Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2011 22:57
Стига сте си навиквали за тва кой бил мъж и кой не бе, бахти, как не ви писна. Аре кучки, лягам си, че утре сутринта си паля камшика от София да се занимавам с богоугодни дела ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2011 23:06
да не одиш да копаш лозето на ТРУПО ? 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Авг 2011 11:20
ахахах е най-яко е като си на квартира и 5 хуя я докосват 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Bobby Kotick
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все о Публикувано на: 07 Авг 2011 11:55
The Game написа: Emi nqkoi da go popravi togava. sry za lat. pisha ot psp Пич, може ли да правиш такива работи: http://www.gotoquiz.com/team_fortress_2_forumi_bg 
___________________________________ I need some money!
|
|
|
|
 |
Bobby Kotick
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Авг 2011 12:16
___________________________________ I need some money!
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Авг 2011 12:27
клептън е велик и можете само да ми ядете куро със захар.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Авг 2011 12:28
ама кафява бучка захар ли? 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Авг 2011 13:07
не, зелена.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Авг 2011 10:07
Господа(и дами), имам едно питане. Търся си един колан, където можеш да напишеш името си, то да свети и се движи надясно(абе като в новите влакчета на метрото, нали там има едни правоъгълни пространства, където пише името на следващата станция). Малко тъпо го обясних, ама мисля, че се сещате за какво говоря. Изобщо има ли такова нещо тука?
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Авг 2011 10:46
2 литра кола + 2 Ред Була + 1 кафе(3 в 1)........ Мисля ,че мозъкът ми ще експлодира.....
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Авг 2011 10:53
THE KING OF TIME написа: Господа(и дами), имам едно питане. Търся си един колан, където можеш да напишеш името си, то да свети и се движи надясно(абе като в новите влакчета на метрото, нали там има едни правоъгълни пространства, където пише името на следващата станция). Малко тъпо го обясних, ама мисля, че се сещате за какво говоря. Изобщо има ли такова нещо тука? daxhahxxah ima i vsi4kite turci hodqt s takiva po diskotekite 
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Авг 2011 13:49
все едно си сервитьор някъде
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Авг 2011 15:22
THE KING OF TIME написа: Господа(и дами), имам едно питане. Търся си един колан, където можеш да напишеш името си, то да свети и се движи надясно(абе като в новите влакчета на метрото, нали там има едни правоъгълни пространства, където пише името на следващата станция). Малко тъпо го обясних, ама мисля, че се сещате за какво говоря. Изобщо има ли такова нещо тука? напиши си, че си утепляк.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Авг 2011 15:29
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Авг 2011 20:05
гледам Левски - Славия на изключен звук, пуснал съм си Орк.империал - 6 Без 10 и IQ-то ми кръжи около абсолютния минимум. Но ми е е толкова яко :Д
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Авг 2011 01:41
Музиката му отива яко на футбола ни ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Аз се разгембих в понеделник вечер ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Авг 2011 19:12
баче ви киро утре отива на море бех казал, че ше мина през Варна, ама нема да мога само през Бургас ще мина, ма за нема и час и после че топим дупето на слънчев брег 
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Авг 2011 19:23
Кире, дори и за час бъди нащрек. http://bourgas.tk/
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Авг 2011 22:44
Педали почнах стажа у Райфайзен ма се оказа че са ме плеснали на пълен работен ден и неам време си набием една, чесно И затова може би лъскам докато ви пиша това. Може би. Никога няма да разберете Ма поне ше земем неква кинта, че криза, нова рецесия, Standard & Poor's, хуйни разни, сеш'се
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Авг 2011 22:54
я кажи тайно тука колко пара прибираш 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|