Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: WKOZ Radio - 24/7 Rap Music Station
Публикувано на: 15 Окт 2011 01:00

Добър вечер,

Тук не много хора харесват черна музика, но въпреки това реших да ви осведомя. Направих си онлайн радио за рап.

http://wkoz.net

Слушайте, коментирайте, псувайте, разпространявайте на който има интерес. Тепърва ще се добавя още рап и други благини.

във фейсбук - "WKOZ Radio"

Профил

Цар
Аватар
Заглавие: Re: WKOZ Radio - 24/7 Rap Music Station
Публикувано на: 15 Окт 2011 09:45

Северняшки бигъпец имаш от мен, брат, и веднага те преслушвам. :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 15 Окт 2011 13:42

Един съвет - редуцирай комерсиалните лайна до минимум, ок? Иначе слушателите на радиото ти ще са от 10 до 16 годишни. Освен ако не целиш точно това. :/

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Окт 2011 13:46

Брат я кажи как да си направя подобно радио, щото имам една супер велика идея, но за нея ще ми трябва да си направя онлайн радио :D

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Окт 2011 15:58

bulLshi7 написа:
Един съвет - редуцирай комерсиалните лайна до минимум, ок? Иначе слушателите на радиото ти ще са от 10 до 16 годишни. Освен ако не целиш точно това. :/

Музиката която се върти е по мой вкус, покрити са почти всякакви стилове рап с най-признатото от тях. Нямам абсолютно никаква идея какво имаш предвид под "комерсиални лайна", един BIG също е комерсиален и него ли да махна ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Окт 2011 20:42

Слушах го за известно време, няколко пъти. Не чух хороркор рап, въпреки това е най-доброто рап радио, което съм слушал. Поздрави!
П.П. - Последната песен на Celph Titled ме изпълни, до сега не познавах човек, който да го слуша тоя маняк, освен мен.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2011 22:15

Същински хоръркор не съм слагал защото лично за мен е неслушаем, да не говорим какво е качеството на повечето мп3ки. Въпреки това съм аднал доста от "основоположниците" и по известните в стила, като Gravediggaz, Insane Poetry, ранните Three 6 Mafia и т.н. Ако имаш някакви предложения като имена драсни ги, ще ги чуя и ако преценя ще ги добавя.

Радвам се че ти е харесало и на теб и на Вальо, както казах тепърва ще се добавя много музичка, така че stay tuned :)

@ Джони Спагети - http://forums.data.bg/index.php?showtopic=224280 - тук има изчерпателен туториъл как да излъчваш с Уинамп. Лошото е че той няма достатъчно възможности като плейър. Лично аз ползвам SAM Broadcaster, има го по секви тракери. Сваляй и разцъквай, не е кой знае колко сложен и има страшно много функционалности с които ако се позанимаваш достатъчно ще си имаш като истинско радио :) Трябва ти и софтуер който фактически да разпръсква потока в нета, сложен на машина с реално IP, като основните възможности са Shoutcast (елементарен за настройка и вършещ работа, аз съм така) и Icecast (доооста по сложен, но и много по-функционален). В нета има адски много материали за целия процес, ако имаш мерак - отваряй гугъл и се почвай ... Имай само предвид че са да се получи качествено (при мен е доста далеч този момент) се иска адски много време, най-малкото докато разучиш възможностите на софтуера и да подбереш музика. Въпреки това е готина зарибявка :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2011 19:22

Кво стана с радиото е, да не го спря?

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения