Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Заглавие: Drive
Публикувано на: 04 Дек 2011 18:09

Не мога да повярвам, че дори няма тема за най-добрия филм на 2011... Моментална класика, поредното феноменално изпълнение на Rayn Gosling, всяка пукане на кожената ръкавици когато героят стиска ръка, всеки малък детайл... просто гледайте този филм.

Да не забравя и страхотния саундтрак.
http://www.youtube.com/watch?v=MV_3Dpw-BRY&ob=av2e
http://www.youtube.com/watch?v=-DSVDcw6iW8

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Заглавие: Re: Drive
Публикувано на: 04 Дек 2011 19:15

Аз го гледах на кино без да се информирам за какво става въпрос преди това и ми хареса адски много. Покрай заглавието и човека дето ме беше навил (die-hard фен на коли), бях решил, че ще е някой времеубиец, колкото да се нагледам на ефекти, а той филмът се оказа много повече от това. Приятна изненада, определено :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Дек 2011 21:06

Най-тъпият филм на света.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 13:53

Тоя филм е най-тъпото нещо, което съм гледал в близките години, а аз съм гледал мнооого неща.
Ако е трябвало да съм на някакъв опиат, за да го оценя - сори, аз не ползвам такива неща.
Даже го гледах на кино. Не малко хора не издържаха и си отидоха. Останалите си правеха смях, просто, за да успеят да издържат до края. В компанията си говорехме да не казваме на никого, че сме гледали това нещо.

:x Баси, като видях тема за тоя филм и чак ми стана гадно, честно.

Филмът реално е 20 минутен, но чрез сцени показващи стена / дебилна физиономия / нещо в нищото... някак са го разтеглили в час и половина (или там колкото беше).

Но както казах и в една друга тема - нямаше как да очаквам нещо повече от режисьор, сътворил валхала райзинг :118:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 06 Дек 2011 14:22

Много странно
Разбирам, че на всеки вкусовете и предпочитанията са различни,но този филм има много висока оценка в имдб, но ако там гласуват всякаква сган, то той има и много висока оценка в метакритик (която се базира на мненията на критици)...

Ще го гледам в даден момент филма, но имам чувството, че Гипо е отишъл предубеден заради Valhalla Rising :D

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Dark Souls
Публикувано на: 06 Дек 2011 16:39

Става ми жал колко изостанали типове пишат тук и се мислят за киномани... Придържайте се към Transformers и не се мъчете с тежко кино.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Дек 2011 08:41

Alaster написа:
Става ми жал колко изостанали типове пишат тук и се мислят за киномани... Придържайте се към Transformers и не се мъчете с тежко кино.

Придържай се към ежедневието си и не обсъждай чуждите вкусове и преценки. Щото примерно този, за когото ти става жал не каза "вие сте много тъпи, тоя филм е малоумен", а каза само "тоя филм е малоумен" ;).

@Джунейд - бъркаш нещата, според мен. Ако отидеш предубеден за тъп филм и той е тъп - филмът не ти се струва чак толкова тъп, не го изживяваш, защото си го очаквал. Поне при мен е така.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Дек 2011 12:14

Ами знам ли... доста познати го гледаха (освен компанията, с която бях) и в общи линии Drive ни е нарицание за "ебаси бавния филм" :o

EDIT:
Джунейд написа:
Много странно
Разбирам, че на всеки вкусовете и предпочитанията са различни,но този филм има много висока оценка в имдб, но ако там гласуват всякаква сган, то той има и много висока оценка в метакритик (която се базира на мненията на критици)...

Ако искаш погледни топ 250 на IMDB и ще видиш не малко филми, които за теб ще са откровено тъпи и хич не са за там. Критиците са си критици, ама...

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2011 16:59

Аз ви казвам, това е един от най-тъпите филми, които можете да гледате. Най-най-най хубавото в целия филм са първите две минути, другото е титанични нива надолу и до финала, става само все по-зле. Има една страшна сцена накрая, която е много добре замислена, вие ще си я познаете. Иначе всичко останало е една префърцунена и безмислена боза. Не знам критиците защо се правят на интересни и твърдят че виждат дълбокия замисъл и житейско ценни послания, като това е един отвратително кух и отблъскващ филм. Иначе романтиката във филма и като цяло любовните сикуънси са най-лошо направените които съм гледал на екран. Тук влизат рандом клипове на Aндрея и игри като GTA.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2011 17:19

