Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 23 Юли 2011 12:36
Учудвам се, че никои не е пуснал тема за това събитие. Аз лично съм шокиран, след като вече и в Норвегия се случват такива чудовищни атентати.
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 23 Юли 2011 12:41
Да ти се не знае и скапания елитарен тон, дето все го вмъкваш... Иначе да, ужасно е, но се преекспонира. Цялата философия е, че се случва в държава, считана за изключително цивилизована и сега изведнъж е ударена от терорист - ами никой не е застрахован, деба. Но, погледнато от добра страна(съжалявам за неуместния израз) този атентат поне ще послужи като една сигнална лампичка за всички разглезени страни, които си мислят, че са недосегаеми... Толкоз. Загиналите да почиват в мир. Убиецът да гние по затворите потопен в съвест.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 23 Юли 2011 12:53
Dexter написа: Цялата философия...погледнато от добра страна... Убиецът...потопен в съвест. 
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 23 Юли 2011 13:41
както и Цитат: и сега изведнъж е ударена от терорист - ами никой не е застрашен, деба много тъп
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 23 Юли 2011 13:44
Декстъре защо се мъчиш да мислиш и да даваш интелектуални мнениея, като си тъп като гъз.
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 23 Юли 2011 17:39
Ами хората трябва да си свалят розовите очила, подобни атентати е имало и ще има, въпрос на време е да избухне конфликт, който ще обхване цялото земно кълбо.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 23 Юли 2011 18:01
ахахахах декстъре...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 23 Юли 2011 23:41
Потресен съм... Само 21 години затвор заплашват човека убил близо 100 души от които 80 деца... OMFG.... Явно в Норвегия дори законите не са били подготвени за такъв изрод... Твърдо трябва да се върне смъртното наказание и да се наложи в общата конституция на ЕС... Искрено се надявам това да е само част от присъдата... http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=974993
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 24 Юли 2011 05:28
А не, втория шанс си го е изчерпал още в момента, в който е убил втори човек. Съгласен съм с 21 години затвор, ако всеки ден го пържат на бавен огън за по 10 минути примерно. Иначе е крайно малко за деянието, което е извършил. Ако ли не - 200 години затвор. Ей така, даже и погребение да не му организират, а да си седи трупа му в килията.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 24 Юли 2011 09:04
този човек е луд, дори не знам дали има някакъв смисъл от такива наказания за него, просто не разбирам. иначе жертвите не са ли повече, 90 и няколко от взрива и 80-90 който е застрелял, че не разбрах нещо?
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 24 Юли 2011 09:51
57 дни затор за 1 човек (средно)-ебаси майката 
|
|
 |
CYBER JESUS
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 24 Юли 2011 10:51
Няма да му се размине толкова лесно. Скандинавците са хуманни, но не са глупави. 
___________________________________ STILL NOT BLACK ENOUGH
Cradle Of Filth - Nymphetamine Pain - End Of The Line Dimmu Borgir - Gateways Tiamat - Brighter Than The Sun Santa Hates You - Rocket Heart
|
|
|
|
 |
SolidSatan
|
 |
В момента играе: квото доди
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 24 Юли 2011 11:00
Ма до оня ден ми бомбандираха цивилни в другия край на земното кълбо ... каква "ирония"  Да, съпричастен съм скръбта на хората ама да не се говорят глупости като оная по канал 1 дето я интервюираха, че норвежците били миролюбив народ, ама не знам кви си още ... аман от глупости !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 24 Юли 2011 12:33
Волтажен, извратен ставаш с това изказване. Та този изрод се е смятал за кръстоносец, спасител и какви ли още не простотии, свързани с болният му мозък. По-удачно би било да го приведат в кома и да му изследват мозъка, че такива изроди не се срещат навсякъде. И още нещо-не знам с какъв разум защитаваш крайнодесни, че даже и за "ресоциализация" говориш. Само че бидейки в чужбина ти си чужденец и да говориш за десните радикали си е леко извратено.
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 24 Юли 2011 15:20
СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ЦИГАНИ !!!111
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 24 Юли 2011 16:10
Аз си мислех, че няква чалма е направила това, а то бил норвежец. Чудно ми е, че човек може да изперка толкова в тази страна. Чак толкова големи простотии и в САЩ не стават, въпреки че държавата им е създадена от криминално проявени, затворниците им са колкото населението на България и оръжията се продават свободно.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 24 Юли 2011 16:52
Човечеца просто е играл много WoW :/ Сигурно е бил хънтър с тези трапове и пушката направо иба мамата на всичко.Поне да си беше пачнал играта и да получи безкрайните патрони за :/ За малко и ачийвманта да вземе 100 френдли килс.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 24 Юли 2011 17:27
^бас ловим че е бил орг с жувотни
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
CYBER JESUS
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 24 Юли 2011 17:43
Те донякъде имат традиции в тези работи. Бурзум преди нали си уби духовния водач от благодарност и да го прати в един по-добър свят. Предполагам, че си издава албумите от затвора, откъде другаде. А този последния явно е способен ученик. Пожелавам му столче и среща с ел.мрежата.
___________________________________ STILL NOT BLACK ENOUGH
Cradle Of Filth - Nymphetamine Pain - End Of The Line Dimmu Borgir - Gateways Tiamat - Brighter Than The Sun Santa Hates You - Rocket Heart
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Трагедията в Норвегия Публикувано на: 24 Юли 2011 18:15
тоя и той кво каза АХАХАХХАХАХХА
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|