сладури, в културизма, както и във всички останали спортове, има правила. в конкретния случай са свързани с добевките, които са ок да вземаш, и които не. например на последните олимпии рони беше яко набухан с ХГХ, неофициално е бил към 150 кила вечерта. което за човек под 1,80 e много. обаче явно хормона е ок за организаторите и си печели наред, макар да използва най-стария и вреден метод за вдигане на масата.
ето ви тука двама съмо много орелефени и симетрични пича, които няма да станат мр олимпия

тоя се казва Drew. мисля, че се води фитнес експерт официално, явява се на 3-4 състезания годишно, основно от реклама и фитнес шоута е известен. както виждате, има си всичко, обаче явно е омесил препаратите и правилата(примерно, за да станеш про в IFBB може би не трябва да си вземал хормон преди да станеш про.

тва е един швед, мартин се казва, с няква сложна фамилия е. фибри по гърба, вени по гърба, сега е в затвора точно за продажба на хормон. ама като го гледам как обича да стои без гащи, че да му се виждат глутеусите, няма да е проблем да си намери приятели.
тия здравеняци, дето разправяте, че ставали само за охрана, обикновено са разни национални състезатели, щангисти, шампиони по канадска борба, участници в Най-силен мъж, което май само на балканите не е популярно. тука говедата дърпат тирове, кораби, самолети. има един кръг с вдигане на големи каменни топки, като се започне от 50 кг някъде на половин метър и се стигне мисля, че до 180 кг най-тежката на височина към два метра. демек с вдигане на тежестта на топката, се вдига и височината на която да я вдигнеш. първото място на един кръг в китай беше към 100к мисля че долари. освен това огромна част от тях са рекламни лица на различни компании за добевки, спортна екипировка, стават лица на вериги фитнес зали, етц. има кво да правиш като стане звяр, ти само стани