Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 03 Дек 2011 18:18
ФУССС-РО-ДАААА 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 03 Дек 2011 18:26
Frater VLM написа: ФУССС-РО-ДАААА  卍解
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 03 Дек 2011 18:43
Frater VLM написа: Знаеш ли какви "постижения" ще ти дам бе, сельооо.. Нещо бая се позамота, завалията, ама май хабер си нямаш за какво става въпрос, по-добре излез. ПП@ Dante, е български говоря, не ти ли стига?  Контактите ми в Сингапур имат да ти кажат някои неща за това какво е селяния. 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 03 Дек 2011 18:53
Е очаквах вече да си разбрал, че ми е точно през тръбата за теб и контактите ти.., макар че всъщност ако беше, нямаше да продължаваме да водим този убит разговор. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 03 Дек 2011 18:57
На мен едва ли би ми било проблем да прочета Библията на български, руски, сръбски, македонски, украински и т.н - на който и да е език все така нищо няма да разбера  . Те езиците си приличат, а в такива църковни книги още повече, защото са написани в някакъв такъв архаичен стил. Предполагам че същото важи за църковните книги, написани на немски, холандски и другите такива езици. А пък английски език всеки средно интелигентен, под 30 годишна възраст знае. Не виждам какво невероятно има в тази история.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 03 Дек 2011 19:54
Frater VLM написа: Е очаквах вече да си разбрал, че ми е точно през тръбата за теб и контактите ти.., макар че всъщност ако беше, нямаше да продължаваме да водим този убит разговор. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Бе прав си, че май беше излишна размяна на реплики.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 03 Дек 2011 23:14
Моридине бива ли да си такъв комплексар бе, какво значение има дали княза се хвали и дали има покритие, не мога да разбера?
Дали ги знае или не тия езици, тебе кво те бърка?
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 03 Дек 2011 23:33
Бърка ме само дотолкова, доколкото тебе те бърка това дали аз съм комплексар или не ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 04 Дек 2011 04:03
Strain написа: Бърка ме само дотолкова, доколкото тебе те бърка това дали аз съм комплексар или не ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ни най-малко не ме интересува какъв си, но не мога да не отбележа неадекватното ти поведение, ако не спрямо друго, то поне спрямо впечатлението, което се опитваш да създадеш и това, което създаваш в действителност ( опитваш се да минеш за пишман-ентелегентче, действаш като най-обикновен заядлив простак ).
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 04 Дек 2011 11:53
Не разбра какво ти казах, а? Не знам тролиш ли, тъп ли си, но за мен темата приключи доста отдавна.
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 04 Дек 2011 13:58
ае гръмни са е дебил
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 04 Дек 2011 15:58
Frater VLM написа: ФУССС-РО-ДАААА  ААХАХХАХАХХА
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 04 Дек 2011 18:46
Frater VLM написа: ФУССС-РО-ДАААА  didn't get it... 
___________________________________ знайш ли като се замаам...
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 04 Дек 2011 19:04
Strain написа: Князе, разбирам, че си изключително вдъхновен от интелектуалната страна на живота, но аре моля ти се, не изкривявай истината с тия ОЩЕ пет езика, които излиза, че владееш.
Щото да беше на 30-40, ма ти си завършил училище преди 2-3 години. Чак толкова тежък няма как да бъдеш. виж сега, не искам да взимам страна и не мога да кажа княза колко добре владее езици, щото не съм седнал да го изпитвам, но попринцип не е невъзможно един 20годишен човек да знае добре 5 езика, дори не се налага на си някакъв изключителен ум. Щом има хора, които имат 3 майчини езика, не виждам какъв е проблема. Дори бих казал, че може и още. 
|
|
|
|
 |
NNkGX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 04 Дек 2011 19:12
Штрак написа: Frater VLM написа: ФУССС-РО-ДАААА  didn't get it...  ФОООООООСС... РО-ДААААА Като се изтрелвате напред се чува ХУЙ
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 04 Дек 2011 20:54
човек написа: Strain написа: Князе, разбирам, че си изключително вдъхновен от интелектуалната страна на живота, но аре моля ти се, не изкривявай истината с тия ОЩЕ пет езика, които излиза, че владееш.
Щото да беше на 30-40, ма ти си завършил училище преди 2-3 години. Чак толкова тежък няма как да бъдеш. виж сега, не искам да взимам страна и не мога да кажа княза колко добре владее езици, щото не съм седнал да го изпитвам, но попринцип не е невъзможно един 20годишен човек да знае добре 5 езика, дори не се налага на си някакъв изключителен ум. Щом има хора, които имат 3 майчини езика, не виждам какъв е проблема. Дори бих казал, че може и още.  Точно затова и казах, че ако я имах на украински или пък на африкаанс, и така щях да мога преспокойно да си я прочета, а най-вероятно дори щях да мога относително да я разбера и на фризийски, сръбски или хърватски. 
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 04 Дек 2011 21:05
Frater VLM написа: Точно затова и казах, че ако я имах на украински или пък на африкаанс, и така щях да мога преспокойно да си я прочета, а най-вероятно дори щях да мога относително да я разбера и на фризийски, сръбски или хърватски.  Скромността краси човека... грознико 
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 04 Дек 2011 21:07
моонфлейм, кефиш ме.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 04 Дек 2011 21:29
И мене ме кефиш, МуунФлейм ли си, какъв си, ама.., все пак най-добре напусни помещението. 
|
|
|
|
 |
NNkGX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кви са тия цени на книгите бе, брат Публикувано на: 05 Дек 2011 22:47
Frater VLM написа: И мене ме кефиш, МуунФлейм ли си, какъв си, ама.., все пак най-добре напусни помещението.  Ае млакфай уе камьон.
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|