Аз не мога да повярвам, че тоя филм беше определян като "шедьовър от ранга на Боен Клуб" :lol:. Какво ли не направиха по разни сайтове, за да накарат хората да си дадат кинтите за тая гняс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2011 17:29

Абе и Боен Клуб не е стока, ма не чак като тоя.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2011 13:24

верно, бахти дебилния филм. аз първо го гледах заради кристина хендрикс, пикая ти на рейтинга в imdb. не стига, че я дават супер смачкана без дори намек за цици, ами и махат главата в първите 15 мин. после брайън кренстън за мене си остава комик, в тоя филм не ме изкефи. тъпа история, тъпа главна героиня, тъпо изпълнение. в началото решаваш, че филма ще е някъв бесен екшън с коли, то кво-диалози по 10 минути, щото на райън гослинг му трябва по 2 минути да асимирила въпроса, който му зададат, че да отговори. слабо

Профил

Аватар
Dark Souls
Публикувано на: 09 Дек 2011 18:42

Явно е, че хиляди хора в IMDB и множество критици не разбират от кино, за разлика от всезнаещите фенове на попкорн екшъните в PCmania. Ясно е, че всеки си има мнение и е напълно нормално на някои да не им хареса филма, но да казват, че е боклук е трагично. Кой ти е казал, че филмът ще е бесен екшън с коли?! Сещате ли се, че има доста хора, който не търсят безсмилени филми пълни с банкови обири, гонки и клиширани главни герои, които не спират да говорят, но в същото време не казват нищо.

http://www.metacritic.com/feature/movie ... -ten-lists
Just gonna leave that here and let you watch your better movies.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 09 Дек 2011 18:50

Spoiler for Alaster, върна ми вярата във Форума:
Alaster написа:
Явно е, че хиляди хора ав IMDB и множество критици не разбират от кино, за разлика от всезнаещите фенове на попкорн екшъните в PCmania. Ясно е, че всеки си има мнение и е напълно нормално на някои да не им хареса филма, но да казват, че е боклук е трагично. Кой ти е казал, че филмът ще е бесен екшън с коли?! Сещате ли се, че има доста хора, който не търсят безсмилени филми пълни с банкови обири, гонки и клиширани главни герои, които не спират да говорят, но в същото време не казват нищо.

Слава богу, че някой написа нормално мнение в този Форум...
Колкото повече чета темите тук и изцепки от сорта на : "еми копеле тая година само Fast 5 беше як"
"Филма с маймуните е почти толкова тъп колкото съм и аз"
a сега и това...
Филма си беше много хубав. Това, че за вас щом няма експлозия всеки 15 минути значи филма е "ебати скуката" не ви дава оправдание да пишете такива глупости.
Поне се аргументирайте по-добре бе да го еба, различни хора, различни вкусове ама ей така да плюеш безпричинно...
Препоръчвам ви да изгледате това: Movie Bob saves the day!
Най-малкото за да видите защо точно го хвалят. Чуждото мнение винаги е добре дошло.

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 09 Дек 2011 19:00

pcultimate написа:
Spoiler for Alaster, върна ми вярата във Форума:
Alaster написа:
Явно е, че хиляди хора ав IMDB и множество критици не разбират от кино, за разлика от всезнаещите фенове на попкорн екшъните в PCmania. Ясно е, че всеки си има мнение и е напълно нормално на някои да не им хареса филма, но да казват, че е боклук е трагично. Кой ти е казал, че филмът ще е бесен екшън с коли?! Сещате ли се, че има доста хора, който не търсят безсмилени филми пълни с банкови обири, гонки и клиширани главни герои, които не спират да говорят, но в същото време не казват нищо.

Слава богу, че някой написа нормално мнение в този Форум...
Колкото повече чета темите тук и изцепки от сорта на : "еми копеле тая година само Fast 5 беше як"
"Филма с маймуните е почти толкова тъп колкото съм и аз"
a сега и това...
Филма си беше много хубав. Това, че за вас щом няма експлозия всеки 15 минути значи филма е "ебати скуката" не ви дава оправдание да пишете такива глупости.
Поне се аргументирайте по-добре бе да го еба, различни хора, различни вкусове ама ей така да плюеш безпричинно...
Препоръчвам ви да изгледате това: Movie Bob saves the day!
Най-малкото за да видите защо точно го хвалят. Чуждото мнение винаги е добре дошло.

