Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Купувам игри за PC Публикувано на: 18 Ное 2011 19:03
Купувам игри за PC от следните поредици: Battlefield - без BC2 и Battlefield 3 Half-Life Unreal Tournament Doom Quake Medal of Honor Call of Duty StarCraft Diablo Grand Theft Auto (GTA) Need For Speed Tomb Raider
Давам от 2 до 15лв за игра, приемам и пакетни предложения, както и предложения за други игри.
Интересувам се от всички заглавия от поредиците, както и от колекционерски версии(за тях по договаряне)
Даваите предложения тук, може и на skype gore_gore_gore_na_chereshata
|
|
|
|
 |
Aware
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 18 Ное 2011 19:15
За оригинална игра даваш колко за една баница - 2 кинта?
|
|
|
|
 |
Infernal
|
 |
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 18 Ное 2011 19:26
Aware написа: За оригинална игра даваш колко за една баница - 2 кинта? ама наивен и BF3 иска за толкова  аз шях да я продам за 1.99, но на него минимума му е 2.00
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 18 Ное 2011 19:32
Първо Battlefield 3, BC2 съм ги изключил от списъка, защото вече ги имам и много добре знам колко струват, но също така има игри като експанжаните на BF2 примерно, които не струват повече от 2 лева, има и стари игри, които също са толкова евтини или такива които не са пълен комплект. Айде да се замисляме малко преди да пишем ? А това кой е наивния... като гледам как ми тълкуваш обявата ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 18 Ное 2011 22:30
Aware написа: За оригинална игра даваш колко за една баница - 2 кинта? 2 лв ли е вече баницата??? 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 18 Ное 2011 23:08
Левче е бе, тоя от некви елитни баничарници пазарува
|
|
|
|
 |
NNkGX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 18 Ное 2011 23:17
При мене са 70-80 ст.  Да ви е гадно! По темата... Имам 3 от игрите,но котката се е изпикала върху тях.
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 18 Ное 2011 23:41
Tи си пътешественик във времето - купуваш в бъдещето стари игри евтино, връщаш се в миналото и ги продаваш на половината от цената им и по тоя начин подбиваш пазара!!! Признай си, маймунке мърсна, не ме карай да викам времевата милиция! 
___________________________________ знайш ли като се замаам...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 19 Ное 2011 01:23
Штрак написа: Tи си пътешественик във времето - купуваш в бъдещето стари игри евтино, връщаш се в миналото и ги продаваш на половината от цената им и по тоя начин подбиваш пазара!!! Признай си, маймунке мърсна, не ме карай да викам времевата милиция!  So we meet again ...
|
|
|
|
 |
Aware
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 20 Ное 2011 00:41
Пекани на място големи триъгълни баници със сирене(не извара) са два кинта тук
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 20 Ное 2011 11:42
KS.One написа: Купувам игри за PC от следните поредици: Battlefield - без BC2 и Battlefield 3 Half-Life Unreal Tournament Doom Quake Medal of Honor Call of Duty StarCraft Diablo Grand Theft Auto (GTA) Need For Speed Tomb Raider
Давам от 2 до 15лв за игра, приемам и пакетни предложения, както и предложения за други игри.
Интересувам се от всички заглавия от поредиците, както и от колекционерски версии(за тях по договаряне)
Даваите предложения тук, може и на skype gore_gore_gore_na_chereshata абе ти си много нагъл манаф, за 15 лв най-много да ми подрапаш мадурките ще ти дам
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 20 Ное 2011 12:08
Разгелеее, оправих го...
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 20 Ное 2011 13:14
ахахахаха, дебила иска за 2 лева игра да купи. Направо си го представих-подаваш му играта, кутията, книжките, дисковете и т.н., той...ти вади 2 лева. Ебаси олигофрена, честно. Ей, оп, бягай да ебеш майката си и не влизай повече във форума, ок?
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 21 Ное 2011 09:16
Момченце, тези два лева са си чиста гавра. Понякога ми е свидно да дам дори 20 лева, въпреки, че съм давал и повече, но това само трябва да ти покаже, че всеки дал пари в тази държава цени дадено заглавие по лични причини и не мисля, че ще се раздели с него, дори да предлагаше повече. А колекционерски ще видиш през крив макарон.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
 |
Infernal
|
 |
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 21 Ное 2011 14:26
->Изход<- написа: ахахахаха, дебила иска за 2 лева игра да купи. Направо си го представих-подаваш му играта, кутията, книжките, дисковете и т.н., той...ти вади 2 лева. Ебаси олигофрена, честно. Ей, оп, бягай да ебеш майката си и не влизай повече във форума, ок? +1 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 22 Ное 2011 16:41
Да го духате педалчета, интернет тарикати, мишоци сте всички на живо сигурно се криете под полите на майките ви, сополанковци смешни. Жалко е че сигурно сте на по 12 и даже по шамар не заслужавате. Не си правете труда да ми отговаряте няма повече да влизам в тоя умрел форум ... Сега можете да се върнете към чекиите или там квото правите ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 22 Ное 2011 17:03
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 22 Ное 2011 19:45
KS.One написа: Да го духате педалчета, интернет тарикати, мишоци сте всички на живо сигурно се криете под полите на майките ви, сополанковци смешни. Жалко е че сигурно сте на по 12 и даже по шамар не заслужавате. Не си правете труда да ми отговаряте няма повече да влизам в тоя умрел форум ... Сега можете да се върнете към чекиите или там квото правите ... 
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
 |
Нямам Ябълка
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Купувам игри за PC Публикувано на: 29 Ное 2011 22:32
Маjната ви, мазница със сирини завинаги!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|