Автор |
Съобщение |
Away^^
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 22 Фев 2012 21:48
Нема такъв кеф като да влезеш да се изсереш и да си вземеш лаптопа.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 22 Фев 2012 21:49
Абе, тази тема породи следния въпрос в главата ми - защо не анексираме Македония?
Според Уйкипедия, имаме близо 3 пъти повече професионални военни, 4 пъти повече годни за военна служба, а нашите ВВС имат близо 3 пъти повече самолети. Бюджета на армията ни е 5 пъти по-голям. Тогава защо не анексираме Македония?
Да, вярно, ЕС, ООН и НАТО ще ни санкционират и то жестоко, но като контрапункт можем да посочим а) историческото ни право над Македония; и б) хилядите жертви, които сме дали с цел присъединяването й през новата ни история.
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 22 Фев 2012 21:53
Защото живеем в 21 век, мътните да го вземат...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 22 Фев 2012 21:55
Джони Спагети написа: а) историческото ни право над Македония; Всички държави около Македония ще претендират за историческо право над нея и всички ще извадят доказателства :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 22 Фев 2012 21:55
Dexter написа: Защото живеем в 21 век, мътните да го вземат... И какво от това? Единственият проблем, който виждам пред заветната ни цел, е асимилацията на новопокореното население, но като имаме предвид, че само преди 40-50 години то е придобило самосъзнанието на македонци, а също така и липсата на каквато и да е било история, това едва ли би била толкова трудна задача. Цитат: Всички държави около Македония ще претендират за историческо право над нея и всички ще извадят доказателства :Д Ами аз не знам македонците днес да говорят гръцки или сръбски, нито пък през Средновековието днешните македонски територии да са влизали в границите на коя да е от тези две държави. А пък и не случайно Македонското възраждане се свързва пряко с българското. Гърция и Сърбия биха могли да имат претенции към определени части от Македония, но основното парче се полага на нас.
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 22 Фев 2012 22:20
Ти сериозен ли си? Това за завземането на Македония от България със сила през 2012-та година просто няма да го коментирам, но виж това: http://en.wikipedia.org/wiki/Serbian_Empire, http://en.wikipedia.org/wiki/Greece#The_Byzantine_Empire и си пооправи малко историята.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 22 Фев 2012 22:40
Strain написа: Ти сериозен ли си? Това за завземането на Македония от България със сила през 2012-та година просто няма да го коментирам, но виж това: http://en.wikipedia.org/wiki/Serbian_Empire и си пооправи малко историята. Цитат: The Serbian Empire existed from 1346 to 1371. http://en.wikipedia.org/wiki/First_Bulgarian_Empirehttp://en.wikipedia.org/wiki/Second_Bulgarian_EmpireDuring the long but unsuccessful reign of Emperor Constantine Tikh Asen (1257–1277) the Bulgarian Empire lost its possessions in northern Macedonia including Skopie.Toест, в периода 800 (ако не и по-рано, тъй като Куберовите прабългари се заселват в Македония около края на VII век) и някоя до 1018 и после от 1200 (и някоя, управлението на Калоян) до 1277, Македония е била част от България, или всичко на всичко около 300 ( а вероятно и повече ) години, срещу 94 на Сърбия, като просто е невъзможно населението да е придобило каквото и да е сръбско самосъзнание за поне половината от този период. И това като не броим периода на византийско владичество, когато дори е била запазена Охридската архиепископия. Тъй че, тихичък  Ако някой има истинско обосновано историческо право върху Македония, това е Гърция, but then again, те биха имали същото право и върху днешните български земи.
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 22 Фев 2012 22:46
Hurford написа: Нема такъв кеф като да влезеш да се изсереш и да си вземеш лаптопа. после само леко с кафевите запетайки по клавиатурата 
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 22 Фев 2012 22:57
единственият вариант да присъединим макетата е станем толкова добре икономически, че сами да зареват за историческото ни право над тях, курвичките 
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 22 Фев 2012 23:04
Джони Спагети написа: Strain написа: Ти сериозен ли си? Това за завземането на Македония от България със сила през 2012-та година просто няма да го коментирам, но виж това: http://en.wikipedia.org/wiki/Serbian_Empire и си пооправи малко историята. Цитат: The Serbian Empire existed from 1346 to 1371. http://en.wikipedia.org/wiki/First_Bulgarian_Empirehttp://en.wikipedia.org/wiki/Second_Bulgarian_EmpireDuring the long but unsuccessful reign of Emperor Constantine Tikh Asen (1257–1277) the Bulgarian Empire lost its possessions in northern Macedonia including Skopie.Toест, в периода 800 (ако не и по-рано, тъй като Куберовите прабългари се заселват в Македония около края на VII век) и някоя до 1018 и после от 1200 (и някоя, управлението на Калоян) до 1277, Македония е била част от България, или всичко на всичко около 300 ( а вероятно и повече ) години, срещу 94 на Сърбия, като просто е невъзможно населението да е придобило каквото и да е сръбско самосъзнание за поне половината от този период. И това като не броим периода на византийско владичество, когато дори е била запазена Охридската архиепископия. Тъй че, тихичък  Ако някой има истинско обосновано историческо право върху Македония, това е Гърция, but then again, те биха имали същото право и върху днешните български земи. Пет века турско - аре не ми обяснявай кой какво право има над македонците, плс.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 22 Фев 2012 23:43
Защо плачете за глупавите македонци.
