Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 21:25
Omega-x написа: Първото списание си го взех април 2001(C&C Tiberian Sun: Firestorm на корицата) от будката пред нас, защото поради няква причина имах 10 лева (огромна сума пари по това време за мен) и дадох 2лева за списание без диск(нямах РС, за кво ми е диск) и целия ми ден мина пред списанието. Буквално благовещаех пред него, страхотен спомен.
Есента на същата година получих РС(след консултация от списанията), а като коледен подарък получих 2 месеца Dial-Up интернет. И чудейки се какво да правя в нета, реших да видя сайта на любимото ми списание и там се мъдреше бутона "Форум" - цъкнах го и попаднах в някъв див хаос.
По това време имаше само един форум, без подфорумите. Имаше рангове, като аз лично помня TT2 като единственият Цар за доста време. Имам само лека отпуска през лятото на 2003 година, иначе почти всеки ден за последните 3285 дни съм влизал поне 1 път у форума. Ако и ти си взел да си показал форума на Киро, за да може той точно към 2002 да ми го покаже докато висяхме в 1up-а, където си направих и първата регистрация, която изгубих и месеци по-късно вече на собствения си комп си направих нова, която е сегашната - значи заради теб съм в този форум Да ти благодарим ли, да те пцуем ли... Иначе списанието си го купувах в един период, но нито помня кой ми беше първия брой, нито последния. Вие сте някви с ебахти паметта. Мустаче, недей мрънкя, форума не вреди на личния ти живот и тука има достатъчно много доказателства затва. Аз даже като си правих сефтето не само не бях напуснал форума, ами след това отидох и рефрешнах общия за да видя какво ново
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 21:47
Първото ми списание беше 1/2004, дето го видях от един съсед и си спомням как носих бройчето по главната, подушвах го, зъзнех от студ, и нямах търпение да се прибера. Тва ми се е запечатало в съзнанието за дълги години напред А форума - един път си рекох "я да им видя сайта на тия", случайно отидох във форума и... мда. Първата ми тема беше "препоръка за мморпг", спомням си, че Сентрито беше много учтив тогава
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 21:52
2009та с профила ми Hurricane922, имам само едно списание, постоянно четях броевете от един приятел, после като изчезна списанието се регнах в сайта, в последствие взех да влизам и във форума. Дидо ми взе думите от пръстите, след 5-6 години мисля, че тоя форум ще потъне в забрава, ама тука съм прочел доста смислени коментари на какви ли не теми, както и големи простотии. Дори и да зачезне колектива ще си имам един добър спомен
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 21:59
Глейте ся момци тука тия дето писахме в тая тема всичките сме с дългогодишен стаж. Аз чуквам 8 годинки, а има вече значителна цифра от старите кучета, които тази година ше ги направят 10. 10 години пишем в един и същ форумТва си оставя следа, пичове няма да збравите пцм до гроб. Израснахме в тая среда баси тука ни беше отдушника, дето да си излеем простотията. И все още ни е. Цялото ни детство мина в синьо-сивата боза. Доста от вас ше имат хора които познават от форума по сватбите си. Някои и по погребенията си. Отделил съм повече време на тоя форум отколкото на която и да е жена. Пък ако и прекарам повече време с една жена отколкото с тоя форум, може и да умра щастлив Разчувствахте ме като всъщност само исках да кажа НА МАЙКА ВИ КУРА НА МАЙКА ВИ КУРА
|
|
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 22:04
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 22:19
не го знам тоя форум.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 22:22
мн е тъп не влизай бътърсе стига спамил
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 22:43
Забравих най-важното, тук се запознах с Митко.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
фитенс-маняк
|
|
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 22:48
Hurford написа: I got a life for a while. I got a whale for a life.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 22:48
Hurford написа: Забравих най-важното, тук се запознах с Митко. vij, che foruma ti e podpomognal za sexualniqt jivot be, kvo revesh
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 22:53
Аз си направих сефтето, ЗАРАДИ форума Ерик, крайно вероятно е да съм го направил. Месеците след регистрацията ми спамих доста хора, с това колко як е тоя форум(друг е въпросът, че бях на 12 и беше първият форум)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
фитенс-маняк
|
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 22:54
Принесе девича плът в жертва на форума?
