Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 18 Окт 2011 22:53
Под "реалистичност чрез повишена трудност" имам предвид, че въпросните студиа са направили игри, в които умираш от два изстрела и претендират, че игрите им са реалистични. Ами не са. Това с малкото здраве е реалистично, но недостатъчно да направи цялата игра реалистична. Доколкото помня, в Dragon Rising трябваше да се превързваш (поправи ме ако греша). Еми реалистично ли е? Да ти вкарат един куршум, ти да се превържеш и да продължиш все едно нищо не е станало. В мултито на BF 3, здравето се възстановява, но има Hardcore режим. В тази игра не съм го пробвал разбира се, все пак още не е излязла, но мога да ти дам пример с Medal of Honor 2010 (мултито е правено от Dice). Там има hardcore mode и realistic health. Аз само на него играех. Здравето не се регенерира, не виждаш колко патрони ти остават, нямаш кръстче пред себе си, показващо къде ще отидат куршумите и нямаш миникарта. Без никакви ориентири, като в истинска война. Предполагам, че хардкорът в BF 3 ще е подобен. И точно него се глася да играя.
___________________________________ Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 19 Окт 2011 15:43
Еми превързваш се, за да спреш кръвта. Ако не се превържеш за определено време, умираш от загуба на кръв. А като се превържеш, вече не си на 100%, защото примерно ако си уцелен в крака куцаш и вървиш по-бавно. А ако вече пак те уцелят след като си превързан най-вероятно ще умреш директно. Понякога може да умреш и още след първия изстрел ако са те уцелили от близо или в главата. Какво му е нереалистичното на това? За хардкор режима, хубаво не знаех, че има такъв, но тези неща съм почти сигурен, че можеше да се избират и в OF и ARMA (или поне в една от 2-те можеше със сигурност не помня вече). Все пак ако наистина е така както го описваш може да приема, че хардкор режима на MoH/BF е горе-долу еднакво реалистичен с OF и ARMA. Но ако твърдиш, че OF и ARMA са по-малко реалистични не мога да се съглася.
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 19 Окт 2011 22:21
Забавно ми е, как толкова се говори за реализъм в игрите, откъм поеманетона щети, ама досега не съм видял нито едно място да се споменава за феномена : Могат ли терористите всъщност да те уцелят? Насочването на калашник и натискането на спусака не са гаранция за успех. Това е гаранция за успех : -Вземете един човек -Обучете го да стреля с оръжие за 4 месеца. -Пуснете го в пейтбол игрище с мишени, който искачат със скоростта на CoD играч на Recruit. -Дайте му 1 секунда да уцели мишената. -Напревете проста математика в колко % от случайте успява да уцели правилно. -Направете ботове. Кефи ме как в Cod те застрелват в момента, в който те забележат. Човека е крехък. Пистолета е ОП. Няма да има реализъм никога.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 19 Окт 2011 22:54
Kaто искате реализъм си вземете един циганин до вас да ви рита в ташаците всеки път като ви перне куршим.
___________________________________ знайш ли като се замаам...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 20 Окт 2011 02:48
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|