, стои нелепо. Опит не се придобива като повтаряш чужди думи, отново чути я от тати, я от интернета. Смешното в цялата работа е, че постът ти не беше нито по-малко краен от моя, нито ти си особено по-зрял от мен Цитат: Но какъвто и да е, каквото и да е направил, Симеон II/Ахмед Доган/Волен Сидеров е човек, на когото ти, старозагорски средностатистически дришляк, още незавършил гимназия, нямаш правото да викаш "олигофренче". Ами не. Като някой е очевидно корумпиран, с користни намерения, демагог и активно и умишлено е ощетил милиони хора, то квалификациите ми са малки. А постът на тилчо си беше октровено пълен с глупости. Цитат: Засега си недоебал тийн капацитет и не се знае от тебе боклукчия ли ще излезе или нещо друго. Може би, но това важи за целия форум. Само времето ще покаже 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|