Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Арена София (Армеец)
Публикувано на: 26 Юли 2011 12:37

имам 4 билета на различни места разменям ги за 2 един до друг ако някой има интерес да звани 0885927087

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 26 Юли 2011 12:56

40k места са си доста за нас наистина, но ако ще правим ново и ултра яко съоражение, ще е истинска гавра, ако не покрие стандарти за финали на европейските турнири.

Отделно, сега се сетих че нали се говореше да кандидатстваме с Румъния за някое Евро след около 10-15 години - стадиони с от 10 до 25к места няма да свършат работа.... :)
Ама това са вече мнооого далечни и хипотетични неща

едит:
Малко от неНовините :lol: :lol: :lol:

Цитат:
След като на 2 пъти бяха пускани по 5000 безплатни билета за откриването на новата спортна зала в София и за броени минути те свършваха, наш сигурен източник разкри тайната около създалата се истерия - билетите лекуват различни нелечими болести и грозота.

"Билетите, които свършиха по-бързо от 8-класник в чужди ръце, са чудодейни. Вече 10 000 човека ги притежават и са излекували своята грозота. Да си признаем - надали има красив човек, който да отиде на опашка за безплатни пропуски за волейболен мач. Но всъщност вече има, защото всички те са бивши грозници" - обясни накратко нашият информатор.

Оказва се, че безплатните талони са от специална хартия от японски завод, произведена преди няколко месеца. Експлозиите в реакторите на Фукушима са ѝ придали точно толкова радиация, която е необходима, за да пренареди целебно клетките в тялото на човек.

Според експерти реалната цена на билетите е поне 40 стотинки, което допълнително е мотивирало хората да спестят крупната сума, редейки се на няколкочасова опашка.

Повечето хора нямат идея какво ще представлява откриването на залата. "Че какво ще я откриват, нали я открих и аз след няколко завъртания по това безкрайно кръгово" - посочи с пръст в посока Цариградско шосе дядо Ставри, който залепи двата си билета на коленете и се излекува от ревматизъм и започна да изглежда като дясната и по-красива половина на Юксел Кадриев.

Очаква се в най-близко време свободните пространства в сградата на залата да се преустроят на базар за конфекция и стоки с качество, което би посрамило и китаец, каквато е практиката във всяка спортна зала у нас.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2011 15:03

Ооо и да не пропусна да : :fart: :Oooops: :doh: :lol:

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2011 15:43

High_voltage написа:
ми мерси за снимките, ама тая последната адски ме разгневи

тъпи плебси, понеже Бойко е отговорен за построяването на залата... :x

Пич аз съм най-щастливия човек виждайки най-накрая подобно съоръжение в страната ни... Заслугата е на много хора не само на г-н премиера .... Дори съм гласувал за тази партия... Но тия изпълнения ми идват в повече... Върха беше момента в който сам накара Владо да МУ благодари пред цялата зала за 2-та млн. лева за подготовката ... ЦИРК!
Все едно си ги и извадил от джоба тия пари както и за залата... Имам чувството, че се връщаме в ония времена за които само сме слушали ... да не пропуснем "И на партията" ... "И на Бойко" ... На предизборна кампания ли сме на кво сме айде малко по скромно стига с тоя популизъм...

Профил ICQ

Публикувано на: 31 Юли 2011 16:05

Честита зала, някой път ще отида, но на откриването нямах шанс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2011 16:12

много е хубава
единственото, което е проблем, е празното място около игрището, напомнящо на соц писта около стадион, което можеше да бъде запълнено с още някое място, ама при условие, че ще е и за други спортове + концертна зала, става доста логично

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2011 16:28

Сунай написа:
ама при условие, че ще е и за други спортове + концертна зала, става доста логично

Точно, затова е така... Примерно ако сложат ледена пързалка за хокей игрището е близо три пъти по голямо от това за волейбол... Но и това можеше да се поправи с добавяне на повече подвижни сектори, но и да не бъдем чак такива максималисти :D

ps Леки забележки имам по осветлението тия бледи четворни сенки не трябва да ги има... Хора пък които са били на горния етаж се оплакват, че било прекалено стръмно...

ps2- Не знам дали забелязахте гафа, че по време на химна на рекламните светлинни табла бяха изтипосали знамето на Югославия вместо сръбското :lol:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost