Автор |
Съобщение |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 28 Авг 2011 00:37
Ерджан написа: само мъже
голям манаф ме изкара 
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 28 Авг 2011 01:04
Serious Sam написа: Dexter написа: Господи  Кажи Ще гориш в ада, момко.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 28 Авг 2011 01:36
->Изход<- написа: голям манаф ме изкара  ма кво беше ся - манаф си, когато те ебат, или когато ти ебеш ? щот пак е по-добре ако само ги ебеш 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 28 Авг 2011 10:07
Stylized Corpse написа: ма кво беше ся - манаф си, когато те ебат, или когато ти ебеш ? щот пак е по-добре ако само ги ебеш  манафа ебе разбирам ги тия работи, ей 
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 28 Авг 2011 12:29
Вчера се върнахме от Пловдив с две приятелки и един приятел, а снощи пак до 4 сутринта пиенье и сецанье... Вече не издържам, обаче и тая вечер мисля да си намеря някое купонче 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 28 Авг 2011 15:31
Аз мисля, че това е по-скандално от Марта 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 28 Авг 2011 16:47
Джунейд написа: Аз мисля, че това е по-скандално от Марта  we are doomed
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 28 Авг 2011 17:55
Смазан съм. Яко смазан.Така трябва да се случват нещата 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 28 Авг 2011 20:32
Джунейд написа: Аз мисля, че това е по-скандално от Марта  Циганският провокатор след като се изтипоса по гол задник и прави какво ли не, за да го забележат повече хора, сега се гаври с показността на метълите и се получава (представям си katehizis сигурно е оспамен от 14 годишни сладури)  Добър опит, трябва да му се признае на циганчето 
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 28 Авг 2011 21:54
ако некой ден вида, че нема повече накъде у живота, ще фана като оня норвежецо ( дето колко е бил норвежец, само еврейската му баба знае ) и ше ги почнем тия един по един, дорде не ме фанат
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 29 Авг 2011 14:18
Ама много интелектуални дебати водите, не може да ви се отрече. Някой да знае случайно дали излиза още "Паралели" на БТА?
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 29 Авг 2011 18:57
кинг, просто си кажи, че симпатизираш на Азис ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 29 Авг 2011 20:32
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 29 Авг 2011 21:27
туй като издавахме вестник ПСМ и ко?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 29 Авг 2011 21:44
са да извадим и някоя от rivalry vs vox темите направо ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 29 Авг 2011 21:50
Fenrir написа: Явно за непълнолетната дъщеря на съседите ми, 11 часът сутринта в събота е време за секс. Де'ба как вика. О.О .............излизам някъде...... Колега, шефе, искам да знаеш, че на 99% разбирам как се чувстваш.  Тва лято ходих в Берлин и първата вечер съм настанен в един хостел сам в единична стая, ама стените тънки и се чува всичко, като къщата на Биг Брадър. Не стига, че съм стреснат, още в първите часове неорентиран в друга страна и викам да си лягам по-добре, макар да е около 10 вечерта. И минавам през общата баня, мия си зъбите по пижама и се връщам по коридора към стаята и гледам до мен съседката по стая си отключва и тя вратата и само се погледнахме. Изгледах един епизод на Туин Пийкс на лептопа и съм заспал. Ама заспах с малко страх от неизвестното и тъга по родината, нали се сещаш. Първи ден. А останах 3 седмици. И след час се събуждам от скърцане на легло и асцендентен кресчендо стон на момичето. И така примерно 45 минути. Тия разпраха леглото на хостела, а тая всеки я разбра от горния и долния етаж, че я чукат страстно И се сдухах ама мощно. Викам си първо ебати нахалството, аз поне бих се чувствал неудобно на тяхно място. И се свих такова под одеялото и се почувствах като някакъв без дом и без път. Ама искам да ти кажа, че това е напълно нормално, братле. После останах 20 дни в тоя хостел и като хижар посрещах и изпращах съседи по стаи и нито веднъж това не се повтори. Евалата на двойката, засякли са се, свалили са се, ебали са се Човек живее сега. Не се ядосвай, ако си се ядосал случайно ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 29 Авг 2011 22:09
По-добре изпитвай съпричастност в такава ситуация, защото момичето на живота ти може да е правило подобно представление 
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 29 Авг 2011 22:24
как исках да видя гъза на сиса, а то-хуй.
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 29 Авг 2011 23:14
е те германците са извратеняци - трябваше да идеш в другата стая и да ги пробваш уикенда се сцепих на една вила с едни пачи, направих 10000 барбекюта, само тоя форум ми беше връзката със света ебати, днеска на златните се сцепих, утре съм балчишки, сряда аквапарк ( ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) ), четвъртъка несебър, петъка България-Англия дотука съм свалил 6 кила ...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|