Автор |
Съобщение |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 27 Авг 2011 10:52
ако не си част от решението си част от проблема. Щом те търпят подобно ръководство и подобни заповеди "отгоре" не виждам как това, че са обикновени хора ги оправдава.
Ерик, а как ще коментираш показните арести, проснатите с белезници беззащитни хора на земята, разбиването на врати и влизането с маски и насочени оръжия към жени и деца, докато трябва да се арестува невъоражен и безобиден човек, за който няма данни, че може да направи нещо? Само така, за да се покаже по телевизията. Още изпитвам отвращение като се сетя за онзи клип, където полицайте настъпваха ръцете на проснат на земята възрастен човек (мисля че беше в кантората му). Арести, които могат да бъдат извършени от един човек, се извършват от 10 с маски и автомати. Смешно.
И това е само по телевизията. И за тези показни арести, които очевидно нарушават човешките права и са огромно превишаване на правомощията дебила Цветанов само защити "колегите" си и няма нищо.
Да кажеш, че полицейско насилие няма, е просто смешно. Не малко хора са починали пре арест, още повече са получавали телесни повреди. За психичесаки тормоз и стрес даже не говоря. А колко полицаи са освободени от длъжност или са осъждани за това? Еми ще ти подскажа: николко. Полицията като институция съвсем на нищо не прилича. Вече обсъдихме това, че дилърите не ги барат (само като са на конкуренти), нарко босовете ги задържат само като не са си платили и тръгнат да завземат чужди територии, за контрабанда задържат само случайни цигани, които пречат на правителствените (буквално) канали.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 27 Авг 2011 11:05
Само НКВД ще я оправи тая държава.
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 27 Авг 2011 14:23
"Абе педерас, полицайте са такива" "Педерас, полицайте са онакива" "Абе педерас, полицайте са такива" "Педерас, полицайте са онакива" "Абе педерас, полицайте са такива" "Педерас, полицайте са онакива" "Абе педерас, полицайте са такива" "Педерас, полицайте са онакива" Ужас...еми тва става като даваш на хората право на свободно мнение. На теория имате право на мнение, обаче, на практика, на никой не му пука за него, затова правото да ви се отнеме Жалко, че все още не е имало абсолютно тоталитарен, абсолютно механичен, абсолютно нечовешки, абсолютно фанатичен режим на глобално управление. Ще живеете като роботчета и това ще ви харесва бе, да ви еба майката 
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 27 Авг 2011 14:33
Гласувайте за Светльо, той ше оправи полицията 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 27 Авг 2011 14:49
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 27 Авг 2011 15:09
Tiny написа: Гласувайте за Светльо, той ше оправи полицията  Отзад 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 27 Авг 2011 17:15
винаги съм се държал учтиво с полицаите и никога не съм имал проблеми. единствения път когато ме пребъркваха беше на централната автогара sofiq, когато бях със сик бой и влезнах с бира и суичър на главата (изглеждах така сякаш си бях написал на челото "херцата ми е в джоба е земи си я"). на всичкото отгоре него го пребърка жена полицай (полицайка?  ), което както пише на 1ва страница и до колкото аз знам не е законно, но той нямаше нищо против това. 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 27 Авг 2011 19:07
епа и мене на автогарата са ме пребърквали, щото чаках един съфорумец половин час и почнах да изглеждам подозрително да не говорим, че преди това, в рамките на 10 минути, ми предложиха трева, крадени часовници и някъв убитник ми искаше пари 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 28 Авг 2011 02:32
@ Brick Top , @ High Voltageкъде я видяхте тая полицейска държава и що аз нямам спомен да съм живял в нея ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 28 Авг 2011 08:52
Даваш ли си сметка, че България е държавата с най-много полицай на глава от населението в Европа, а не е като да сме цъфнали и вързали от към ред и законност. МВР е ведомството с най-голям бюджет в държавата. (не броим нерегламентираните дарения). Голяма част от парите отиват за това всичко в интернет (съвременния начин за комуникиране) да се следи и записва. Съветвам те също така да прочетеш тази статия, тя не представлява празние разсъждения на някой блогър а е на авторитетното DW: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15324058,00.html
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 28 Авг 2011 20:36
Андрей, ти си бил в Тайван. Я кажи как е там ситуацията с полицията-шимейли 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 28 Авг 2011 20:51
При обиск ти претърсват жилището, това, което ти го описваш е рутинна проверка, винаги могат да я направят и ти си длъжен да им съдействаш. Явно си им изглеждал съмнително или си им напомнял на някого, който търсят. Аре слезте малко на земята. Бтв: На мене също са ми искали документи, при това посред бял ден пред съдебната палата, ей така изкочи от нищото една кука и ми ги поиска, аз бях учтив с него и всичко беше наред, а полицая беше така доста едър.... Цитат: ДЕТО СИ ГО ИЗБРАХТЕ Ами гласувай на изборите за да допринесеш за избора на правителството бе пич....
