Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 07:39
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 08:47
Еми стига са ги подпирали. Лукойл били останали единствената компания без такива уреди в складовете си и без това... Бензин ше има де, вносители - бол. Според мен и цените ще останат същите или вероятно ще паднат малко  едит: неНовините написа: Правителството на ГЕРБ затвори рафинерията "ЛУКойл Нефтохим Бургас", както и всички бензиностанции на веригата "ЛУКойл България". Цялото ръководство на рафинерията и на едноименната фирма са задържани за 168 часа, като изпълнителният директор Валентин Златев получи по бързата процедура присъда "смърт чрез обесване на бензиноколонка". Тя не подлежи на обжалване и вероятно ще бъде изпълнена призори утре.
Известно е, че "ЛУКойл" и нейният шеф Златев бяха в открита война с правителството на ГЕРБ още отпреди парламентарните избори. Всъщност враждата между премиера Бойко Борисов и Валентин Златев тлее вече от 20 години насам и беше въпрос на време кабинетът да удари многострадалната фирма.
Междувременно адвокатите на Златев правят всичко възможно да смекчат присъдата му. Те ще представят в съда запис от телефонен разговор между Борисов и клиента им, в който примиерът на 2 пъти казва "Ще те беся Валентине!". От прокуратурата коментираха, че става дума за игра на бесенка.
"ЛУКойл" е най-стриктната фирма в България и плаща предварително, в началото на всяка година всички дължими налози, които биха възникнали за нея до края на текущата година. http://www.nenovinite.com/news.php?action=view&ID=1127
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 09:26
Е то и държавен петролен резерв има, ама сметките Дянков като ги прави 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 11:30
Дойде време за избори и изведнъж се разработиха, деба мама ви крадлива.
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 12:09
хохо в австралия бензинът е 1,50
да ги режат тия помяри, да спрат монопола и да се нормализират цените на бензина че и аз ше ставам шофьор скоро, бензинът ще ме касае пряко, дотогава бх
|
|
|
|
 |
Lucio_Wagner
|
 |
В момента играе: Heroes IV
|
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 13:08
Цените няма да мръднат или малко ще се повишат 
___________________________________ Всичко в света е относително
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 13:50
По-горе написах: Цитат: Според мен и цените ще останат същите или вероятно ще паднат малко Ако искаш дай да се хванем на бас 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 17:48
Държавата ще клекне отновно рано или късно. Няма мърдане.
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 17:54
Еуфорията дойде от там, че за първото тримесечие на тази година приходите от акциз на горивата са намалели с 50% ... Което просто не е възможно тъй като потреблението е ясно на всички, че не се е свило толкова главоломно, логичното обяснение е контрабанда... Интересен е и факта че 50% от всички акцизни приходи идват от горива... Затова е и сериозния натиск към Лукойл да се върже час по скоро към НАП... Странно обаче защо чак сега? Явно сме били на принципа "и вълкът сит и агнето цяло..." 
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 19:06
Леле, тва ще ме засегне мен. Щом затварят бензиностанциите, вече няма да мога да си взимам ядене от там като излизам с колелото 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Hurricane922
|
 |
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness
|
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 19:10
Dexter написа: Леле, тва ще ме засегне мен. Щом затварят бензиностанциите, вече няма да мога да си взимам ядене от там като излизам с колелото  Как си го позволяваш е ?
|
|
|
|
 |
Kirilicata2012
|
 |
В момента играе: 4chan
|
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 19:12
Dexter написа: Леле, тва ще ме засегне мен. Щом затварят бензиностанциите, вече няма да мога да си взимам ядене от там като излизам с колелото  Ти от кога го караш на гориво 
___________________________________ Im back
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 19:29
Аз бензин не пия...
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 28 Юли 2011 20:02
Kirilicata2012 написа: Dexter написа: Леле, тва ще ме засегне мен. Щом затварят бензиностанциите, вече няма да мога да си взимам ядене от там като излизам с колелото  Ти от кога го караш на гориво  Бе нали има магазинчета по бензиностанциите - като почна да умирам от глад и ме спасяват 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 29 Юли 2011 01:05
Яж храна вкъщи - по-здравословно и евтино е ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 29 Юли 2011 03:06
Бе аз си ям, ама като си на майната си и няма кво да ядеш...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 29 Юли 2011 17:23
Абе хора не знам, ама Министър Трайков готви заповедта за отваряне на държавният резерв. Като гледам на лошо отиват нещата. Още повече, че спре ли веднъж рафинерията, пускането е бавно(няколко месеца май). Отделно и тези уреди да се монтират, също трябва време. А част от резерва се намирал и в складове на Лукойл- на хартия пише, че има определено количество, а в действителност?? Отделно летище Бургас се очаква да привършат запасите още утре-а сме в разгара на туристическият сезон!! Другите големи летища в началото на седмицата щели да останат без гориво. Звучи като някакъв апокалипсис, така че силно се надявам медийте да вдигат повече шум от в действителност....
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 29 Юли 2011 17:31
Освобождават керосин от Държавния резерв 29.07.2011 / 17:54 БНТ
До края на деня правителството ще вземе решение на подпис за освобождаване на керосин от Държавния резерв. Причината за тази мярка е, че летищата имат запаси за още 2-3 дни. Новината съобщи икономическият министър Трайчо Трайков.
По думите му керосинът в резерва е достатъчен, за да покрие нуждите за 2 месеца. Засега не се налага изтегляне на количества бензин и дизел от резерва, каза още Трайков. Той е готов да поеме отговорността, ако се окаже, че общите разчети с финансовия министър се окажат неверни.
Ако все пак се стигне дотам, това би означавало, че България не е правова държава с действаща пазарна икономика. Трайков уточни още, че чрез акциза следят вноса на горива и няма да допуснат спекулативно вдигане на цените.
Усещам, че изхода ще зависи от Трайков, дано се справи, иначе БОГ ДА Е НА ПОМОЩ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!
|
|
 |
Bobby Kotick
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 29 Юли 2011 18:04
Я, какво театърче си разиграват Валентин Златев и съпругата му Борисов. Става въпрос за пари. 
___________________________________ I need some money!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Лукойл Нефтохим преустанови дейност. Публикувано на: 29 Юли 2011 18:06
Още от сега виждам как нафтата и А95 ударят 3 лева килото.
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|