Автор |
Съобщение |
stoian_flaisa_
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Май 2012 13:52
е аз си се и иссрах едно хубаво щот хубав човек лоши неща в себе си не държи ахаха много обичам лайното като е грамотно и си знае и си излиза само без много уговорки и се чувстваш видимо по-лек и пречистен ............. това е от хубавата храна която поемаме с тебе без мазнотии после ламното да те омаже целиа до ушите ахха а
___________________________________ рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Май 2012 13:54
ахахахаха какво говориш бе стоианей луд луд маниакална батка е стоианчо 
___________________________________ Mi alma te llama Vien en mi cama Quiero amarte Dulce nina
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Май 2012 00:25
След като прочетох всичко наоколо, ще взема да тръгна на фитнес ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) За начало ше глеам Пумпинг айрон ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Май 2012 00:31
браво барво радвам се че толкова мн хора се вдахновиха покраи мене и стоиански и решиха да се запишат на фитнес вече сам сигорен че форома ниама да се напални сас путиовци наркомани и педали (освен гипо и дер мейстер и ониа педераски доктор сас свештите  )  тренираите йако и правилно момчета и запомнете ТРИАБВА ИАДЕНЕ и NO PEIN NO GEIN
___________________________________ Mi alma te llama Vien en mi cama Quiero amarte Dulce nina
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Май 2012 12:38
два дена съм без лаптоп и усещам, че ми се отразява добре - вчера правих гръб, досега чистих България, след малко отивам да карам колело...не е зле
|
|
|
|
 |
stoian_flaisa_
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Май 2012 12:53
а така МОНКА ти си истински тигар и знаеш как стоят нещата технологичниа прогрес е враг номер 1 на обществото верно че много се улесняваме с тиа машини обаче замислете се ..... едно време човек е живял навън и се е калявал в дъжд, кръв пот и студ и огън .... бил е здрав а само един здрав физически човек би могъл да лувува да си набавя храна и човек е отключвал своя потенциал чрез допир с най-първородните си инстинкти ....... били сме БЛИЗО ДО ЗВЯРАТ В НАС САМИТЕ прогреса води до мързел застояване и стагнация я си представете ако нямаше коли колко хора щяха да имат естествено нацепени крака примерно нали
___________________________________ рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Май 2012 16:17
ей, stoian_flaisa_, много си тъп и ше те счупааааа.
|
|
|
|
 |
stoian_flaisa_
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Май 2012 16:22
ей хюмне не ми се натегай като глист на буца само бе смешко
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Май 2012 16:25
наеш ли къв 5метров гист ше ти набутам в анусчето.
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Май 2012 18:04
иаж на маика си прогинлия кур от аноса на мартвиа си башта
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Май 2012 18:30
днеска кежуъл разходка на стоп до пловдив и обратно кефец не бях ходил там  p.s. кофти за волейбола  това ни беше най-големия шанс за квалификация за олимпиадата... в останалите турнири няма да играем пред наша публика и ще е още по-трудно
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Май 2012 23:55
Ебаси загубеняците дето сме ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Май 2012 00:03
Бях на мача и виках, атмосферата беше безумна и невероятна! Като на огромен концерт. Жалко за момчетато, излязоха с двояки чувства, не бяха докрай мотивирани както фитнес манияците във форума. Сега играем още един мач и сме на Олимпиада. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Май 2012 03:26
не не са мотивирани като нас плаштат им прекалено много и те се лигавиат те разрошават телата си сас алкохол и наркотизи и ходиат на дискотеки вместо да тренрат опорито затова като излизиат са срам за нациата  много е ниско нивото
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Май 2012 10:54
Ниско било нивото... Момчетата смазват наред. Вчера се издъниха, факт. Личеше си им, че бяха демотивирани и разконцентрирани, обаче ако се стегнат - нямат спирка. Ей това най-много ме дразни в отбора ни - имаме потенциал да сме МНОГО ГОЛЕМИ, обаче не си дават зор. Или пък излизат с ниско самочувствие и изхода е логичен.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
kamengtaiv
|
n00b playa |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Май 2012 16:39
Цитат: тренираите йако и правилно момчета и запомнете ТРИАБВА ИАДЕНЕ и NO PEIN NO GEIN Не става само с ядене ! Трябва и АКЪЛ !!!!
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Май 2012 16:43
много иасно маняк както казва един от наи големите в балгарскиа култоризам тошко тодоров ако иа ниама врузката между мусколи и мозак нештата никога ниама да се получат 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Май 2012 20:56
Момчета, без химия мо'ем ли да станам фитнес бог като вас?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Май 2012 21:12
Милуш написа: Момчета, без химия мо'ем ли да станам фитнес бог като вас? Твърдо НъЕ!
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Май 2012 22:45
еми боби трудно ште е патиат е мн тежак но както винаги сам казвал ти имаш ген да станеш мистар ОЛИМПИА триабва просто да спреш да просиш от маика си пари за дрога и да почнеш да просиш за тренировки
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|