-Stormrаge-, аз не съм казал, че титлата е отписана. Макар и Сити да изглеждат голям фаворит в момента, аз също знам, че допреди мача им с Ливърпул единствените тежки мачове бяха гостувания на Тотнъм и Юнайтед. Имат къде да губят точки. Въпросът е, че Юнайтед не ме радват с играта си, а напротив - късат ми нервите само.
А че Клевърли липсва, това е факт, но е тъжно, че отбор като Юнайтед зависи до такава степен от момче на 20-и-малко години, което при това направи първия си мач за отбора едва този сезон. Дразня се и че имаме някои играчи, които получават сериозни заплати, някои от тях бяха привлечени за не малко пари, вместо на тяхно място да са млади и гладни за успехи футболисти, но въпреки това вече със самочувствие (защото имам усещането, че на моменти точно това липсва на някои от играчите на Юнайтед), като например Гьотце, Хамшик и т.н. Колкото до "безмозъчната" игра на отбора - вече и бабите на село знаят, че Юнайтед нямат силни атакуващи халфове и затова атакуват по крилата. Като ги затвориш там и цялостно им наложиш добра преса, играта им въобще не върви. И после футболистите се чудят какво да направят, а Флетчър или Рууни се налага да се натоварват с ролята на плеймейкър, което и двамата не са. Може би до момента Скоулс запълваше тази роля, а сега Клевърли, но като ги няма и двамата и играта ни е трагична.
Като прочетох за Гари Спийд и бях потресен.
Не мога да проумея каква причина трябва да е имал този човек, че да се самоубие. Дано е на по-хубаво място сега и дано семейството му преживее тази загуба по-леко.
Подкрепете Премиера, подкрепете Батко, подкрепете нашия любим Бойко:
http://sport.webcafe.bg/id_1571577825/s ... a_godinataп.п. Може и за "Батман на годината" да го подкрепите!