Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 05 Окт 2011 01:24
Тоя ДС запъртък Еков е много противен индивид. От тук само лизане на президентски задник виждам, иначе има право
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Away^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 05 Окт 2011 15:04
Джунейд написа: Това е силната страна на Светльо - предлага ти един различен, протестен вот. Протестен вот срещу кого? Да протестираш срещу идиотщините, като гласуваш за най-големият идиот не е никак разумно... И според мен има само един достоен кандидат за президент: Царю, ела и ни спаси!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 05 Окт 2011 15:30
Царя ще му сера в устата!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 05 Окт 2011 19:59
Не и преди аз да сера в твоята, да ти бия два шамара и да те пратя да събираш стотинки, дееба тъпака ти.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 05 Окт 2011 20:05
Strain написа: Не и преди аз да сера в твоята, да ти бия два шамара и да те пратя да събираш стотинки, дееба тъпака ти. Мноо свежи лафчета вкарваш, а? На времето като ти се подиграваха в даскало с такива, ся ги ползваш тука.. :/
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 05 Окт 2011 20:18
Ти не се опитвай да ме дразниш, щото, заклевам се, си много редко тъпа гнида. Щом за собствената си майка си дотолкова голяма пръдня, че е вдигнала ръце от тебе и те е оставила да станеш още по-гнусен отколкото си се родил, що реши, че ще впечатлиш мен?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 05 Окт 2011 20:38
Strain написа: Ти не се опитвай да ме дразниш, щото, заклевам се, си много редко тъпа гнида. Щом за собствената си майка си дотолкова голяма пръдня, че е вдигнала ръце от тебе и те е оставила да станеш още по-гнусен отколкото си се родил, що реши, че ще впечатлиш мен? Гъзът ти е предател, ебе се зад гърба ти.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 05 Окт 2011 20:52
Не мога да повярвам че има хора които ВЕРВАТ в царя?!Този цигански евреин трябва да умре!Окраде горите и дворците на България!Много хубаво беше когато комунистите го гонеха свинята мръсна!
Прост народа!Простаци го управляват!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 06 Окт 2011 01:34
Нищо подобно, Вермик Не Симеон извоюва връщането на комунистите на власт, а комунистите върнаха Симеон. Още навремето баща му уговаря някои въпроси с комунистите - семейството му да остане живо, да му дадат всичките принадлежащи му богатства, като Борис заплаща с живота си. Както виждаш нищо не се е променило и до днес. Сърди се на комунистите, а не на дъртия комарджия Симеон. И също мисля, че Моридина се ебава, че се кефи на дъртия пергиш
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 06 Окт 2011 09:52
Аз никъде не съм казал, че се кефя на цяра, просто Вермо си е тъпунгер.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 06 Окт 2011 18:13
http://www.dnevnik.bg/izbori2011/mestni_izbori/2011/10/06/1170143_alfa_risurch_narastva_veroiatnostta_ot_vtori_tur_na/Подкрепата за Прошко Прошков вече надхвърля потенциала на общинската листа на "Синята коалиция". Оттук основното предизвикателство пред него е да разшири кръга на своите симпатизанти извън по-тясната партийна подкрепа и да мобилизира за участие в изборите неудовлетворените от управлението на общината, които за момента остават пасивни. Решението им за гласуване, което обикновено се формира в последните дни на кампанията, може да промени изхода от вота.
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 06 Окт 2011 23:03
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 07 Окт 2011 14:26
THE KING OF TIME написа: http://www.dnevnik.bg/izbori2011/mestni_izbori/2011/10/06/1170143_alfa_risurch_narastva_veroiatnostta_ot_vtori_tur_na/Подкрепата за Прошко Прошков вече надхвърля потенциала на общинската листа на "Синята коалиция". Оттук основното предизвикателство пред него е да разшири кръга на своите симпатизанти извън по-тясната партийна подкрепа и да мобилизира за участие в изборите неудовлетворените от управлението на общината, които за момента остават пасивни. Решението им за гласуване, което обикновено се формира в последните дни на кампанията, може да промени изхода от вота. Щото те гледам, че лъскаш на Сините, а в града ми и без това предимно кретени се кандидатират за кметове, кажи имаш ли някакви по-особени впечатления от Димитър Сяров? (той ви е кандидат в Сливен)
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 07 Окт 2011 21:46
Е що за въпрос бе Декстъре, нали тоз е от вашия град все пак Освен ако не е продължител на тенденцията на парашутисти от парламента
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 07 Окт 2011 22:02
Декстъре, как може да сте такива ДЕБИЛИ, че да го изберете тоя Лечков бе Умът ми не го побира просто. Ама то и премиретър ни е олигофрен, то простотията не ходи по гората...
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 07 Окт 2011 22:25
->Изход<- написа: Декстъре, как може да сте такива ДЕБИЛИ, че да го изберете тоя Лечков бе Умът ми не го побира просто. Ама то и премиретър ни е олигофрен, то простотията не ходи по гората... Ние не избрахме Лечков, циганите го избраха, а загрижения сливенски гражданин просто не отиде да гласува... то не че пък другите кандидати бяха кой знае колко по-свестни от него... сега поне имаме няколко стадиона А питам, защото за сефте го чувам (е не ме ебе толкова много за политика, че да ги знам сите), пък и го гледам, че е наясно с нещата у Сините, може да знае нещо...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 07 Окт 2011 22:26
Изходящ, ти от къде си, за да те взема за мезе и теб
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 07 Окт 2011 22:30
Някак си е ясно, че ГЕРБ ще са на власт поне още един мандат, кмет ще е Фандъкова, а президент ще е Плевнелиев (Като в петицата ще влезе Светльо Витков и разбира се Волен), нема нужда от грам страсти повече. Сега или бъдете с победителите или с ваши си победители
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 07 Окт 2011 23:26
creator написа: Някак си е ясно, че ГЕРБ ще са на власт поне още един мандат, кмет ще е Фандъкова, а президент ще е Плевнелиев (Като в петицата ще влезе Светльо Витков и разбира се Волен), нема нужда от грам страсти повече. Сега или бъдете с победителите или с ваши си победители честно казано се съмнявам за втори мандат на герб, ама аз и за първия се съмнявах, и за пъровот избиране на борисов за кмет, и за второто също, така че може и сега да греша
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 08 Окт 2011 00:11
->Изход<- написа: creator написа: Някак си е ясно, че ГЕРБ ще са на власт поне още един мандат, кмет ще е Фандъкова, а президент ще е Плевнелиев (Като в петицата ще влезе Светльо Витков и разбира се Волен), нема нужда от грам страсти повече. Сега или бъдете с победителите или с ваши си победители честно казано се съмнявам за втори мандат на герб, ама аз и за първия се съмнявах, и за пъровот избиране на борисов за кмет, и за второто също, така че може и сега да греша Очевидно омразата ти към Бойко пречи на обективната ти преценка
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|