___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
човек
Заглавие: Re: МЕТЪЛ СРЕЩУ ЧАЛГА
Публикувано на: 11 Дек 2011 23:17
High_voltage написа:
без пластмасови поп групи като пантера плз...
абе педро, нема ли да си затвориш веднъж завинаги тъпата уста и да ебеш майка си.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 11 Дек 2011 23:19
Аз мисля, че High_Voltage нарочно се включи с изказване в духа на темата
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
човек
Публикувано на: 11 Дек 2011 23:26
а моето не е ли?
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 11 Дек 2011 23:28
Pero Defformero > all ?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Take me through the centuries to supersonic years Electrifying enemy is drowning in his tears All I have to give you is a love that never dies The symptom of the universe is written in your eyes Yeah Mother mooch is calling me back to her silver womb Father of creation takes me from my stolen tomb Seventh night the unicorn is waiting in the skies A symptom of the universe, a love that never dies Yeah Take my hand, my child of love come step inside my tears Swim the magic ocean I've been crying all these years When our love will ride away into eternal skies A symptom of the universe, a love that never dies Yeah Woman-child of love's creation, come and step inside my dreams In your eyes I see no sadness, you are all that loving means Take my hand and we'll go riding through the sunshine from above We'll find happiness together in the summer skies of love
___________________________________ джумерки
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 11 Дек 2011 23:35
Джунейд написа:
Pero Defformero > all ?
^^ That motherfucker knows it
Тва с тея inverted цветове си беше доста лсд клип, особено като прибавим и виенето на свят след като го изгледаш заради тея две коли които обикалят в кръг
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 12 Дек 2011 00:09
Оползотворявате си времето много разумно!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7929 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения