Автор |
Съобщение |
vanmx
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 23 Дек 2011 22:58
Разлика между комунизма и фашизма на практика няма. Разликата е само в символите и в местата където са се зародили.
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 23 Дек 2011 23:36
vanmx написа: Разлика между комунизма и фашизма на практика няма. Разликата е само в символите и в местата където са се зародили. О, Боже... влез, събуй са и скачай през терасата с главата надолу.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 02:00
Ако вие двамата ше водите резистънса, аз отивам на страната на машините. Единият прави гръмки изводи, въобразявайки си, че е фундаментално прав - казвайки едно огромно и безпредметно... нищо. Другият е схематично мислещ словесен онанист, който някога е прочел това-онова, а сега живее живота си през писаното от други подобни нему балонизирани капути в нета.
Излизай, волтажче. Хвани някоя компания, в която не се чувстваш напълно комфортно, и ги наблюдавай. Как говорят, как мислят, какво правят. Така ще си отговориш на въпросите за важните неща в живота. Не като ловиш сигнали от рептилите с шапката от станиол и важно-важно се представяш за псевдоинтелектуалец. С Уидоумейкъра си приличате точно по глупендерския инат и самовнушението, че винаги сте прави. Така мислят комплексари с жертвено мислене, на които другите са им виновни, че не могат да прокопсат. Почни да се озърташ малко по-далеч от носа си и стъклото на монитора, щото от няколко месеца те гледам колко си забил и не ми е драго - можеш повече от това.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 07:23
High_voltage написа: Рийд, ти ли си това? Напоследък доста псувни взех да предизвиквам. Още някой ще се открие ли? Давайте! Излейте си гнева! НАПАДАЙТЕ! Искам да знам, че имате отношение. Let the hate flow through you! --- Глупци! Не виждате ли, че точно с такива пошли дърления сами си връзваме въжето? Не виждате ли, че им даваме идеалната възможност да се възползват от неединството ни? Те ще се възползват от разделението - икономическо, класово, финансово, идеологическо, каквото и да е - полово, ако щете, не че важи за тук. Те знаят как да се възползват. А ние само ще се лашкаме на конците им и ще си трошиме главите в ей такива глупави спорове, и ще се бъхтиме един-друг, докато някой друг избягва с торбата. Това не е новост. Така е ставало много пъти преди, така става и сега, така ще продължава и да става и вбъдеще. Обаче това, че животът ни е бил предначертан още преди раждането ни, не значи, че трябва да сме примирени с това! "Life's a bitch, and then you die.", така ли? Не, глупако!!!!! "Life's a bitch, and then you do something about it!" Защото иначе по някое време ще се окаже, че по пътя си си направил твърде много компромиси, и вече няма да ти е толкова потеченийно.. гаранция.. Сега, тука в тоя форум има няколко личности, които агресивно налагат своята правда, и подиграват сеячите на здрав разум. Говоря естествено за местните представители на чорбаджилъка - Моридин и Ерджан. Наистина ми тежи, че в навечерието на най-светлия празник на човечността аз трябва да говоря така срещу моите другари съфорумци, но агресията е наложена отгоре, и аз съм принуден да (се) защитавам атакувайки. Призовавам: Не слушайте тези хора! Това са хора с уредени бъдещи работни места в кантори и банки, а оттам - уредено катерене на постове. Хора, получаващи наготово, на които никога няма да им се наложи да узнаят какво е това "борба". И в смисъла на тази тяхна изолираност и конскапацищина, всичко изречено от тях е неерудирано, неизпитано, нечувствително - антисоциално - лъжовно. Те сега може и да се правят на средняци, т.е. хем от тази страна, хем от другата, но всички сме им чели постовете; и за по-проницателните от нас едва ли има съмнение, че когато вече окончателно настъпи време разделно и те ще трябва да избират между истина и положение, те няма да се поколебаят да изберат второто. Сега тука Моридине, ти тук ще почнеш да се обясняваш как "ти не ме познаваш, ти си ми никакъв, ти говориш наизуст", което ще си е баш най-издайническото потвърждение на думите ми. И все пак... Моридине, в тебе специално преди съм виждал и продължавам да виждам искри. Вярвам, че твоето предателство не е толкова предначертано, колкото на Ерджан. Удръж, човече... Ерджан пък от своя страна ще заобяснява как всъщност той е от хората, дето ще движат държавата и как ще строи комплекси с модерни имена. ДЕЗИНФОРМАЦИЯ! Комплекси ще има, но в тях ще живеят хора като самия него. А за истински хора като теб и мен остава да се удавим в кръв в канавките край стените им. ... или да минем от тях, като слугинска ръка, ако сме по-слаби. Не ми е приятно така да разделям на "ние" и "те", но съм принуден, когато виждам, че те не желаят добро. А можехме да сме заедно... Жалко за тях, жалко и за нас. -- Сега тези неща, които пиша, са до голяма степен незначителни, защото в крайна сметка Времето ще донесе своята неумолима истина, било то в нашето поколение, в следващото, или след десет. Въпрос на себеуважение е дали сега ти пука или не; но предупреждавам - за огромното мнозинство предстоят страдания. Ако си ОК с това... ами ОК...... ПРЕДАТЕЛ.  Някой ще ме нарекат луд. Добре, нека съм луд. А вие сте... ами вие сте просто най-обикновени средностатистически хора. Не мога да кажа, че съм особено очарован.  Пич, требе ти психологична помощ. Параноята ти е попарила мозъка.
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 07:48
Това момче съвсем изгуби връзка с реалността. Сега си вярва, че е пророк. Няма да завършиш добре, волтажче, вервай ми. Нема надежда за теб. Или понеже и рийда те нахрани без да го очакваш реши да блещиш глупости за the greater good и как трябва с него и останалите да сте единни, докато ние с Морко сме демони. Само че забравяш, че аз си пия бирата с рийда, докато ти щракаш клавиатурата с една ръка, а с другата дялкаш дръвчето. Точно затова е тъжно, че си вярваш, че познаваш хората, та даваш и дръзки определения. Огледай се. Физиономиите, които се радват на присъствието ти се броят на пръстите на едната ти ръка. И вероятно повечето са ти роднини. Нямаш приятели. Нямаш социален живот. На практика почти си отритнат от обществото, а седиш и обясняваш собствените си заблуждения с една дразнеща убеденост пред доста по-социално адекватни хора от теб. Как въобще ти би могъл да разбереш какъв е някой? От твоите простотии хората забравиха, че аз съм арогантния. Или просто от псувни по теб нямам време да обясня на някой друг колко е тъп и колко съм по-умен от него. Ама едно е крайно наложително да разбереш, щото ставаш неприемлив за все повече хора в този форум, които не са те и забелязвали първите 7 години от регистрацията ти - имай си каузата, колкото и тъпа и криворазбрана да е тя, бори се за нещо, дори и без да знаеш че само развяваш мухите, по-добре е от социалната инертност която други са подхванали, ама си набий в тъпата, плоска, грозна, очилата глава, че "просто най-обикновените средностатистически хора" никак не обичат да им се навират някакви тъповати "истини" в лицата. А, не обичат и някакви сбъркани сдуханяци да се наричат "сеячи на здрав разум". Но нека бъдем "глупци" всички, велики разуме, просто пропагандирай простотиите си някъде другаде, че тук на всички ни писна. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 09:51
Ерджане, ОЛИГОФРЕН, аре спри да говориш за неща, от които гъза на майка ти разбира повече от дебилната ти мутра. Ако България през '97 е изостанала с 50 години зад света това не значи, че през '89 е така. Ама дебилната ти първосигнална повърхостна мисъл е твърде кретенска за да разбере елементарно нещо, или поне да не си отваря устата и да пръска идиотщина неподготвена. Междудругото, волтажен, по едно време не учеше ли в Германия? Къде си сега? Къде учеше, какво стана/как върви? Средностатическия човек не иска нищо друго освен да работи и да е относително спокоен, да не се притеснява за храна, здравеопазване и образованието/бъдещето на децата си. Докато не се намери някой, който да му осигури/ даде възможност да си осигури горното, то е време за промяна. Точно защото работещите не се интересуват какво става има такива абсурдни и отвратителни далавери.
