Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: World of Warcraft
Заглавие: Лаптоп
Публикувано на: 23 Юли 2011 12:32

Здравейте,искам да си купя лаптоп Dell inspiron n5110 .Но се притеснявам че ще го ползвам предимно за игри и ме е страх че ще загрява много.Та въпроса ми е колко време ще мога да играя докато лаптопът загрее повечко (ако играя примерно за 3-4-5-6) часа дали ще издържи ли?А също така ще загрява ли по малко ако си купя охлаждаща подложка?Става дума ако лаптопът е свързан към контакта.Искам лаптоп защото доста пътувам.Благодаря предварително!!! :)

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Лаптоп
Публикувано на: 23 Юли 2011 13:17

Отначало ще издържа, после не. През зимата ще издържа повече от колкото през летните жеги. Според мен до следващото лято вече няма да става за игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2011 13:45

Като ще е за игри специално си вземи някакъв Acer. Иначе не виждам за какво ти е лаптоп да си цъкаш на него специално новите заглавия. За по-старите ще ти вървят на всякакъв лаптоп, така че....

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2011 13:46

лаптоп за игри НЕМА

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2011 14:02

Това беше актуално преди 10 години.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2011 14:20

iddqd написа:
Отначало ще издържа, после не. През зимата ще издържа повече от колкото през летните жеги. Според мен до следващото лято вече няма да става за игра.

Защо пък до другото лято да не издържа ами?Ако го почиствам редовно не смятам че ще има проблеми :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Публикувано на: 23 Юли 2011 14:44

dem0to написа:
Здравейте,искам да си купя лаптоп Dell inspiron n5110 .Но се притеснявам че ще го ползвам предимно за игри и ме е страх че ще загрява много.Та въпроса ми е колко време ще мога да играя докато лаптопът загрее повечко (ако играя примерно за 3-4-5-6) часа дали ще издържи ли?А също така ще загрява ли по малко ако си купя охлаждаща подложка?Става дума ако лаптопът е свързан към контакта.Искам лаптоп защото доста пътувам.Благодаря предварително!!! :)

Аз имам inspiron n5010. Идеален е за игри(купих си го по същата причина) и съм много доволен от представянето му. Може да носи много и досега не съм имал проблеми. Работи еднакво добре както с охладител, така и без.

Щом по-старият модел работи, значи и n5110 няма да има проблеми. Не се притеснявай за топлината - не е проблем за лаптопа, стига да има свободно пространство около вентилационния изход(това важи за всяка такава машина), и ще можеш да играеш игри дори и по 12-13-14 часа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2011 15:22

Basanaruga написа:
dem0to написа:

Аз имам inspiron n5010. Идеален е за игри(купих си го по същата причина) и съм много доволен от представянето му. Може да носи много и досега не съм имал проблеми. Работи еднакво добре както с охладител, така и без.

Щом по-старият модел работи, значи и n5110 няма да има проблеми. Не се притеснявай за топлината - не е проблем за лаптопа, стига да има свободно пространство около вентилационния изход(това важи за всяка такава машина), и ще можеш да играеш игри дори и по 12-13-14 часа.

Мерси брато,в четвъртък ми докарват лаптопа.Ти си човека който ме нави :wink:

Профил

Публикувано на: 23 Юли 2011 17:47

Няма да грее толкова, поне според мен. Процесора му е доста добър, така че се съмнявам да имаш проблем. Все пак това не са старите котлони на AMD(то и новите не са за хвалене де, но пак по-добре от преди).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost