Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик
Публикувано на: 23 Авг 2011 10:58

Е още не са готови за тук, но след година две като се обиграят младите, могат да нападат и нашето колосално първенство.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2011 13:32

Джунейд написа:
Цитат:
Еден Азард -> Арсенал (време е тва момче да се запознае с истинския футбол пък да видим до къде ще я докара)

Оле, верно ли??? :shock:
Тоя ми е един от любимите млади футболисти в момента и ще съм адски щастлив ако отиде в Арсенал!!!!!! :D :D :D

Дам, ама лилчовците се дърпат нещо ... ще видим какво ще излезе :)
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14623622.stm

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 23 Авг 2011 20:42

Насри в Сити.
Успешна битка за оцеляване.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 24 Авг 2011 00:43

И Насри да си ебе майката!!!! Неблагодарници! Не всеки може да е велик колкото Анри!

gong написа:
От Борда на директорите на Арсенал са съобщили на мениджъра Арсен Венгер, че му отпускат 90 милиона паунда (103 милиона евро) за трансфери за следващата една седмица, преди летният трансферен прозорец да затвори.

Касата на топчиите се напълни сериозно през това лято, след като бяха продадени Сеск Фабрегас, Емануел Ебуе, Гаел Клиши и Джей Емануел-Томас, а в близките часове се очакват и нови 26,3 милиона евро от продажбата на Самир Насри в Манчестър Сити.

Преди началото на новия сезон Венгер бе изключително пасивен на трансферния пазар и купи само трима играчи за 28 милиона евро, като основна част от тях бе инвестирана в привличането на Жервиньо от Лил. Останалото бе дадено за тийнейджърите Алекс Окслейд-Чембърлейн и Карл Дженкинсън.

Така шефовете на топчиите са теглили чертата и са преценили, че могат да изхарчат 103 милиона евро за само няколко дни. Единственият проблем ще е времето, тъй като в сряда е ключовият двубой за влизане в Шампионската лига срещу Удинезе и реално работа по селекцията може да започне в четвъртък, 25 август, а пазарът затваря в края на месеца.

Ето и кои са най-често спряганите играчи за акостиране на Емирейтс от медиите в Англия - халфовете Еден Азар от Лил и Ян М’Вила от Рен и централните защитници Скот Дан от Бирмингам Сити, Гари Кейхил от Болтън, Ян Вертойген от Аякс и Фил Ягиелка от Евертън.

Колко точно ще изхарчи Арсен Венгер и кои футболисти ще привлече остава да видим до края на август. Засега наставникът категорично отказва да говори за новите, като обяви, че единственото важно нещо в момента е отстраняването на Удинезе и влизането в ШЛ.

Добрите новини за Венгер обаче не свършват до тук - по-рано във вторник УЕФА му позволи да седи на пейката за битката в Удине, отлагайки влизането в сила на наказанието му от 2 мача за по-нататък.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 24 Авг 2011 12:21

Абе Юнайтед играха хубаво и много скоростно, но баш "бият всички и взимат всичко" едва ли ще бъде. Барса все още са много силни и бих казал, че халфовата линия на Юнайтед е слаба, така че единственият начин да минем през Барса ще е, ако някой друг ги отстрани. :lol: Лично се надявам да успеем да спечелим пак титлата в Англия, някоя от двете купи също ще е супер, но честно казано и двете са пожелания, а не прогноза. Най-важното е да се обиграят младите момчета, най-вече Клевърли в средата, Флетч да си върне формата и тогава може би ще имаме сили за нещо повече. :)

90млн. паунда са хубава сума, ама защо 7 дни преди затварянето на трансферния прозорец? Макар че пък от друга страна ме съмнява досега да са казвали "няма пари", а чак като продадоха Насри изведнъж да са получили свише 90млн. Т.е. според мен и преди това Венгер е имал част от тези пари за играчи, така че едва ли бордът е виновен, че те все още седят, а Арсенал няма играчи.
Колкото до подмладяването, то е необходимо, само че според мен в Арсенал то не се прави, както трябва. В Юнайтед Фъргюсън взима млади играчи от време на време, постепенно ги налага в отбора, където играят с доста опитни играчи и т.н., с две думи има приемственост. В Арсенал обаче Венгер се опитва да подмлади състава от времето на "Недосегаемите", което беше преди 7 години - постоянно взима нови играчи (и само млади), продава някой, пак взима нови, пак продава, пак взима нови... Няма никаква приемственост, почти няма по-опитни (и добри) играчи, покрай които младите да се развият. Без да претендирам за супер задълбочен поглед над Арсенал, това ми е мнението за отбора. А сега наистина си продадоха двамата най-известни и добри играчи и ако не се вземат нови на тяхно място, то в отбора ще останат само Ван Перси и Аршавин със статут на някакви звезди, което няма да говори добре за амбициите и стремежите на клуба.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2011 14:15