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 10:09
Няма такъв филм!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 12:20
@High_Voltage Брат...  Параноя? Делириум? Крайна психоза? Обсесивно-компулсивни словоизлеяния? Не знам кое, ама нещо в мозъка ти се е счупило. Потърси помощ.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 15:38
волтидж много ме кефиш брато 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 15:48
Ерджан, само не мога да разбера - ако наистина вярваш, че говориш с човек, който е в депресия и няма стабилен приятелски кръг, защо му говориш по този начин, така че единствено да го травмираш още повече? С какво си по-различен от един най-обикновен училищен хулиган?
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 15:56
Ми нз, аз кат бях малък и като виках на училищните хулигани глупци и те ме шамареха, та реших да не нарушавам естествения ред на нещата... А и морко и рийда са ми приятелчета, тоя няма да им вика глупци, щото аз съм power ranger и ше го травмирам както Волтрон травмираше Зарконийците ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 16:44
Ерджан написа: Ми нз, аз кат бях малък и като виках на училищните хулигани глупци и те ме шамареха, та реших да не нарушавам естествения ред на нещата... А и морко и рийда са ми приятелчета, тоя няма да им вика глупци, щото аз съм power ranger и ше го травмирам както Волтрон травмираше Зарконийците ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) дано умреш. Ей това ти пожелавам за коледа. Ернестин написа: Ерджан, само не мога да разбера - ако наистина вярваш, че говориш с човек, който е в депресия и няма стабилен приятелски кръг, защо му говориш по този начин, така че единствено да го травмираш още повече? С какво си по-различен от един най-обикновен училищен хулиган? защото е мръсен педераст с убийствени комплекси, който още живее при мамчето. Преди псуваше всички, които казваха, че да си мъж с дълга коса е тъпо, после като се пострига (сигурно защото абсолютно никоя не му е вързала) и почна да ходи на фитнес започна да обяснява колко по-яко е да си с къса коса. Освен това има малка устичка и в лицето му изглежда напълно сбъркано. А и вероятно защото не е могъл да влезе на място, различно от НБУ и сега обяснява, че е там по избор. Някое от тия неща сигурно. Или пък се притеснява, че цялото му ходене на фитнес и тъпчене с "безвредни" протеини купени от "дистрибутора" във фитнеса тотално не са си заслужавали. ЧОвек може само да гадае...
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 16:46
Той волтажния троли, просто не е възможно да е толкова тъп 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 16:57
->Изход<- написа: А щом мислиш така, защо би се засегнал от него? Коледа е, айде успокойте се.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 16:58
->Изход<- написа: Ерджан написа: Ми нз, аз кат бях малък и като виках на училищните хулигани глупци и те ме шамареха, та реших да не нарушавам естествения ред на нещата... А и морко и рийда са ми приятелчета, тоя няма да им вика глупци, щото аз съм power ranger и ше го травмирам както Волтрон травмираше Зарконийците ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) дано умреш. Ей това ти пожелавам за коледа. Ернестин написа: Ерджан, само не мога да разбера - ако наистина вярваш, че говориш с човек, който е в депресия и няма стабилен приятелски кръг, защо му говориш по този начин, така че единствено да го травмираш още повече? С какво си по-различен от един най-обикновен училищен хулиган? защото е мръсен педераст с убийствени комплекси, който още живее при мамчето. Преди псуваше всички, които казваха, че да си мъж с дълга коса е тъпо, после като се пострига (сигурно защото абсолютно никоя не му е вързала) и почна да ходи на фитнес започна да обяснява колко по-яко е да си с къса коса. Освен това има малка устичка и в лицето му изглежда напълно сбъркано. А и вероятно защото не е могъл да влезе на място, различно от НБУ и сега обяснява, че е там по избор. Някое от тия неща сигурно. Или пък се притеснява, че цялото му ходене на фитнес и тъпчене с "безвредни" протеини купени от "дистрибутора" във фитнеса тотално не са си заслужавали. ЧОвек може само да гадае... NERD RAGE Бих ти обяснил колко си тъп и колко съм по-як от теб и съм ебал много повече от теб, но няма смисъл. Щото ти знаеш сума факти за живота ми, от които си вадиш някакви умопомрачителни заключения, единствен вярвайки в правотата им. Аз обаче не знам нищо за теб. Освен че си непълнолетен олигофрен още незавършил гимназията. Май помня нещо и за някакви китайски ножове по едно време. Да не разпозна и себе си в определенията които дадох на волтажния, та скочи да ми пелтечиш насреща? Или разпозна съучениците си в това, което Ернестина каза за мен? Пляскат ли те много в даскало, а? Пикаят ли ти по чина? Ритат те за добро утро? Виждам жестока трагедия при теб за коледа, ама такава, че и на мен ше ми стане жал за теб. По Коледа стават чудеса. Пази се и се моли. Интересни времена те чакат. 
