Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 16 Дек 2011 16:34
Не ми харесва в смисъл че като влезеш в профила на някой, можеш да видиш абсолютно всичко, един вид от социялна мреже става в лично "досие" (ако си от хората дето качват много инфо на профилите си) където е изписан целия ти живот.. буквално.. другото като добавиш някой нов и разбереш всичко за него/я и се обесмисля общуването и по-точно часта в която се опознавате един - друг... Иначе хубаво са го направили.. на някой може и да му хареса.. ама както казахте да оставят възможност да си седиш със стария профил.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 16 Дек 2011 17:03
Просто не слагай информация, която не искаш да знаят. Problem solved.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 16 Дек 2011 17:05
Абе прогресор, ти луд ли си бе? Как така опция със стария? Новия е по-добър и само той ще се ползва!Такива като тебе спъват прогреса!!! Анатема!!!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 16 Дек 2011 17:33
бе и тва го има, приемеш няква пача като приятел и на стената видиш, че е минала в необвързана преди два дена ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) ебе й се и ходи на лов верно дразни да споделяш огромно количество инфо като албум NiGh7 fliGh7 15.12.11 Андреа, където са тагнати до един всичките ти приятели + другите тагват техни приятели, които не познаваш, на снимката. дебилно е виж ся, снмки на екскурзия дет си, може, стига албума да не се казва примерно ♥ Bella Italia ♥ , Me gusta España или ✯ U ✯ S ✯ A ✯
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 16 Дек 2011 17:58
Единственото нещо, което така е кофти, че можеш да видиш постовете на стената на човека от 2007 примерно... За някои stalker-и това би било златно!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 16 Дек 2011 19:30
Serious Sam написа: Абе прогресор, ти луд ли си бе? Как така опция със стария? Новия е по-добър и само той ще се ползва!Такива като тебе спъват прогреса!!! Анатема!!! Не ме кефи идеята на цялата работа.. иначе да, като фунционалност е по-добре от стария.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 16 Дек 2011 19:51
Бимумайката, и аз съм консерва като Сириъс Сам, и мен ме нерви особено ъпдейта на ютуба, щото тамън почнах да го ползвам редовно и го преебаха. Тва Таймлайна обаче изглежда интересно, откъде мога да си го активирам?!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 16 Дек 2011 20:06
http://www.facebook.com/about/timelineМрънкачи. Сякаш смяната на дизайна представлява нещо повече от временна неинтуитивност като работиш със сайта. А и след като свикнеш с новото почваш да го оценяваш, щото предната версия е била "бахти дърварника". Факт.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 16 Дек 2011 20:10
Strain написа: http://www.facebook.com/about/timelineМрънкачи. Сякаш смяната на дизайна представлява нещо повече от временна неинтуитивност като работиш със сайта. А и след като свикнеш с новото почваш да го оценяваш, щото предната версия е била "бахти дърварника". Факт. Пич, ползвах новия (тогава) скайп шест месеца, и след като ми писна да си ям джигера, си сложих стария. Рай.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 16 Дек 2011 21:25
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 16 Дек 2011 21:40
Ама... Ама... Единия говори за Фейсбук, другия му бие аргумент със Скайп. Т.е. индукцията е, че щом новата версия на скайпа е дървена, то новите версии на каквото и да е друго, също са дървени. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 16 Дек 2011 22:05
Ерджан написа: Ама... Ама... Единия говори за Фейсбук, другия му бие аргумент със Скайп. Т.е. индукцията е, че щом новата версия на скайпа е дървена, то новите версии на каквото и да е друго, също са дървени.  Новата версия на Скайп беше дървена и още си е дърво. На АБВ също. На YouTube - също. Одеве зяпах некви таймлайн истории - също.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 16 Дек 2011 22:52
Таман си направих таймлайна и е мн як <3
Важното е, че не са променили стената, откъдето чета безсмислиците на всичките ми приятели.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 17 Дек 2011 00:15
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 17 Дек 2011 00:25
Бе засега е няква лудница и ми е много странно, но ще се свикне. Определено обаче е МНОГО голяма промяна в дизайна.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 17 Дек 2011 00:27
честно казано ми е все тая, и без тва влизам супер рядко във фейса, предимно за неща, свързани с унито - информация за контролни, сканирани лекции и т.н. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 17 Дек 2011 01:36
Като цяло смятам YouBook и MyFace за изключително излишни. Аз лично още си ползвам ICQ.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 17 Дек 2011 01:39
icq е много олдскул ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 17 Дек 2011 01:43
Ернестин написа: Като цяло смятам YouBook и MyFace за изключително излишни. Аз лично още си ползвам ICQ. forever alone
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Timeline във Facebook Публикувано на: 17 Дек 2011 03:24
От няколко месеца го тествам тоя Timeline... свикнах му вече и определено activity log-а е стъпка напред...тикера обаче дразни... бива бива, клюкарщина аман... То тва всъщност си беше разковничето FB да се превърне в това което е днес така, че не се учудвам че продължават с хрумките в тая насока... Иначе обновявания има в почти всички социални сайтове, преди няколко дена приключихме и с Beta Test-а на новия Stumbleupon там промениха дори логото и новото определено радва... Проблема с кирилицата също вече е в историята 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|