Автор |
Съобщение |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Юни 2012 21:56
Виарвай в дошата на картите Хамелеоне!Нищо не може да победи моиа Джиганбакуган когато е в защитен режим!
___________________________________ ОТНОВО!!!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Юни 2012 22:09
 най-големия ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Юни 2012 22:22
Аз съм безсмъртен, благодарение на тайна, предавана от мустак на мустак от милиони години, но не бачкам като бодигард, сори хамо. Мите, к'во ми се хилиш?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Юни 2012 22:53
 U fap, U lose...
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юни 2012 12:04
e то това конкретно не е страшно, ама писъка брато ... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юни 2012 12:06
The Chameleon написа:  най-големия ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) много ги гледах като бях малак 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юни 2012 12:12
Ма не ми намигай бе, ало, да не ти затворя и другото око.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юни 2012 12:16
Strain написа: Ма не ми намигай бе, ало, да не ти затворя и другото око. недеи с лошо 
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юни 2012 12:25
xaxi4a написа: Strain написа: Ма не ми намигай бе, ало, да не ти затворя и другото око. недеи с лошо  Пич примири се че тука така не става.Пробвал съм,просто join us и бъди тролхейтър.Така работи тоя сайт.Пцуаме се щото са обичаме.Като гледам май си малък,нема лошо те повечето хора тука са били малки некогаш(а некои и сега) ама не си признават щото автоматично ше им се смалат пишлетата с 5 санта.
___________________________________ ОТНОВО!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юни 2012 12:28
 самняваме да си прав
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юни 2012 12:30
Ами да ти еба майката тогава 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юни 2012 14:28
Имам намерението съвсем скоро да направя една чистка в Jim Beam. Всички педалчета под ножа, мама им деба.
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 18 Юни 2012 02:36
Всъщност си чакам Tho Worlds и след 20 минути инсталиране съм на 35%, скуката ме владее, а гледам темите са замрели. Спам спам!
Рандъм Essential Mix поздрав ^^
А бре, не ви ли е жегаво? Не мога да дишам направо, уж на село у Овча Купел е по-хладно ама на - поне няма комари...
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 18 Юни 2012 03:17
Omega-x написа: А бре, не ви ли е жегаво? Не мога да дишам направо, уж на село у Овча Купел е по-хладно ама на - поне няма комари... Ебало си е майката, аз умирам тука. Поздрав с рандъм Синатра, 'щото съм на такава вълна.
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 18 Юни 2012 09:21
бахти бедните нямат климатик тц тц 
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юни 2012 04:29
Значи, не знам как една жена може да има способността да ме намира в най-неочаквните моменти и да ме брейнмешва отново и отново. Damn you, you gorgeous red-haired demon! В шест сутринта, като съм мислел да си лягам ли? Аргх... фък слийп, отивам да си измия зъбите, да си направя кафе, да си измия зъбите пак и сядам да уча.
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юни 2012 12:08
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юни 2012 14:03
aahahahha omfg 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юни 2012 14:09
dafuq did i just read 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Юни 2012 19:41
Днеска ме скъсаха по гражданско, което е втори изпит за есента. Майка му да еба и тва право.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|