Напълно съм съгласен с теб. А и досега никой не е пуснал тема за Дървото на живота, поне аз не видях, а филма беше нещо изключително в салона. Не стойностното кино изчезва... а стойностните хора.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2011 12:50

Най-лошото явление в кино сферата, са хората които се мислят за по-развити и някаква благодат, като се правят на тежки, че еди кой си филм са го ''асимилирали'' и са ''вникнали'' в него. Тези хора, почти моментално започват следващото си изречение с някакъв тъп пример '' Това не ви е трансформърс'', ''отивайте да си гледате бързи и яростни''. Еми не дебили, няма да си ги гледам, защото гореизброените филми са също толкова тъпи, колкто и Drive. Като имате претенции за висока култура и че сте някакви избрани и ''стойностни'' хора, които могат да вникнат в абсолютната повърня, която представлява филма, поне го докажете като дадете пример, кое му е толкова интересното на тоя шибан филм. Кое точно впечатлява или те кара да се замислиш. Отвратително заснет, отвратителни диалози, липса на сюжет, супер плосък, супер неоригинален, супер предвидим, лоша актьорска игра, ужасни камери.

То си личи, колко сте наясно и колко големи разбирачи сте при положение че критерия ви за сериозен дълбок филм е стигнал до там, че да наричате Маймунките и Дървото на простотията такива. Маймуните са интересен филм, който ти убива време и е светлинни години пред ''Живота на Скорост''. Разберете че като кажете че вие сте над филмчета като ''Непобедимите'', това не означава че трябва да отидете и да гледате първия тъп филм, който никой нормален човек не е харесал и да претендирате че това е за хора с изтънчен вкус и висока култура. Нормално е критиците да са харесали бозата, защото те обичат да са оригинални и интересни на читателите си, защото тези същите критици са последната дупка на кавала където и да идат, затова се опитват да си превлекат внимание към себе си и да покажат колко са висшестоящи и свръхинтелигентни. За мен хората, които са харесали филма са тези, които предварително са прочели че е добър от някакви източници на които имат доверие. Тоест хора, които нямат собствено мнение, а ползват чужди убеждения, за да изглеждат интересни и мъдри. Жалки сте.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2011 22:27

MoonFlame написа:
...А и досега никой не е пуснал тема за Дървото на живота, поне аз не видях, а филма беше нещо изключително в салона.

БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Относно Drive - спрете да наричате филми без сюжет, без разумно действие, без каквото и да било качество на сцените - някакви изтънчени шедьоври. Не, харесването на такъв филм не те прави нещо повече, понеже си съумял да си паднеш по нещо алтернативно.

И не разбирам защо много извисените хора с много изтънчения вкус, се нахвърлят на нас с лошия вкус. Не трябва ли ние, като едни представители на по-ниско интелигентните хора да го правим, а не вие? :lol:

Евала, интелигенцията 8) :lol:

Профил

Аватар
Dark Souls
Публикувано на: 11 Дек 2011 10:56

Какво може да очаква човек от българско wannabe футболистче и някой, който се вживява като котарак dj. Толкова ли не може да разберете, че има хора, на които филмът им харесва и това няма нищо общо с неговата "алтернативност" или "сложност", като и двете в случая не са определения подходящи за филма. Вие сами го поставяте като някакъв едва ли не труден за разбиране и проследяване филм, какъвто той не е. Това, че си прекалено прост за да не можеш да проследиш този доста ясен сюжет е показателно. Всичко това въобще няма връзка с филмов елитизъм, или предубеденост, а чисто и просто с харесването на един хубав филм, който вие принизявате просто защото не е поредният Бързи и яростни".

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2011 13:13

А ти просто не разбираш, че имаш проблем с контактуването :lol:. Ние оплюхме филма, ти ни се нахвърли, понеже не сме на твоето мнение. Започна да използваш епитети и да ни пращаш да гледаме някакви други филми. :o
Защото никой от нас не каза - ей вие, дето го харесвате тоя филм сте застреляни, смотани, Nolife'ри и т.н.
Докато ти започна да обиждаш хората, които са дали съвсем откровеното си мнение за филма... Хайде, скрий се някъде.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2011 19:10

Аластър, написал съм в прав текст че филма е тъп, прост и малоумен. Щом това не си успял да разбереш, да казвам ли това теб какъв те прави льольо ? Къде съм писал че е сложен бе хуйьо ? Айде малко четене с разбиране недоразвит кауне.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com