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 17:03
->Изход<- написа: shjdkjhsjg Оф, млъквай и ти бе, посерко. Изказът ти е като от зората на първите български форуми. В замундата съм чел по-смислени коментари от твоите. Недорасляк попикан недъгав. Ериксен, обърни внимание на забележката на Методи, че и аз смятах да ти напиша нещо такова. Един ден деца че ти се пръкнат, и ако ги ругаеш така за всяка глупава постъпка, един ден ше застрелят някое даскало.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 17:31
Волтажен, пич, ще бъда малко алтеративен на нещата, които ти изговориха досега. Съгласен съм с тях и няма какво да ги повтарям. Всъщност бих ти разказал някои работи за себе си. Щото да, шибан факт е, че не ме познаваш, и Ерджана не познаваш, и изобщо не разбираш с какъв тип хора разговаряш, страхотно съм убеден в това. Ей така, приятелски бих ти разказал как живея, какво искам, какво ме прави щастлив и за какво рева, какво мразя и т.н. Защото и ние сме хора като тебе, и ние се вълнуваме от същите неща, колкото и да бягаш от това в опит да се почувстваш специален. Аз те разбирам всъщност, честно. Не ти споделям вижданията и представите за твърде много неща, но те разбирам, защото е нормално да имаш желанието да направиш света по-хубаво място. Бих ти казал много неща, аз проблем да говоря сантименталности тука нямам, бих ти обяснил защо бъркаш толкова много в поведението, което си възприел, но знам, че няма да ме разбереш, не и в тоя момент. Другите може и да се ебават, ма на мене ми е крайно гадно да гледам колко изкривено може да бъде едно съзнание от липсата на... Понеже ние може и да си имаме форумните несъгласия, но при теб проблемът е много по-дълбок. Щото да - прави си психоанализите, вкарвай ни в тъпанарски коловози на добри, лоши, буржоа, рая, каквато простотия там се сетиш, обаче аз ти казвам следното: ако вечер си лягаше и прегръщаше момиче, което те харесва такъв, какъвто си, ПРЕЗ УМ не би ти минало да се чувстваш толкова специален. Аха. Понеже тогава щеше да осмислиш колко много си приличаме всички, когато сме на 20 и как опитите да се почувстваме различни са просто начин да прикрием, че май не можем да имаме онова, което ни се иска. И понеже няма кого да прегърнеш, братче, ти канализираш цялата тая събрана... гнет у тебе, за да обявиш война на света. Искрено ти пожелавам твоят свят поне за момент да се завърти около друго човешко същество (а дано е женско, ма не знам, може и някакъв гей да се окажеш и оттам да идва цялата драма  ). Нямаш представа колко много неща ще промени това. Най-малкото от които е, че нямаше да се чувстваш така изоставен, че да имаш нужда да декларираш публично, патетично и безкрайно смешно недоволството си от реда на нещата, а щеше да започнеш работиш тихичко, целенасочено и устремено, за да промениш нещо. И да, пич - отпусни се, харесай момиче и го спечели - убеден съм, че тогава ще ме разбереш. Изходе, братче, аз съм сигурен, че си свястно момче. Аре дръж се е така по-нормално, плс Аре, Коледа е такова, аз по Коледа винаги имам някакъв смешно искрен пост, тая година това е той. Оттука нататък ще ви еба в комплексираните недорасляци, че ме дразните яко 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 17:40
