Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 10:04
VVardeyn написа: Stylized Corpse написа: сигур са се събрале по русенски некъде и се чудят с ква глупост вече да се зафанат АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА  да и аз се посмях  баш пък вермик ще тръгне да прави пранкове С ДЪРВА 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 11:40
да си признава кой е, че да не почвам разследване
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 15:27
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 15:59
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 16:56
Джунейд написа: И как е? 'Щото и аз мисля да ги сменям тия очила с лещи. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 17:13
е нз аз съм от 2 часа с тях Освен че са лещи, аз значително си качих и диоптрите, щото карах със старите цайси около 3-4 години. Близо с единица си ги качих и на двете очи. Иначе аз миналата година пак правих опити с лещи, ама срещнах бая трудности при слагането и се бях отказал от идеята; тоя път отидох на друго място и при друг лекар, който ми показа и ме научи да си ги слагам за 5 минути Все още си ги усещам в очите, ама не ме дразнят - просто ги усещам... предполагам че до 1-2 седмици съвсем ще свикна с тях  Малко ми е трудно да фокусирам наблизо, но предполагам това е заради рязката смяна на диоптри, не заради самите лещи
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 17:22
High_voltage написа:  O W N E D мдам, така е като толкова много се кефи на пари.  Easy come, easy go. Ценен урок за детето, на такава ранна възраст.  Погледни се в огледалото. Не ти ли иде да се самоубиеш? 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 17:23
Абе Дидо колко пари излизат
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 18:03
Взех си тримесечни да видя как ще ми понесат и излязоха общо 33 лв Разтвора струва около 25лв ама той е адски много и без това 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 18:18
Е добре е ама няма ли с по-дълъг срок на годност :С
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 18:21
Джунейд написа: е нз аз съм от 2 часа с тях Освен че са лещи, аз значително си качих и диоптрите, щото карах със старите цайси около 3-4 години. Близо с единица си ги качих и на двете очи. Иначе аз миналата година пак правих опити с лещи, ама срещнах бая трудности при слагането и се бях отказал от идеята; тоя път отидох на друго място и при друг лекар, който ми показа и ме научи да си ги слагам за 5 минути Все още си ги усещам в очите, ама не ме дразнят - просто ги усещам... предполагам че до 1-2 седмици съвсем ще свикна с тях  Малко ми е трудно да фокусирам наблизо, но предполагам това е заради рязката смяна на диоптри, не заради самите лещи какво лошо има, че не си си сменял очилата толкова години? Аз съм с късогледство, -0.75, очилата си ги нося рядко (напоследък по-често, само като зилзиам). На очен не съм ходил откакто си ги сложих преди 2 години. Това лошо ли е 
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 19:20
аз нещо не се кефя на идеята за лещи. колкото и бързо да се махат и слагат едва ли е по-бързо от очилата, а освен това са некви супер дребни и ме е страх, че ще ги изгубя некъде къвто съм заплес, тъй че за мен очила > лещи 
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 19:59
Der Meister написа: аз нещо не се кефя на идеята за лещи. колкото и бързо да се махат и слагат едва ли е по-бързо от очилата, а освен това са некви супер дребни и ме е страх, че ще ги изгубя некъде къвто съм заплес, тъй че за мен очила > лещи  Всъщност има лещи, с които можеш да спиш и трябва да махаш веднъж в месеца.За разлика от очилата, не трябва да ги чистиш на всеки час, не се изкривяват, така че да не си личи, но достатъчно, че да почне да ти се прецаква зрението, не се чупят, а очила да изгубиш също е вероятно. Миналото лято, без да осъзнавам, влязох в морето с очилата си (очилата ми винаги са с олекотени стъкла и леки рамки, та....) ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Авторът на този пост е идиот, но това е друга тема. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 20:35
Чакай докато сте още на тема лещи да вметна едно "компетентно" мнение. Моя милост е с лещи от има - нема , вече ще станат над 10 години. Плюс е че с тях не се качва диоптер. Всъщност, когато си ходех редовно на 6 месеца на контролен преглед дори ми спадна, но после не ходих на корекция около 2 години и с малко се качи. От тогава не е мърдал, но и аз не съм редовна. Принципно има и 3 дневни лещи. Иначе казано спиш с тях и веднъж на 3 дена трябва да ги свалиш. Евентуално след няколко месеца ще ги пробвам. Аз съм с тримесечните. Личен съвет е да ползвате тях. Едномесечните ги има навсякъде, но се скапват ТОЧНО след един месец. Тези от по 3 месеца са ми изкарвали и над година. Номера с лещата е, че кат се прецака почва да ти дразни - маха се. Тези за повече месеци всъщност от слагане-сваляне, вятър, песачинки и други се надраскват. Ние не го усещаме, но окото го усеща. Дидо, до 2-3 дена няма да усещаш лещата. Но един съвет от мен. На ярко слънце ходи със слънчеви очила. Не знам защо но боли глава преди да свикнеш с слънцето. А и ако има силен вятър пак е желателно да ходиш с някакви очила, защото ако ти влезе песъчинка под лещата няма вадене. Трябва да махаш лещата, да плакнеш и пак да слагаш. Голяма мъка е, но за щастие се случва рядко. Колкото до влизане в морето с лещи  Мале, сигурно съм загубила за цяла оптика лещи така. включително и под душа. Пущините се отмиват много лесно от вода. Много внимавайте с тях. За тези, които ги е страх че ще си изгубят лещата, ако я загубите някъде в банята/ у вас. Само гледайте да не я настъпите, че бързо съхнат и се чупят. Като я намерите я слагате обратно в разтвора и до два часа, таван, е готова за ползване. Който се върти по София ( изгубих ви дирите кой къде е.) На Централна гара, зад хотрел Принцеса имаМного добра специализирана Оптика предлагат Лещи и Български доста добри разтвори. Аз с тях си карам, а и са 4 лева тоя за изплакване и 6 лева тоя за съхранение. (Егати и рекламата).
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2011 01:32
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2011 01:37
 Хами, мерси. Иначе лично ти си ми давал чинийки да си пълня с вода в квартирата да не спя с тях  Иначе опитвам да ходя и с очила от скоро, но заради дългото ходене само с лещи като сложа очила ми дава астегматизъм който нямам и не може да се корегира и стените са ми леко вдлъбнати  Та тези които ще си слагат лещи, ако искат после някога пак да носят очила, нека си имат и един чифт очила и да си ги подносват чат пат 
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2011 11:13
единственият и неповторим БАЦЕ ЛЮБ си има жена, но ти сигурно говориш за раце бийд
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2011 11:32
Трябва да ги понаучиш малко Еми относно лещите Лили каза каквото е най-важно  Иначе тия дни задължително ще си купя слънчеви цайси, щото почти никога не съм носил (заради очилата ми с диоптри), а аааадски много ми ходят 
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2011 11:41
Джунейд написа: Трябва да ги понаучиш малко Еми относно лещите Лили каза каквото е най-важно  Иначе тия дни задължително ще си купя слънчеви цайси, щото почти никога не съм носил (заради очилата ми с диоптри), а аааадски много ми ходят  Нашето момче се превърна в мъж  . От грозно пате стана грозен лебед, от противна гъсеница стана противна пеперуда. Иначе се радвам, че си махнал очилата. Дори и с лещи като си ги заменил пак е много по-добре.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2011 11:44
Аз винаги съм бил адски красив и очарователен, ама си викам аре да се тествам малко без цайси, че от 6-7 години не съм ги свалял 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|