Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кой, кой, кой?

BF3    65%  65%  [ 11 ]
 BFE    35%  35%  [ 6 ]
Общо гласове : 17
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Кой е по-големиот?
Публикувано на: 18 Окт 2011 22:53

Под "реалистичност чрез повишена трудност" имам предвид, че въпросните студиа са направили игри, в които умираш от два изстрела и претендират, че игрите им са реалистични. Ами не са. Това с малкото здраве е реалистично, но недостатъчно да направи цялата игра реалистична. Доколкото помня, в Dragon Rising трябваше да се превързваш (поправи ме ако греша). Еми реалистично ли е? Да ти вкарат един куршум, ти да се превържеш и да продължиш все едно нищо не е станало.
В мултито на BF 3, здравето се възстановява, но има Hardcore режим. В тази игра не съм го пробвал разбира се, все пак още не е излязла, но мога да ти дам пример с Medal of Honor 2010 (мултито е правено от Dice). Там има hardcore mode и realistic health. Аз само на него играех. Здравето не се регенерира, не виждаш колко патрони ти остават, нямаш кръстче пред себе си, показващо къде ще отидат куршумите и нямаш миникарта. Без никакви ориентири, като в истинска война. Предполагам, че хардкорът в BF 3 ще е подобен. И точно него се глася да играя.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2011 15:43

Еми превързваш се, за да спреш кръвта. Ако не се превържеш за определено време, умираш от загуба на кръв. А като се превържеш, вече не си на 100%, защото примерно ако си уцелен в крака куцаш и вървиш по-бавно. А ако вече пак те уцелят след като си превързан най-вероятно ще умреш директно. Понякога може да умреш и още след първия изстрел ако са те уцелили от близо или в главата. Какво му е нереалистичното на това? За хардкор режима, хубаво не знаех, че има такъв, но тези неща съм почти сигурен, че можеше да се избират и в OF и ARMA (или поне в една от 2-те можеше със сигурност не помня вече). Все пак ако наистина е така както го описваш може да приема, че хардкор режима на MoH/BF е горе-долу еднакво реалистичен с OF и ARMA. Но ако твърдиш, че OF и ARMA са по-малко реалистични не мога да се съглася.

Профил Skype

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 19 Окт 2011 22:21

Забавно ми е, как толкова се говори за реализъм в игрите, откъм поеманетона щети, ама досега не съм видял нито едно място да се споменава за феномена : Могат ли терористите всъщност да те уцелят?
Насочването на калашник и натискането на спусака не са гаранция за успех.
Това е гаранция за успех :
-Вземете един човек
-Обучете го да стреля с оръжие за 4 месеца.
-Пуснете го в пейтбол игрище с мишени, който искачат със скоростта на CoD играч на Recruit.
-Дайте му 1 секунда да уцели мишената.
-Напревете проста математика в колко % от случайте успява да уцели правилно.
-Направете ботове.
Кефи ме как в Cod те застрелват в момента, в който те забележат.
Човека е крехък. Пистолета е ОП. Няма да има реализъм никога.

Профил

Публикувано на: 19 Окт 2011 22:54

Kaто искате реализъм си вземете един циганин до вас да ви рита в ташаците всеки път като ви перне куршим.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 20 Окт 2011 02:48

:D :D :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения