Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2011 19:11
Снимките са хоби бре, иначе хляб ( за сега ) си вадя с някакви просто компютърни работи, и ( до сега ) с барманство. Че правистите не ни считат за чеп за зейе докато не завършиме, че и известно време след тфа.
Иначе, и аз бях доста приятно изненадан. Ще се пие бира!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2011 19:22
Макс Пейн, право ли си завършил? т.е. скуиз? 
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2011 19:28
Далеч от завършването съм...3 курс 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2011 22:07
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 04:20
Момчета, не съм много сигурен, но правилният термин е нещо от сорта на shot sym pi`n
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 04:27
Skyrim ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 04:55
Hurford написа: Skyrim ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Понякога се радвам, че компютъра ми е от палеозоя и такива игри не ми тръгват ^^
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 10:05
и що се радваш
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 11:22
и аз тва щех да питам но предполагам защото е тъп 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 12:17
ей форуме весели празници 
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 12:22
След малко ще ходя при моята любима да си изкараме заедно бъдни вечер ^^ Oh, great joy, мисля, че схванах идеята на празника  Приятно ви изкарване 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 19:47
Warbringer написа: След малко ще ходя при моята любима да си изкараме заедно бъдни вечер ^^ Oh, great joy, мисля, че схванах идеята на празника  Приятно ви изкарване  Да ебеш и другите да ти завиждат? 
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 20:25
Hurford написа: Warbringer написа: След малко ще ходя при моята любима да си изкараме заедно бъдни вечер ^^ Oh, great joy, мисля, че схванах идеята на празника  Приятно ви изкарване  Да се бодеш и другите да ти завиждат?  така е по-добре
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 20:42
Джунейд написа: и аз тва щех да питам но предполагам защото е тъп  Щото ще си изгубя живота и образованието, толкова ли не можете да се сетите 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 20:48
omg omg толкова си разумен брат 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 21:02
на мен ми се искаше да можех да играя нещо различно от диабло и старкрафт и ггхх и мортал комбат 4 :/
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 21:33
човек написа: на мен ми се искаше да можех да играя нещо различно от диабло и старкрафт и ггхх и мортал комбат 4 :/ Можеш.
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Дек 2011 21:58
я, форума е станал още по-тъп!
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 25 Дек 2011 10:07
http://www.youtube.com/watch?v=6pHNkOQCIzkbitches and whores ... имах баси любовната драма в съня ми, мисля, че ще ме травмира за цял живот  п.п. Merii Kurisumasu, fuckers! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 25 Дек 2011 22:53
The Chameleon написа: http://www.youtube.com/watch?v=6pHNkOQCIzk bitches and whores ... имах баси любовната драма в съня ми, мисля, че ще ме травмира за цял живот  п.п. Merii Kurisumasu, fuckers!  I feel your pain, случва ми се почти всяка нощ. Курви, завършвам коледния ден с holiday special-а на доктор ху. Me'sa happy. ^^
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|