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 03 Яну 2012 00:06
Гюнай написа: Hurford написа: Забравих най-важното, тук се запознах с Митко. vij, che foruma ti e podpomognal za sexualniqt jivot be, kvo revesh баце Рийд написа: Hurford написа: I got a life for a while. I got a whale for a life. Use a harpoon!
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 03 Яну 2012 00:51
Oх тоя форум....Не...грешка...Тоя Форум не просто остави следи ами и дълготрайни травми... Вече "Форумът", "онея от Форумът" "Форумните идиоти" , "таифата от Форумът" "един познат от Форумът" са станали неозбежна част от фразите, с които ме асоциират роднини и приятели... Иначе първия брой на PcMania - 2001 - Earth Worm 3D, Dracula-Ressurection и на корицата - Концепт арт от някаква игра с футористични сноуборди и хора състезаващи се с тях из градовете... Компа ми беше толкова слаб че не можеше да подкара ауто-ръна на СДто , но на CDто имаше демо на игра наречена Space Bunnies Must Die , която беше тотален Tomb Raider rip-off самоче с южняшка блондинка(от НАЙ Тъпите) и зли космически зайци... След това бавно и полека почнах да ги събирам всеки брой...До към 2005та някъде....
А Форумът го открих когато ми пуснаха нет и PCMania беше първия уеб саит който отворих...СЛед като изчепрах всички останали под-секции видях ФОРУМ. А там вече видях всичко останало... Видях хора, които са способни да обсъждат всякакви въпроси с дълбочина , интерес и компетенция, които ме възхищаваха(РИП,Хънтър, Ивъл, Парадокс, ХедХънтър)...Хора които творят,пишат и общуват и буквално обитават някакъв свои микрокосмос - Пространство, които и сега ми се струват далеч по-интересено и забавено от това, което ми предлагаше реалността докато бях в гимназията...Пространство , което ме научи че има и други като мен и че с мнението си никога не трябва да правиш компромиси...Място която ме научи на мисля,пиша и действам, по начин, който до голяма степен е отговорен за това какво съм и къде съм сега... И така се роди Raziel47 - по настоящем Раскольников...Първия пост беше в "Частната тема на Evil"....Първата тема касаеше музикалното творчество на Слави Трифонов(ВТФ???!!!)
Форумни интриги,споделено творчество, вътрешни драми и фолклор - Място, което ти и другите създавате и за което в един момент почва да ти пука далеч повече от реалната ти среда...Среда, която до толкова ме впечатли и исках да се интегрирам в нея че дори да правя изказвания ,които сега като се замисля са си били чист Attention Whoring....
След това дойде познанството ми с това, което реално днес,реално погледнато е това,което някога за мен бяха RIP и останалите - форумно ядро...LP Readonly,Омегата, The Chamelion, Erik,Ледник,Криейтър,Sirius,Деник, Кирето,Фирзен и всичкото що бяха с блек метъл никове и аватари...Всичко започна с форумните срещи...Първо с Риид и дюнери , след с визити в София, за да се видя с хора, за чието съществуване знам само от профилите им... От тук нататък почна един безкрайно преплитане на виртуално и реално, в което форума вече не беше среда ами просто платформа , в която да общувам с приятелите си... Това са хората(Oсобенно Риид,Омега и The Kрипта Crew) , с които са свързани най-приятните ми изживявания и които дори в най-дълбоката ми апатия и депресия са ме спасявали от пълната социопатщина...Форумната от лятото на 2008(Онази, която завърши с апартамента на Злото),Рожденния ден на Read(Зима 2008) сБирки в Криптата, Рожденния ден на Хамо(Never Forget),Epic лято 2009,The Hangover 2 и Паметника на Съветската Армия(2011) и Последната(за сега) форумна с караоке в Студентски...
