Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 31 Дек 2011 20:15
бих тишел на рейва и кат ми стане тъпо там ( и усета, че нещата отиват на към зле ), да се приберем а цъкам Skyrim 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2012 03:02
Някакви жени правят секс в стаята? Тези за какви се вземат? Ясно - дипсомания.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2012 03:35
Докторе, дай една спринцовка ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2012 09:25
След 30 мин съм на работа. Направо не ми се верва.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2012 13:47
Warbringer написа: След 30 мин съм на работа. Направо не ми се верва. дано да е лежерно и лентяйско днес
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2012 16:42
истината е, че всеки, който има малко повечко достъп до ПЦМ се влюбва и вманичава във форума --- курвииииииииии ТЕДИ ИМА УОУ ДО ЛИЧ КИНГА ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) edit : and there you have it, my friends! /pcm/ is officially for gays! guys!... gay guys ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Яну 2012 17:06
ко стаа екс
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Яну 2012 17:18
задействах връзките да смени заглавието, ма нз дали ще влезе пак в близката 1 година 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Яну 2012 18:10
КУУУРВИИИ!!!БАЩА ВИ Е ПИЯН!
Сериозно - прибирам се СЕГА...Тази НГ се получи неочаквано епик... То не беше електроника,80тарски synto-oве, готик рок - краката ми ще се откъснат... Всичко това придружено с неприлични(дори по финландските стандарти) количества алкохол и DJ-ски опити за импровизация в нетерезво състояние....И да , добрия стар Разиел все още ги може забивките по клубове, но за щастие в името на благоприличието удържах фронат(като това предвид в какво настроение бях го считам за героизъм)....
В края на вечерта последва тихо after party парти с водка в aпартамент гледащ от покрива към морето и изгрева заедно с още 9тина души.. Разговори за струнна теория,Singularity спекула и дори малко D&D гиикстване когато се обсъждаше женското индъстриал облекло какъв armor class и rate ще има в Advanced D&D...И така 10 часа....
Не честно - в момента се чуствам толкова епик колкото не е било от много време на сам...Мога само да ви пожелая новата ви година да бъде толкова приятна колкото за мен се оказа последната вечер от 2011...
Утре лекции....
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2012 18:14
баце Рийд написа: щото са ти нежни устенцата, зат'ва :р AMA GI HARESVAASH NALI BE, ANALEN VANDAL 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2012 20:46
The Chameleon написа: истината е, че всеки, който има малко повечко достъп до ПЦМ се влюбва и вманичава във форума Заболя ме колко си откровен... 
___________________________________ знайш ли като се замаам...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Яну 2012 20:49
Dante написа: Имах най-бруталното разстройство през живота си на нощта 31-ви 1-ви. Дано не ми върви така през 2012-та. Що бе, тръгнало ти е като по вода.  ba dum tss!!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Яну 2012 20:51
Изяш 2-3 сурови бобени зърна и няма да сереш до другата година 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Яну 2012 21:38
losoho m i e i sam oian
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Яну 2012 23:04
Няма ли действащи закони за такива? дидко, не си трий така мазничко постовете бе 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Яну 2012 23:09
Strain написа: Няма ли действащи закони за такива? дидко, не си трий така мазничко постовете бе  първо исках да го доразгледам, преди отново да го постна http://www.facebook.com/pages/konkurs-z ... ?sk=photosВярата ми в бъдещето на човечеството отново е сериозно разклатена 
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Яну 2012 04:39
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Яну 2012 05:28
Часът, копеле. Искам да му еба майката.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Яну 2012 07:50
31-ви - 100 кинта в джобчето. Вчера - 60 кинта в джобчето. Fuck yeah, I rule you fool! 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
mrsbadtrip
|
 |
В момента играе: call of duty 4, skyrim, worms, sims, psp3, frogger, wow and nfs
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Яну 2012 13:25
are.weche.da swyrshwaaaa
___________________________________ hep sonunda kendimi vurdum.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|