Доста съм видял от тях и всичките са страшни смешници!Чак е срамно да ги нарека българи!Ако някой си мисли че в България има много глупави хора то нека отиде в македония да ги види колко са изостанали във всичко.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 22 Фев 2012 23:55
^ още едно доказателство, че са си чисти българи 
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 23 Фев 2012 00:34
Strain написа: Джони Спагети написа: http://en.wikipedia.org/wiki/First_Bulgarian_Empirehttp://en.wikipedia.org/wiki/Second_Bulgarian_EmpireDuring the long but unsuccessful reign of Emperor Constantine Tikh Asen (1257–1277) the Bulgarian Empire lost its possessions in northern Macedonia including Skopie.Toест, в периода 800 (ако не и по-рано, тъй като Куберовите прабългари се заселват в Македония около края на VII век) и някоя до 1018 и после от 1200 (и някоя, управлението на Калоян) до 1277, Македония е била част от България, или всичко на всичко около 300 ( а вероятно и повече ) години, срещу 94 на Сърбия, като просто е невъзможно населението да е придобило каквото и да е сръбско самосъзнание за поне половината от този период. И това като не броим периода на византийско владичество, когато дори е била запазена Охридската архиепископия. Тъй че, тихичък  Ако някой има истинско обосновано историческо право върху Македония, това е Гърция, but then again, те биха имали същото право и върху днешните български земи. Пет века турско - аре не ми обяснявай кой какво право има над македонците, плс. Пет века турско - при които голяма част от населението на днешна Македония запазва българското си самосъзнание, за което свидетелства както участието на македонците в църковно-националната борба през Възраждането (в Скопие и Охрид се провежда допитване до народа, избират се български владици), така и межуднародното признание на етническите български граници чрез Санстефанския мирен договор, който, между другото, е одобрен без възражения и от Сърбия (с което тя получава Западните покрайни) : -byTodorBozhinov.png) Toeст, чрез Санстефанския мирен договор, и Турция, и Сърбия се отказват от своите претенции към Македония. Но за каквото и "историческо право" да си говорим, факт е, че поне до първите години след ПСВ, населението на Македония си запазва предимно българско самосъзнание и пробългарска ориентация. Вярно е, че много държави имат историческо право над Македония, но само българското такова е напълно неоспоримо и международно признато. /thread 
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 23 Фев 2012 01:09
На първо място да те питам - як ли се чувстваш, като сам си отваряш спор и без някой да взима реално участие в него го thread-ваш? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 23 Фев 2012 01:29
................................................................
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 23 Фев 2012 02:15
Ако обявим война на македонците, те яко ще ни ебат в гъза  . Каква ти война, като нито ние, нито те имат армия. Ама те са много по нахъсани и примитвни хора, та ще има яко бой ебане и сръбска музика. Всеки може да си чеше езика в Интернет с някакви крайни идеи, ама на практика днешно време, по тези ширини, единственото важно е чалгата да върви и да има пиене и ебане. Кой ще ти тръгне да воюва? Тия с оскубаните вежди и бръснатите крака ли 
|
|
|
|
 |
Aware
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 23 Фев 2012 02:24
Не ме интересува темата/статията просто видях заглавието и мнението по темата ми е: КУР за македония и всичко свързано с тях.Работих с един македонец, говореше по-развален български от 7 годишен циганин с дислексия и вижданията и манталитета му бяха също като на сръбски циганин
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 23 Фев 2012 03:53
Много е сладък Алмито, сега минава през периода, в който си мисли че знае всичко и това му дава правото да пише километрични постове (е не чак километрични, но се опитва), от които няма никакъв смисъл и са откровено тъпи. Не бъдете много груби с него, на всички ни се е случвало всъщност, бъдете
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Израел vs. Iran ; Косово с претенции към Македония Публикувано на: 23 Фев 2012 07:00
Strain написа: На първо място да те питам - як ли се чувстваш, като сам си отваряш спор и без някой да взима реално участие в него го thread-ваш?  Да! + тва ти си взе съвсем реално участие в него, тъй че тихо  Цитат: Пич, ти осъзнаваш ли какво значи суверенна европейска държава да нападне друга суверенна европейска държава? ООН такива неща не търпи дори по най-забутаните краища на света, а ти очакваш да си траят, когато подобно нещо се случва под носа на Европейския съюз. Това е също толкова голяма простотия, колкото Франция да тръгне да си отвоюва Канада. Абсолютен нонсенс. Това е първо. Джони Спагети написа: Да, вярно, ЕС, ООН и НАТО ще ни санкционират и то жестоко...
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|