Естествено има и много други потребители - най-новите няма да ги коментирам - за мен 90% от дошлите след 2007-8,поне с това което демонстрират във форумното си поведение са ОТПАДЪК, за които мисля само в благословии, по адрес на майките ми...
Но ВИЕ - всичките други,за които се отнася този пост - за мен Вие сте Форумът и мога само да съм благодарен че споделям толкова голяма част от времето си и социалния си живот във вашето обкражение...Пичове - ако сега трябваше да избирам между годините прекарани във Форума и абсолютната ми тинейджърска представа за щастие, пак щях да избера вас...
PS:Хамо ще постне тук...
PPS:Няма ПЦМания...Има само СМРТ...
PMS: За женското присъствие във форума няма да говоря - Те са тема дълбока неясна и необятна за мен...Има ги...Май...Понякога...И част от тях са пичове....Другата са курви, за които трябва кол и смрт...
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
|
фитенс-маняк
|
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 03 Яну 2012 01:06
Раскольников написа: The Hangover 2 и Паметника на Съветската Армия(2011) Паметна вечер... не само Туркия, цял свят падна в краката ми... ни...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 03 Яну 2012 02:55
Цитат: Първата тема касаеше музикалното творчество на Слави Трифонов(ВТФ???!!!) между другото, сега се сетих че на мен първата ми тема беше "kakvo mislite za black eyed peas", а втората "kakvo mislite za Hitman"
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 03 Яну 2012 03:09
Значи и аз да се разпиша. Сещам се, че първото ми вземане-даване със списание за компютърни игри беше именно PC Mania с обложката на WarCraft 3 - The Frozen Throne, дадено ми от познат (заради този брой хукнах към близкия компютърен клуб да ми я запишат). Така и обаче не си купих новоизлезлите, докато отново не ми подхвърлиха списание, този път на PC Club. Изкефи ме, и си казах - трябва да почна да ги купувам редовно. Месец по-късно отидох до будката, и какво да видя - списанието беше там, но до него се мъдреше и друго, с познатия фанатичен девиз PC Mania. Реших да взема него и оттогава се стараех да го следя когато ми се удаде възможност, при което се получиха големи пропуски през годините, но от средата на 2007 до преустановяването му си набавих всеки един брой, като в момента сигурно имам към 40-50.
По същото време, когато PC Mania преминаха в електронен вариант, ние се преместихме в друг апартамент и най-накрая ми прекараха интернет, като естествено първото нещо след гуугъла бе да набера PC Mania в адресната линия и да се регистрирам. Оттогава следя редовно новините и коментирам тук-там, а у форумово се гмурнах малко по-късно, само за да се забавлявам и хиля като луд часове наред на разни простотии или просто да прочета за нещо, което ме интересува (все още го правя, впрочем). Още оттогава обаче останах с впечатлението, че вие наистина сте като един вид задружно семейство, всеки със своите проблеми и всеки напиращ да даде акъл на другия, та чак драго да ти стане. А фактът, че редовно си правите форумни срещи говори сам за себе си, както и, разбира се самата тема.
В общи линии, вие едва ли ме познавате, и нищо чудно че е така (регистрирах се на 10 май 2009), но винаги съм сновял наоколо, понеже съм се чувствал на място, та дори и с непознати хора. За това, както и за много други работи, мога да кажа само едно - Евала!
|
|
|
|
|
фитенс-маняк
|
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 03 Яну 2012 04:22
^ ти да не си от ДАНС?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 03 Яну 2012 12:01
сега не се сещам 2005 или 2006 бях.. :/
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 03 Яну 2012 14:54
Първото ми списание беше в далечната 2002, а на корицата имаше някаква игра с жувотни. За форума разбрах през 2005 мисля, но тогава просто го разглеждах чат пат. В последствие почнах да влизам по често, тъй като тук беше меката на идиотизма и се забавлявах, макар и да не съм участвал пряко в дискусиите. Може да се каже, че аз съм един дългогодишен сталкер на форумо . Целият престой в пц мания не може да се сравни с никои друг форум . Това е за момента . Хвала на Кришна и на майките ви! ; )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|