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 28 Авг 2011 21:04
Как няма да ви пребъркат, като вадите вид на отрепляци наркомани Иначе, излишно е да споменавам, че са в правото си. Като не ви хареса и сте радетели за човешки права и т.н., направете улиците по-сигурни, спрете разните джебчии, дилъри и прочее сган да се разхожда необезпокоявано, подменете манталитета на хората, та да не извършват престъпления и тогава чак говорете. Впрочем, за всяко слабо развито общество е характерно недоверието към представителите на изпълнителната власт. Аз си го обяснявам с това, че хората са гузни и подсъзнателно изпитват страх, че дребните им далаверки ще бъдат разкрити.
|
 |
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 28 Авг 2011 21:37
Мнението на Сируса някак ми се въртеше в главата от доста време като разглеждам тази тема ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 28 Авг 2011 21:57
А Андрей, само не давай материали от DW, колкото са авторитетни, толкова са и малоумни.....навремето бяха сериозна медия, сега вече са резил пълен, щом и турски журналисти започнаха да им използват трибуната да се оплакват от ксенофобията към тях в Германия.....
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 28 Авг 2011 22:27
DW са евтина драскаческа сган ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
thewhitestig
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 28 Авг 2011 23:09
Аз както се бех запътил към Кауфланд един слънчев следобед, минавайки между блоковете по една квартална уличка, изведнъж спира до мен една синя немаркирана Астра и ми казват "Документи за проверка моля" и аз ги гледам тъпо и им подавам документите. В следващия момент ми казват да се кача в колата, щото съм им трябвал за фон у районното. Некъв си бил извършил нещо, и тея келеши търсели хора с г/д характеристики като на извършителя на престъплението. Онзи бил към 23, че и повече, те мен ше ме прибират за фон, техната мама мръсна. Качих се нали, и тея почнаха да обикалят и да търсят други хора. Прибраха един младеж който беше на разходка с гаджето си. ОМГ ЛОЛ!!! Заведоха ни в районното и на мен ми казаха, че понеже съм нямал възраст (на 17 съм) да съм се махал. А тея тъпаци от патрулката решили, че въпреки, че съм на 17 могат да ме земат за фон. Аз през целия път докато обикаляхме квартала търсейки жертви, им пях България колко била полицейска държава, и разни такива. Незнам какви са законите, но се почуствах доста тъпо след цялата тая случка. Само ми загубиха времето. Не случайно обичам да крещя FUCK THE POLICE!!! И те са хора, ама поне да не бяха такива лайнари.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 28 Авг 2011 23:56
добре си се отървал, могло е да ти извадят бубреците и да те оставят у канавката
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 29 Авг 2011 01:16
аз не бих се качил 
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Правата ни при обиск Публикувано на: 29 Авг 2011 10:22
Sirius написа: Как няма да ви пребъркат, като вадите вид на отрепляци наркомани Иначе, излишно е да споменавам, че са в правото си. Като не ви хареса и сте радетели за човешки права и т.н., направете улиците по-сигурни, спрете разните джебчии, дилъри и прочее сган да се разхожда необезпокоявано, подменете манталитета на хората, та да не извършват престъпления и тогава чак говорете. Впрочем, за всяко слабо развито общество е характерно недоверието към представителите на изпълнителната власт. Аз си го обяснявам с това, че хората са гузни и подсъзнателно изпитват страх, че дребните им далаверки ще бъдат разкрити. Абе глупости. Колкото и всеки 2ри да пее как в България нищо не е наред, включително и престъпността е голяма, тва са глупости. Престъпоността в България е доста под средното ниво, а броя полицаи на глава на населението е дооста над средното ниво. Като цяло кур за всеки който защитава полицията в България, щото тва е едно от най-нередните неща в държавата. Не може МВР да е с бюджет 1 милиард лева, повече от всичко останало в тая държава, при положение че дори не страдаме от голяма престъпност ( не говоря за организираната естествено). Не може във Великобритания (една от най-криминалните държави в Европа) да има 300 полицая на 10к човека а у нас да има 620... Не може половината ни данъци да отиват за заплати на ченгета, които не правят абсолютно нищо полезно, а в същото време да нямаме нито добро образование,нито здравеопазване нито пътища нищо... Джобят ни не щото изглеждаме "съмнително" (квото и да значи тва) ами щото просто нямат друга работа. Пробвай да заведеш момиче на копитото на Витоша и забележи за 2 часа колко пъти ще обискират колата ти... Понеже е адски съмнително момче и момиче сами на витоша, сигурно произвеждат ядрени глави...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|