Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 31 Авг 2011 18:00
Dexter написа: кретенски треньор ма ти си бил ебах тоя специалист бе. първо върви да цоцкаш от майка си и после се раздавай като абитуриент в планета. никъв фен не съм на арсенал, ма баш за венгер като кажеш, че е КРЕТЕН и ми става ясно що за акъл имаш
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 31 Авг 2011 19:02
Джунейд написа: :lol: със сигурност трябва да привлечем и поне един халф... the clock is ticking :/ http://transferi.sportal.bg/news.php?ca ... &news=2228
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 31 Авг 2011 19:05
Сега ще се появи Декстъра да каже, че това е треторазряден испански футболист. В Скай написаха днес по-рано, че имат големи новини за Ман Утд, но оттогава - нищо. Агентът на Снайдер казал, че в никакъв случай няма да ходи в Юнайтед; интересно ми е каква информация имат за тях Появи се и слух за Ренато Аугусто за 20м (за Арсенал), както и за тъпия чифутин Бенаюн, ама тоя за Артета май е по-близо до истината
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 31 Авг 2011 19:11
Е, деба, кефа ми развали, щях да казвам, че най-накрая ще вземете двама свестни футболисти(Артета и Аугусто). Иначе съм доволен от Рома, новите собственици снасят пари, сега искам резултати. @Нокти, ти пък откога взе да го разбираш футбола?! Добре де, Венгер не е кретен, просто не ми харесва трансферната му политика. Пък и честно казано ми е жал за Арсенал, защото ме кефят.(да си го кажем честно - защото могат да спрат Юнайтед, a аз харесвам всеки отбор, който може да ги свали от "трона") Просто ми стана забавно тия дни, пък и нищо не ви казах миналата година като се ебавахте с Ливърпул, right?
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 31 Авг 2011 19:41
абе момче, ти в момента не си човека, който пита за хората "ти откога..?", тва няма ли най-сетне да го разбереш? порасни малко, приказвай и действай по-убедително и тогава някой ще започне да ти вярва и да ти зачита мнението като сериозно. докато не минеш през някое и друго лайно, няма да си капацитет и няма да те слуша никой, ясно ли ти е? аз когато съм гледал футбол и съм пускал еврофутбол, и съм играл по цели нощи CHAMPIONSHIP Manager 3 (отбелязвам с големи букви - CHAMPIONSHIP), ти още си се чудил дали тва между краката ти е пишка или Цензура и разбирането ти за футбол е било тия срещу ония ритат топка на тревата. не бързай да ставаш много голям, щото те виждаме че хич, ама хич не си, а като ми казваш на мен "ти откога..?" и после си признаваш, че Венгер не е кьопав, ставаш още по-голям тъпак. затова, ТИХО, келеш.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 31 Авг 2011 20:05
Схванах, схванах.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 31 Авг 2011 20:21
Ахахахахахаххааххахахахахахах и наградата за най-голяма Цензура отива при........Декстъра.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 31 Авг 2011 21:07
декстъра се понасра бенаюн и мене ми е мега противен ддз, с бабел кво стана? жервиньо в Арсенал? мляко с Фалкао хохохохохохо
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 31 Авг 2011 22:48
Е Бабел си е в Хофенхайм, а Жервиньо го взехме преди около месец Май евреина няма да го вземаме, тъй като са подновили преговорите с Артета, който лично е заявил, че ще се кефи да премине в Арсенал и е поискал да бъде трансфериран Декстъре, тоест ти се кефиш на Арсенал, но само за да ме дразниш пишеш глупости.... ми браво, много далновидно от твоя страна едит: бе не ме ебе за евреина, стига да вземат Артета... така излиза Тотнъм щели да вземат Кака, но Реднап естествено опровергал този слух.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 31 Авг 2011 23:39
Джунейд написа: Декстъре, тоест ти се кефиш на Арсенал, но само за да ме дразниш пишеш глупости.... Точно така Shit just got real. Мейрелеш в Челси?! Без коментар. Вие поне се отървахте от Бендтнер, ние се натрисаме на Белами, сякаш онова дърво Керъл не ни стига...
