Автор |
Съобщение |
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 20 Окт 2011 18:32
вие искате да гласувате за Волен Сидеров
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 20 Окт 2011 18:48
Чифутското дупедавче и мекере Андрейчо естествено не пропусна възможност да покаже колко точно пословично плиткоумен и патологично късоглед е.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 20 Окт 2011 20:07
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 20 Окт 2011 23:15
То Андрейчо е като пенцийте на червеното - по рефлекс дето види синьо
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 21 Окт 2011 21:03
Пичове, чета и не вярвам на очите си. Наистина ли има толкова отчаяни и тъпи хора, готови да дадат уникалния си глас за СМЕХОТВОРНИ кандидатури като Светльо и Сидеров? А въобще присъствието на инфантилния Плевнелиев във форумната топ-тройка е за нещо отвъд нормалното притиснение...
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 21 Окт 2011 21:12
На кантар съм между г-жа Кунева и г-н Плевнелиев. Отсега си знам, че ще подам глас за подкрепената от Н.В. дама, но все пак, до неделя сутрин има още време.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 21 Окт 2011 23:14
Сички сме жертви на свободния си избор да си избираме палача, тъй че който и глист да е, се тая Аз вече гледам на нещата така - гледайте да просперирате и да не си давате надежди, че тия фъшкии във властта ще ви помогнат
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 22 Окт 2011 11:39
. High_voltage написа: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=q2ur60maIn8#t=108sКакво по дяволите... Къде в София се намират тия сараи??? О_О Предполагам някъде в полите на Витоша, като гледам релефа. Майко мила, тия ако почнат да пълзят към нас, такова изместване ще стане, че... Дано си запазят аристократичното кътче там. Резиденшъл Парк предполагам е това(може и да греша в името)...Ми това е положението, преди номенклатурата живееше в Изток и Лозенец, сега се измести към Витоша, Бояна и Княжево .
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 22 Окт 2011 11:52
@VLM Явно мъдростите ми са ти дошли малко в повече. Нищо, ще се научиш един ден @Аз Поне знам защо и с каква цел давам гласа си, с което не могат да се похвалят повечето писали в тази тема.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 22 Окт 2011 13:39
Andrey358 написа: @VLM Явно мъдростите ми са ти дошли малко в повече. Нищо, ще се научиш един ден Така си е, couldn't have put it better myself.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 22 Окт 2011 20:20
High_voltage написа: Хайде, братя, утре е денят.
Най-после се въздигна човек, който е движен не от желание за добиране до властта и лочене от нея, а от истинско милеене за народа ни. Човек, който няма да служи нито на корумпирани политически партии, нито на грабещи номенклатурни елити, нито на манипулиращи чуждестранни интереси, а единствено на хора като мен и вас. 20. Ама ти сериозно ли? Боже, колко мъка има на този свят.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 23 Окт 2011 09:23
+ че в деня за размисъл и деня на изборите нямаш право на агитация I'm just saying...
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 23 Окт 2011 11:16
Гласувах
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 23 Окт 2011 12:59
Курви, Декстъра си даде вота
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 23 Окт 2011 13:03
Мен пък ме мързи да излизам сега, щото навънка е студ. Затова няма да гласувам Боли ме фара кой ще се нагълта с кинти, нали няма да съм аз. Някои хора трябва да работят за да изкарват пари, други ги получават, само защото някакви заблудени хора пускат хартийки в някакви пластмасови кутии.
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 23 Окт 2011 13:31
vanmx написа: Мен пък ме мързи да излизам сега, щото навънка е студ. Затова няма да гласувам Боли ме фара кой ще се нагълта с кинти, нали няма да съм аз. Някои хора трябва да работят за да изкарват пари, други ги получават, само защото някакви заблудени хора пускат хартийки в някакви пластмасови кутии. Решението да не гласуваш е добро ,но причините които даваш са брутално тъпи -> като теб.
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 23 Окт 2011 13:45
ГлАсУвАх За АзИС ПРеЗидЕнТ!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 23 Окт 2011 13:48
Ред написа: vanmx написа: Мен пък ме мързи да излизам сега, щото навънка е студ. Затова няма да гласувам Боли ме фара кой ще се нагълта с кинти, нали няма да съм аз. Някои хора трябва да работят за да изкарват пари, други ги получават, само защото някакви заблудени хора пускат хартийки в някакви пластмасови кутии. Решението да не гласуваш е добро ,но причините които даваш са брутално тъпи -> като теб. Интересно ми е ти какви по-умни причини ще дадеш.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 23 Окт 2011 13:49
Гюнай написа: votenah kato pi4 za vitkov i vi agitiram ae qjte mi kura CIK FUCK THE POLICE +1
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 23 Окт 2011 13:51
ще гласувам само когато некой от форумо се кандидатира за президент
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|