Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 30 Сеп 2011 14:37
Само по себе си в това няма нищо лошо ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 30 Сеп 2011 17:06
жалко, че не е само по себе си. дори си го представих...
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 30 Сеп 2011 17:36
Абе, вярно ли е, че братята Георгиеви ще станат, ако покрай тях мине девствена студентка? Днес чух този лаф, но преди това професорът ми по АГ го каза иначе: Братята Георгиеви ще се изправят, когато покрай тях мине студент, подготвен за всички изпити.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 30 Сеп 2011 18:56
В Бургас има един лаф дет ако от руска излезе някоя девствена, Альошата ще си дигне и другата ръка.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Окт 2011 10:46
Сънувах че някакви цигани ме търсят и ме карат да им обяснявам как да играят WoW питат ме к'ви куестове да изпълняват и каде да ходят... WTF !?
ЕДИТ: Темите по форумите за циганите са виновни !
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Окт 2011 11:01
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Окт 2011 11:37
Progressor написа: Сънувах че някакви цигани ме търсят и ме карат да им обяснявам как да играят WoW питат ме к'ви куестове да изпълняват и каде да ходят... WTF !?
ЕДИТ: Темите по форумите за циганите са виновни ! Е така се интегрират цигани, копеле 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Окт 2011 12:25
Progressor написа: Сънувах че някакви цигани ме търсят и ме карат да им обяснявам как да играят WoW питат ме к'ви куестове да изпълняват и каде да ходят... WTF !? А имаше ли ОРГ ия с жувотни... и цигани? 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Окт 2011 12:31
спи ми се .
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Окт 2011 21:52
ама да ви еба Цензурата МАЙНА ВАША ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
enemy
|
 |
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Окт 2011 21:59
вие наострихте ли меча си?
пп:виж банера горе
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Окт 2011 12:22
РЯЗАНА ЛИ Е ДОЛНАТА - РЕЖИ И ГОРНАТА
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Окт 2011 17:03
Е КАК ДА НЕ МУ СТИСНЕШ РЪКАТА
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Окт 2011 18:41
Stylized Corpse написа: РЯЗАНА ЛИ Е ДОЛНАТА - РЕЖИ И ГОРНАТА 
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Окт 2011 22:50
а ш.е.ф.о. е мазен педерас и гъза му мирише на пишки
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Окт 2011 00:02
Една вечер татко Джепето хванал Пинокио под юргана с каталог на ИКЕА. 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Окт 2011 08:43
Дъ ботс ар оунинг 
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Окт 2011 22:08
Щастлив съм единствено когато съм пиян, безотговорен и се тъпча със сладко. За да поддържам външия си вид не ям сладко, за да пазя здравето си не пия и за да не се разочаровам сам себе си съм отговорен и принципен. И съм безкрайно нещастен. Много тъпо.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Окт 2011 22:14
хохо, тва откъде го изрови?  яко е чудя се как да го преработя във фейсбук статус  абе прави ли ви впечатление, че мега яките реклами на Johninie Walker подтикват към алкохолизъм?
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Окт 2011 22:23
Depraved написа: Щастлив съм единствено когато съм пиян, безотговорен и се тъпча със сладко. За да поддържам външия си вид не ям сладко, за да пазя здравето си не пия и за да не се разочаровам сам себе си съм отговорен и принципен. И съм безкрайно нещастен. Много тъпо. >mfw Тъпча се сладко и въпреки това нямам 60 кила. Тъпча се с всякакви боклуци и пак не пълнея. Не ми дреме, харесвам се така. Не пия и съм щастлив, щото не ми трябва алкохол, че да се развеселя(социални контакти, такива неща...). Не обичам да съм безотговорен, но така или иначе не разочаровам себе си, щото май не ми дреме. Въпреки че околните ми мрънкат... И въпреки това съм щастлив. Къде е проблема да си намериш това нещо дето те прави щастлив?!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|