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Сеп 2011 10:26
Продажбата на Мейрелеш наистина изглежда странно решение от страна на ръководството на Пуул, понеже миналата година беше един от най-добрите им играчи. Вероятно обаче има някакви незнайни за нас причини да го продадат, понеже според мен с играчи като него и Адам в отбора мястото на СтивитУ ДжитУ започна леко да изстива. Но не бих се учудил трансферът да е бил подготвен от доста по-рано, в случай че Челси не успеят да договорят Модрич, както и стана в крайна сметка. Във всеки случай Челси правят някакво подмладяване на отбора, което е добре за тях. Белъми според мен беше може би най-добрият играч на Сити по-миналия сезон, така че аз лично смятам, че е добра покупка за Ливърпул. Има малко кофти характер, но пък това идва от огромния му хъс и желание за победа. Истински биткаджия и вероятно именно това се е харесало на Далглиш, понеже британските треньори харесват това качество. Артета в Арсенал е доста добър трансфер за тях. Същевременно не е и особено скъп, както е винаги, когато пазаруваш от Евертън (изключенията са ако играчът е Рууни или отборът Сити). Вероятно няма да може да замести Фабрегас напълно, но е добър заместник. И за разлика от всички други трансфери на Венгер в последните години, вече е играл в Премиършип, което си е плюс. Бенаюн и аз не го харесвам, но е добър играч. Под наем за една година в последния ден не е лош вариант. Все пак напуснаха именно атакуващи полузащитници, така че може би ще закрепи малко положението. А това че е под наем е още по-добре, понеже догодина могат да решат да не го вземат, ако имат по-добри варианти. Общо Арсенал взе петима играчи в последния ден, плюс Жервиньо (и няколкото редовни покупки на млади играчи), можем да кажем, че направо смениха половината състав. Поне обаче този път Венгер взе малко по-възрастни и опитни играчи като Мертезакер, Артета и Бенаюн, Парк също не е тийнейджър, така че това ще се отрази добре на състава според мен. Остава да видим дали тези играчи ще се сработят, защото има много нови, които вероятно директно ще започнат титуляри, а въобще не са играли с отбора. Преди години Юнайтед като купиха Бербатов в последния ден му беше необходимо неприятно много време (месец и повече), за да се сработи в отбора. Нещо ме е яд за Евертън, понеже са ми много симпатичен отбор (макар и скаузъри ) - продали са един от най-добрите си играчи Артета, продали са обещаващия голмайстор Бекфорд, а отново взимат някакви неизвестни или забравени играчи. Дренте от Реал не е толкова лош вариант, но и не е нещо много обещаващо. Да видим дали и този сезон Мойс ще направи магията си и ще избута Евертън нагоре в класирането, разчитайки почти изцяло на духа на играчите си.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Radiance
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Сеп 2011 13:56
Само не разбрах бате Арсен защо толкова бавеше трансферите. 100млн. можеше по-добре да оползотвори. Един Хълк например би бил доста удачен, М'Вила и някое атакуващо халфче. Поне за добри пари взе Артета, въпреки, че той не е играча, който е готов да изоре терена за да стигне до победата (а ми се струва че такива им липсват на Арсенал). Челси мощно се включиха с Лукаку и Мата, не знам обаче Боаш как ще побере всички нападатели в първия отбор. Сити показват много добри знаци на сработване. Само Агуеро да се научи да играе зад Дзеко и може и за по-добро място от предишния сезон да се борят.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Сеп 2011 14:14
Дам в крайна сметка Арсенал даже излиза на минус: -4 900 000 € с похарчени общо 84 500 000 € (при условие, че е клуба с най-големи приходи от трансфери в Европа през тоя прозорец)... + двама играчи които са били под наем Франсис Кокелен, Рио Миячи останалите двама отново са отдадени под наем Арман Траоре, Педро Ботельо ... Така бройката набъбва до 14 играча ... И малко да сменим темата с: http://www.dailystar.co.uk/posts/view/2 ... -BULGARIA/
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2011 13:14
В траур съм. Оня гад Капело не е викнал Хески за нашия мач
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2011 14:44
Просто ми е жал за вратаря на Англия днес, Попето като се развихри, вече ги виждам трите гола.
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2011 14:59
Попето, попето да е жив!
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2011 17:41
На мен ми е жал за вратаря на Англия, защото ще пукне от скука тая вечер.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2011 19:03
Can't wait for game later on. Trained on pitch last night and it was full of stones. So it will be a test for us. Were confident we will win ... @WayneRooney via Twitter
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2011 20:10
А да видим интересния титулярен състав сега
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2011 20:31
12-та минута, бате, ТАМАН пускам мача и кво да видя - гол в нашта врата. Гася и отивам да пия чай, ебал съм го
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|