Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 13:39
Помня едно време, още в irc, как си говорехме, че сме прекарали еди колко си години вече в тоя форум и все си мислех ''еби му майката, възможно ли е наистина толкова време да е минало ? ''. Сещам се за разни човеци ( и нечовеци ), които са тук от 2001-ва и още пишат. Сега вече сме 2012-та, НА ФИНАЛНАТА ПРАВА, кеке, и не мое да не ме обвземе некаква носталгия и се замислих за първата ми среща с форума. Беше, ако не се лъжа, 2002-ра, когато бях на гости при един приятел. Той вика ''абе, знаеш ли го оня форум на онова списание''. И ми показва някъв син екран с някви щуротии вътре. Искаше да ми покаже някаква тема за извънземните и колко много глупости пишело вътре и колко били тъпи някои хора Чак след време направих връзката, че става въпрос за ПЦ мания - списание, което си купувах почти всеки път, когато зърнех нов брой по будките В крайна сметка дойде един момент, в който трябваше да питам нещо за Gothic 2, защото не можех да подкарам експанжъна. Това беше 2004-та. Не знаех изобщо как да намеря помощ в нета за такива неща, нито пък имах приятели, които да разбират. Не ми остана нищо друго, освен да се сетя за ''оня форум на онова списание'' и да се замисля дали пък там няма да има некой по-така, който да знае как да ми помогне. Регвам се аз, правя си темичката и дори АДМИНА ми отговори, ако добре си спомням Носталгична тема, ако искате споделете вашият първи път с форума. Да си припомним едното време и кви бехме, кви станахме. Не се срамувайте
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 13:50
Почнах да си купувам списанието от 2001 и исках да се регна във форума, а не знаех как да си направя имейл, а баща ми ме тролваше и не ми казваше В даден момент разбрах как и се регнах и после дъгите почнаха По случай тая тема, после можем да си направим original avatar february
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 14:02
балимумайката
попаднах тука случайно, като си взех списанието с Half Life на корицата, и викам дай да видим кво е. и после се почна
ама най-първия ми спомен е като не можех да тегля от торенти и декстъра(ама не тоя дето е сега) ми обясни надълго и нашироко ква е хватката... и после No ми каза, че съм тъп и после си лафихме много с казъм и поливача, джазджак, скуиза влизаше по-често от сега и сички бяхме Приятели
ай стига толко, че взеха да ми капят сълзи по клавиатурата
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 14:08
От 2007ма, януари си взимах списанието редовно и оня мозък в началото мноо ме радваше, затва исках да му пиша и аз нещо. Влезнах у сайта, ма не намерих от де да пращам писма, но за сметка на това намерих тоя форум. Година и нещо столкване след тва се регистрирах да играя икариам с Ледената кралица и покрай икаряма взех да влизам у общия, след тва знаете кво става. Дееба тоя форум, той стафа не та дърпа така...
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
фитенс-маняк
|
|
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 14:10
харашми тема, boss, обаче аз по ни'къв начин не мога да си спомня как дойдох тук. раждането ми и първото ми влизане във форума си приличат по това, че не си ги спомням, но са най-фундаменталните мигове от живота ми.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 14:19
[LP] -- Като започнах да влизам, все още имаше рангове и само R.I.P беше "цар" От 2001 генерацията май само Княза влиза... в момента не мога да се сетя за другите :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 14:31
Омежи 2001 или 2002 беше ? Когато се регнах, помня, имаше още и ПОДПИСИ. Разни джифчета, не знам си кво. И понякога някой си слагаше много тегав подпис и страницата забиваше и админа рейджваше. Един от първите хора, с които си писах от форума, даже май в irc, беше Актив И го питах как да си оправя шрифта в irc, щото ми излизаше на маймуница Викам му ''az sam ot foruma''. Княза май се върна отново доста след като се бях регнал, беше или баннат, или не знам какво. Но помня как се ''завърна'' и аз не знаех кой е, а повечето знаехте. И си викам КОЙ Е ТОЯ БЕ, ДА МУ ЕБА МАЙКАТА. И си мислех, че е доста дърт. първия ми никнейм беше VlaD_ май, с аватар на Raziel. После видях някой си Raziel_47 ( ) и осъзнах, че си е заплюл правото на подобен аватар преди мене. Затова го смених с някво джифче и админа ми се скара.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 14:41
Можем да поразсъждаваме какво ще е след още 10 години примерно... Дали като станем големи мъже за женене и със семейства, още влизаме тук и ще простеем? Може би ще е по-малко, заради различни ангажименти; може да ни става все по-тъпо с всяка година, защото постоянно ще се регват някакви 13-годишни и разликата в годините ни ще расте. Ще видим :Д Иначе Омегата и той е 2002
|
|
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 14:44
Най ранните ми спомени май са,че имаше някакви кланове, на Джазджака историите, един тип правеше динозаври от някакво тесто, станах прицел на псувни с големите си приказки за транс музиката, ей такива рал'ти...
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 14:55
Първото списание си го взех април 2001(C&C Tiberian Sun: Firestorm на корицата) от будката пред нас, защото поради няква причина имах 10 лева (огромна сума пари по това време за мен) и дадох 2лева за списание без диск(нямах РС, за кво ми е диск) и целия ми ден мина пред списанието. Буквално благовещаех пред него, страхотен спомен.
Есента на същата година получих РС(след консултация от списанията), а като коледен подарък получих 2 месеца Dial-Up интернет. И чудейки се какво да правя в нета, реших да видя сайта на любимото ми списание и там се мъдреше бутона "Форум" - цъкнах го и попаднах в някъв див хаос.
По това време имаше само един форум, без подфорумите. Имаше рангове, като аз лично помня TT2 като единственият Цар за доста време. Имам само лека отпуска през лятото на 2003 година, иначе почти всеки ден за последните 3285 дни съм влизал поне 1 път у форума.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 15:04
Aaaa, моето първо списание беше 5/2000 с NFS:Porsche отпреде! Мега легендарния брой!
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 16:09
SonicVibe написа: станах прицел на псувни some things will never change
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 16:37
Първата ми среща с форума трябва да е била малко преди датата ми на регистрация, тъй като първоначално влизах като гост. Списанието си го купувах от 2003 г. някъде, а причината да се регистрирам във форума ако не се лъжа беше, за да питам как се отварят *.bin файлове и ме нахраниха, щото е имало много такива теми преди
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 16:40
Ем аз си зимах списанието редовно и веднъж реших да разгледам сайта некъде 2002-2003та примерно. Помня, че имаше рангове и се бях зарибил да пускам тъпи коментари за да трупам мнения. Ника ми беше Scorpi тогава. После обаче спрях и през 2004та помня, че се регистрирах предимно заради Waracraft 3 темата, че бях яко зарибен тогава. Беше лудница тогава имаше бая пичаги и редовно си правехме форумни игри, истории и кво ли не. Последните години форума яко затъпя и единствената причина поради която още влизам тука е по навик.
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 16:47
Купувах си някой път списанията, изигравах демо игрите и молех баща ми да ми ги сваля от офиса си, понеже там си имаха нет. Така разбрах и за Baldur's gate!
Регистрирах се когато бях шести клас, мисля, значи 2006-та. Никът ми беше "Gothic", and that's OK, аватара ми и той беше готик, некъв вампир на Виктория Франсес, която, естествено, не съм знаел коя е, по това време. Следях само темата за какво слушате в момента, (вие) понеже аз още нищо не слушах, за това пък пусках стихове в темата за стихове на някаква със също толкова мрачен аватар като моя. В последствие си станахме гаджета с една Петя, по-голяма от мен, която слушаше само G'n'R и аз вече не бях готик, лол. Тук се напълни със спамери и аз спрях за влизам. След година примерно влязох в испанската. Тъкмо тогава на морето ме заговориха и поканиха да излезем две каки, които били от Русе. Та нали половината форум е от Русе, стана малко на въпрос. След това, вече в испанската, се запознах с Krieg и Jazzjack. И пак започнах да влизам.
Никога не ме е било срам какъв сим бил, понеже най-лошите неща, които съм правил, са били понеже съм се променил, явно към по-лошо. Бях chaotic good, и съзрях към едно гадно neutral evil. Дано да е било само пубертетът.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 17:22
Джунейд написа: SonicVibe написа: станах прицел на псувни some things will never change Ся има къде-къде по-сериозни failfags, слаба ракия съм
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 17:25
Списанието си го купувах от 2004. Към края на 2006 най-после наш'те ми пуснаха нет, и понеже никога не ми публикуваха писмата в списанието, рекох да пусна една темичка в препоръките за няк'ва рубрика, която я нямаше и питах дали мислят да връщат ("Преди три години", ако не се лъжа). Тогава не бях много опитен с фонетиката и взех, че написах мнението с апострофи, вместо запетаи, пък и поствах като гост. Едва два месеца по-късно (Февруари 2007) се регнах за постоянно, дори не помня защо. Но съм щастлив, че го направих, този форум и най-вече напускането му изиграха важна роля в развитието ми. :Д Наздраве, lads!
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 18:25
Цитат: този форум и най-вече напускането му изиграха важна роля в развитието ми. я па тоя
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 18:41
I got a life for a while.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо. Публикувано на: 02 Яну 2012 20:37
И за да отговоря на заглавието на темата - Да, бях девствен когато се регистрирах във форума на PCMania
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|