Фърги определено има добра стратегия за младоците пуска ги под наем да се обиграват в разни отборчета и стриктно наблюдава развитието им... (Клеверли, Уелбек, Еванс, Гибсън)

MetalGearRex написа:
халфовата линия на Юнайтед е слаба,

Слаба? Нани + Ашли Иънг са едни от най-добрите офанзивни халфове в Англия... Може би ви липсва истински плеймейкър такъв какъвто беше Скоулс... Но чак слаба...
Да имаш по-добра халфова линия от Барса просто трябва да притежаваш Шави, Иниеста и Фабрегас примерно ;)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2011 14:35

Аз визирам вътрешните халфове. Нани и Йънг са си крила. В центъра Юнайтед имат Андерсон, който още го чакаме да заиграе наистина добре, Карик, който от 3 години не играе добре, Флетчър, който пропусна последните 5-6 месеца, младия и недоказан Клевърли и евентуално преквалифицираните Парк и вече възрастния Гигс. Това си е направо слаба средна линия за гранд като Юнайтед.
Колкото до сравненията с Барса - не говоря да имаме по-силна халфова линия от тях, но въпросът е, че разликата е толкова голяма, че не можем да компенсираме с по-силните си защита и, поне според мен, атака. Разликата ни с останалите отбори, мисля, е по-малка и сме способни да ги победим с по-добрите си други линии.
Например през 2010-та можехме да бием и Байерн, и Интер, но вероятно пак нямаше да можем да се справим с Барса. За сметка на това Интер имат достатъчно силна средна линия с Камбиасо и Снайдер, а и Санети, макар той май да игра на бека тогава, така че можеха да се противопоставят на Барса.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2011 14:45

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 24 Авг 2011 14:47

Gipo написа:

"Дузпа, дузпа" - крещеше Дани Алвеш без да осъзнава, че се е подхлъзнал в банята...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2011 15:03

Да, те головете, пасовете и купите идват с подхлъзвания в банята :lol: :twisted:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2011 15:14

Meanwhile >>> http://www.dnes.bg/index/2011/08/24/i-b ... bol.127199 :D :D :D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 24 Авг 2011 20:01

Бях фен на Барса но много глупави симулации ме отвратиха :/ Имаше доста мачове в които просто падаха за нищо докато противник не получи червен.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2011 18:13

Барса са гейове. Тоя Меси как може да е толкова грозен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2011 19:12

Група А и F ще са най-завързани според мен ...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2011 19:18

НЕКОЙ ДА ДАДЕ ЛИНК ЗА ЦСКА!!!!

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 25 Авг 2011 19:21

Тук все трябва да се появи нещо
http://livetv.ru/eventinfo/84557_cska_sofia_steaua/

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2011 19:33

http://www.sportlemon.tv/v-2/8/162/v-296311.html

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2011 20:38

Не мога да повярвам колко е пълен стадиона, горките хора ебати как се заблуждават, че ЦСКА има шанс(надявам се да не съм прав, ама... :roll: )

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2011 21:22

Реално ЦСКА имаше шанс но първата среща провали всичко.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2011 15:24

-Stormrаge- написа:
Група А и F ще са най-завързани според мен ...

Напълно съм съгласен. Група A ще е много завързана със силния състав на Байрн, които обаче не са страшилището от едно време, силната и много скъпа селекция на Сити, Виляреал са способни да изненадат всеки, а Наполи са малко неизвестна величина за мен, но щом са завършили в 4-ката (май трети?) на Италия, то няма да са слаби. Група F е най-непридвидима за мен, с шампиона на Германия (които май запазиха доста от играчите си), силно играещият Марсилия и колебливо представящият Арсенал. Олимпиакос също може да объркат нечии планове. Сега си спомням и когато Фолвсбург станаха шампиони и следващата година не можаха да минат групите на ШЛ, макар също да бяха запазили Джеко и Графите, така че може отново да се види липсата на опит на един такъв състав в европейските турнири. От друга страна Борусия са печелили ШЛ, така че не е като да участват за пръв път. Група G също не е ясна, но там отборите като че ли са по-слаби, особено предвид раздялата на Порто с треньора им и Фалкао. Останалите групи като че ли са лесно предвидими, като най-много в някои от тях да има борба за първото място.
Моите Юнайтед имат сравнително лесни противници, или аз поне така си мисля. :lol: Бенфика може и да създадат проблеми, но другите два отбора не би трябвало да са проблем.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com