Автор |
Съобщение |
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2011 14:13
Абе само на мен ли идеята ми се струва по-подходяща за екшън, отколкото за комедия?
Комедийният елемент разваля мрачната атмосфера. Трябваше да направят нещо подобно на "Денят на независимостта".
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 18 Апр 2012 13:29
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 18 Апр 2012 19:01
и мене ми се гледа още като видях трейлъра
търси бътърсе търси
|
|
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 19 Апр 2012 14:36
Гледам тука един скандинавец във фейса писа, че бил мега филма, ама доколкото знам никоя компания - разпространител не се е наела да го пусне тука, дори и на някакви локални,единични прожекции. Деба, поне A+ филмс да се бяха навили, те имат навика да разространяват независими продукции
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 19 Апр 2012 19:37
Till Lindémann написа: търси бътърсе търси
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 20 Апр 2012 13:02
Не знам кое е по комично. Това, че премиерата на филма беше на таз годишното Берлинале в Берлин.. или самия филм. Много голяма ебавка са си направили хората. ;d
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 20 Апр 2012 14:38
e кво, германците я обичат тая тематика дръпнах някво ави от някъв измислен торент, дори мислих да слагам линк, ама не ми го отвори никой от 5-те ми плеъра, за всичко си искаше някъв специален кодек в рийдмито имаше линк, ама като отворих усетих, че има нещо гнило. търси, бътърсе, търси
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 20 Апр 2012 14:44
аве Гав много як аватар имаш, все забравям да ти кажа
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 07 Май 2012 21:40
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 27 Май 2012 03:12
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
|
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 27 Май 2012 15:37
влача го в момента, дано да е с инглишко аудио!
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 27 Май 2012 15:56
Тва па е най-тъпото, да си свалиш неанглоезичен филм и да го гледаш с английски дублаж. ФИлмите се гледат в оригинално аудио, винаги.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 27 Май 2012 18:09
Цитат: Music: Laibach иначе в момента си го пускам, коментарите по торентите са все позитивни... нека видим :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 27 Май 2012 18:29
Omega-x написа: Тва па е най-тъпото, да си свалиш неанглоезичен филм и да го гледаш с английски дублаж. ФИлмите се гледат в оригинално аудио, винаги. Филма си е на английски по дифолт, а там където се шпреха на немски си е със субтитри по принцип.
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 27 Май 2012 19:34
Филма пръска, особено сцената и когато
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 27 Май 2012 19:37
Мда и мене тези две сцени ме накефиха най-много. Но като цяло си ми беше малко скучноват, въпреки забавните моменти
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 27 Май 2012 21:57
да си тегля ли анг субтитри, или се разбира
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 27 Май 2012 22:01
Аз не намерих, когато го гледах до преди няколко часа. Ако има сега, винаги е по-добре да си дръпнеш, но като цяло английския се разбира добре, пък немския си има вградени анг субтитри.
|
|
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
|
|
Заглавие: Re: Iron Sky, браааат!!! Публикувано на: 29 Май 2012 18:16
Значи изгледах го снощи и не се оказа точно това, което си мислех... За ебавка - ебавка си е, имаше бая giggle моменти, започна си доста абсурдно, но в един момент взе да залага прекалено на изтъркани холивудски похвати - лошите бяха прекалено сериозни и налудничави, добрите преиграваха и пак хукнаха да спасяват света, абе като цяло нещо взе да куца и в устата ми остана вкуса, че "тоя филм вече сме го гледали". Но след това пак дойдоха веселите моменти, особено с космическите битки които бяха едновременно както епични така и доволно абсурдни както му се полага, а последната сцена, незнайно защо, ми напомни на Доктор Стрейнджлов... Като цяло филма се оказа една доста странна смесица от типичен европейски черен хумор и груба политическа сатира плюс малко поизтъркани холивудски похвати, които ще намерите във всеки филм за нашественици (за печелене на по-голяма аудитория явно...) и разбира се, изненадващо мащабни (за бюджета на филма) космически битки (личи си, че авторите са върли фенове на Star Trek, все пак техни са Star Wreck пародиите...). И въпреки това ми хареса, не е лош филма, но явно очаквах нещо малоумно като Марсиански Атаки, а не модернизирана и малко по холивудски захаросана сатира ала споменатия Dr. Strangelove или Fail Safe (ако се сещате за кой филм става дума). Пиша всички тея tl;dr истории, за да имате едно наум и да не го подминете като поредната евро пикня... Има стил филма - малко недодялан, но все пак го има
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|