леля Донка написа: Ериксен, обърни внимание на забележката на Методи, че и аз смятах да ти напиша нещо такова. Един ден деца че ти се пръкнат, и ако ги ругаеш така за всяка глупава постъпка, един ден ше застрелят някое даскало. Опазил брадатия, отношението ми към волтажа е лично, не изскачам в подобни обяснения на всеки подобен и безподобен олигофрен, макар и понякога да ми е кеф да го правя. Не е и като да е единствения в тоз форум, за когото да са приложими определенията ми. Иначе грижи нема, да подхвана съвета на Методи, да говоря на волтажа сякаш верно има проблеми и да се мъча да го вкарам в релси, а? Щото ти като му даде акъл че вече дразни и преди неутралните, той ти скочи с пророческа пропаганда как всите сме глупаци. Май нема нужда, ама ше пробвам: Ако толко трябва да кажа нещо аргументирано - седнало педерастчето да ми обяснява на мене как съм уреден у живота и лапам наготово секаш със златен биберон съм се родил, като сигурно ми пише от шотландското университетче за което мама и тати са си похабили парите си да го пратят в последна надежда, че ше излезе човек от него. Мен наще нямат пари да ме изучат у чужбина, може би щото не са адвокати и банкери, а първите години от живота ми баща ми е бъхтал мазилкаджия по строежите докато майка ми е раздавала книжки в библиотеката. Учим 2 специалности само щото имам успеха да запиша втората безплатно, почти немам дреха на цена над 100лв., а ако някой ден ше строим комплекси дето да живеят хора като мен, ше ми е осмислен живота, щото преди време майка ми записа висше на 30 и кусур години у химическия само за да хванем едно прогнило общежитие в което прекарах 5 години от живота си. И съм ял шамари затова че съм си позволил да си купя вафла с останалите пари от хляба за който са ме пратили. Ма това че съм видял немотия като малък и сега ми е вложен комплекса че ше бъхтам до кръв че и до кокал ако ми седи челядта гладна вкъщи, докато другия му цакат кинти да учи по европа и обяснява как парите са ненужно зло, прави мен зъл "чорбаджия" и "експлоататор", а него бореца за народа, същия народ на чиито запалени коли се радва. Пикая аз на измислената ти реалност, волтажче. Живееш в някакъв свой свят, от който ако не излезеш скоро, нема да стане човек от теб. Изписах тоя пост и видех какво е снесъл Морко и по-съгласен с него не мога да бъда, ма ше постна все пак че да не съм амортизирал клавиатурата напразно. Иначе и аз май се разнежих коледно - дося обяснявах как нема надежда за тебе, волтажче, а тука ти казах че има. Верно, мен ми е тъжно че почна да ръсиш определения с такава конкретика за хора, чиито аватари познаваш по-добре от лицата им, та и аз отвърнах със същото, ама дано се освестиш и опознаеш някого истински преди да му плескаш определения щото така ти е по-лесно. Хора секви, ама народа е един, и никой не мечтае със забелена пишка само и единствено да живее на гърба на другите (освен комунистите, да умрат!), въпреки че за такива си ни нарочил. Аре приключвам и аз гей поста си. Весела коледа сладурчета! (Освен на Изхода, да забремениш майка си, педерастче да ви се роди.) 
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 17:44
zna4i samo na erik nqq da da mu protivore4ite, qsno li ve myrshi?
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 17:57
не моем да разберем само едно от къде ви идва пауъро да пишете толкова много щуротии само за едното дърлене у форумо в смисъл, всички го прайме чат-пат, едно време повечко така, поосирахме се, хич да не е, ама ЕБИ МУ МАЙКАТА требе баче калоян да ви напуши едно убаво и да не мислите лоши работи 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|