Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 26 Авг 2011 15:27
DJ Cat написа: Барса са гейове. Тоя Меси как може да е толкова грозен. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... b6QNi4kujU(party) Грозен бил. Виж как красиво държи наградата
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 26 Авг 2011 21:34
E сега отречи че Меси е ебати грозния....Обичам да казвам нещата реално. Барса са един от най-добрите отбори в света - факт. Играят педераски и лежат по терена - факт. Меси е адски грозен - безспорен факт.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 26 Авг 2011 23:33
барселона са педераси и феновете им са пълните дебилчета. особено тия в българия йеее, аз съм фен на най-силния отбор в света, вижте ме колко съм велик. Да ви видим ако спрат да печелят дали ще ги харесват всички дечица или ще почнат да викат (по форумите щото са шибани безживотни путчици) за друг отбор. нищо че барса са долни педераси и чукат майките си ех, барселона, барселона, да ви еба и вас, и феновете ви, и майките ви реално цска са педераси и другите дето изпаднаха от лига европа са пълните бездарници да им еба мамата българския футбол е хем жалък хем неатрактивен. ех да го еба. Другот, за което искат да си поговорим, са манчестер юнайтед. Бе да ви го туря в жалкия, тъп съдийски отбор бе, пешлеменца вчерашни. Не стига, че са шибани британци, ми и ме дразнят супер много със селското миндилче руни и разните други британски хомосексуалистчета. Аман. Как може да има българи фенове на британски отбор е просто супер странно предвид какви педераси са британците и колко последователно са преебавали нас и много други. И кви са им грозни жените. Благодаря за вниманието. Може да заключите темата. ПС Сега админа ще се окаже фен на барселона и/или манчестер и ще ме банне Ама за сметка на това стана хубав, дълъг и съдържателен пост, който дори аз не си прочетох. Ама трябва да бъда чут Копирайте този пост в подписа си за да може повече хора да разберат истината!
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Авг 2011 00:17
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Авг 2011 00:20
->Изход<- написа: барселона са педераси и феновете им са пълните дебилчета. особено тия в българия йеее, аз съм фен на най-силния отбор в света, вижте ме колко съм велик. Да ви видим ако спрат да печелят дали ще ги харесват всички дечица или ще почнат да викат (по форумите щото са шибани безживотни путчици) за друг отбор. нищо че барса са долни педераси и чукат майките си ех, барселона, барселона, да ви еба и вас, и феновете ви, и майките ви реално цска са педераси и другите дето изпаднаха от лига европа са пълните бездарници да им еба мамата българския футбол е хем жалък хем неатрактивен. ех да го еба. Другот, за което искат да си поговорим, са манчестер юнайтед. Бе да ви го туря в жалкия, тъп съдийски отбор бе, пешлеменца вчерашни. Не стига, че са шибани британци, ми и ме дразнят супер много със селското миндилче руни и разните други британски хомосексуалистчета. Аман. Как може да има българи фенове на британски отбор е просто супер странно предвид какви педераси са британците и колко последователно са преебавали нас и много други. И кви са им грозни жените. Благодаря за вниманието. Може да заключите темата. ПС Сега админа ще се окаже фен на барселона и/или манчестер и ще ме банне Ама за сметка на това стана хубав, дълъг и съдържателен пост, който дори аз не си прочетох. Ама трябва да бъда чут Копирайте този пост в подписа си за да може повече хора да разберат истината! Пу деба, един път да съм напълно съгласен с тебе, тия двата отбора са най-жалките. Гипчо, разбрахме те, че си фен, ама след 5 години ще те питам пак за кой отбор си в Испания...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Авг 2011 00:25
Ще съм фен на Барса. Както беше преди 15 години, както ще е и след 20 години
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Авг 2011 00:34
Ох, добре, прощавай, истински фен си Я си кажи любимия им гол? Мен лично най ме кефи на Ривалдо задната ножица срещу Валенсия.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Авг 2011 00:45
Точно това ми е любимия гол и на мен . Беше нечовешки хеттрик като цяло
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Авг 2011 02:44
О да, по всяка вероятност най-добрия му мач. Но много ме израдва и "небрежната" асистенция на Де Боер
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Авг 2011 12:42
Роналдиньо беше много голям
имаше още 2-3 хубави години, не трябваше да слиза надолу
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Авг 2011 14:30
Ами след спечелването на ШЛ почна да ходи повече по дискотеки, отколкото да играе футбол и то неизбежното си дойде . Колкото и голям талант да си, ако не тренираш яко, другите те изяждат.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Авг 2011 15:31
според мене повлия малко или много тоя педераст дунга като не го взе на световното луиш фабиано та луиш фабиано накрая кура ми и от там му е писнало на хуя тотално вече
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Авг 2011 18:50
Разочароващ Челси... От новите трансфери само Мата се откроява, а Лукаку е такова дърво, че няма накъде просто как може да го сравняват с Дрогба ... Като казах Дрогба, днес направо го убиха... В крайна сметка май излиза, че най-доброто което могат да покажат в нападение е с пенсионерите Анелка и Дрогба...
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Авг 2011 20:47
Роналдиньо, макар да беше на светлинни години от най-добрите си години, ме изпълваше като го гледах как си прави кефа в Милан...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Авг 2011 21:17
то момента когато играха с меси никой не беше чувал за него добре, че напусна, че да може малкия да блесне
то верно, че като играха заедно меси беше още детенце ама все пак...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 28 Авг 2011 18:40
ужас............
но очаквано
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 28 Авг 2011 18:48
АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 28 Авг 2011 19:03
Ах, колко жалък Арсенал... бях се обзаложил за 4:1... но
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 28 Авг 2011 19:05
аз очаквах към 4-5:1 също, ама не се очудвам Нека продължаваме да даваме по 15 милиона за 17-годишни GG За 3 дни няма да купим никой и евентуално ще се борим за ЛЕ с този състав. Вероятно зимата може да вземат някое по-голямо (в пряк и преносен смисъл ) име, но то ще се разиграе чак за догодина
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 28 Авг 2011 19:31
Пич, вие пет големи имена да вземете, нямате шанс с тоя лумпения треньор и тея некадърни играчи. Ман няма кой да ги спре, въпроса е че срещу Ливърпул, Челси, Тотнам и Сити пак ще духате супата.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|