Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Май 2011 20:19
Благодарско Хамо! 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Май 2011 20:20
Лично гарантирам за : 1)Ориз с къри, пилешко и зеленчуци 2)Оризови спагети с пилешко 3)Пържени пелмени и пролетни рулца 4)Паниран банан с мед 5)Чипс от скариди 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Май 2011 21:35
The Chameleon написа: Лично гарантирам за : 1)Ориз с къри, пилешко и зеленчуци 2)Оризови спагети с пилешко 3)Пържени пелмени и пролетни рулца 4)Паниран банан с мед 5)Чипс от скариди  Тва е сякаш червеи да ядеш.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Май 2011 21:37
Мани, потекоха ми лигите и си поръчах сума неща, сега ми е тежко... 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Май 2011 22:43
Имам въпрос от сферата на интересите на Хамелеона: Защо, аджеба, японците си цензурират пишките и вагините на жените в порнажите им, а показват пефофилски комикси, насилие, пипала и всякакви подобни ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Май 2011 22:46
Деби, винаги когато японците си цензурират пишките и вагините на жените в порнажите им, а показват пефофилски комикси, насилие, пипала и всякакви подобни се чудя, какво ли ще е да те чука кур с атомен състав на батерия ? Дали ще вибрира ? Или пък да пуска електричество вместо сперма !? А защо не, даже и да издава звуци. Винаги съм си мечтал, докато ме чукат, половият акт да е съпроводен от някаква симфония...
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Май 2011 22:47
read, смятах да ти напиша колко си тъп, ама се отказах. Тоя форум ми е много скучен вече 
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Май 2011 22:48
щото пишките им са малки, а вагините са им космати
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Май 2011 22:59
wiedzmin написа: Тоя форум ми е много скучен вече  на мене ли го казваш :/
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Май 2011 23:36
Till Lindemann написа: щото пишките им са малки, а вагините са им космати
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Май 2011 00:23
Аз написа: Имам въпрос от сферата на интересите на Хамелеона: Защо, аджеба, японците си цензурират пишките и вагините на жените в порнажите им, а показват пефофилски комикси, насилие, пипала и всякакви подобни ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) АлШу би имал добър отговор по въпроса, аз съм от хората дето се нервят на тая цензура...  ама съм гледал и без цензура де ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) въпроса е до какво ще се добереш  за общата публика е с цензура
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Май 2011 00:29
демек има нещо като посветени? интересуват ме само неща с хитоми танака без цензура 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Май 2011 00:36
Аз точно с нея търся 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Май 2011 00:38
не съм я и чувал о.О
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Май 2011 00:39
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Май 2011 00:53
Сладурана е,но не като Mayura Hoshitsuki ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) must see ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ^ сега погледнах, че е започнала едва на 19, а на 24 бях гледах много силния Vomit Lesbian Drug  едит : на 25 заедно с Юука Осава участваше във Vomit Enema Ecstasy, което ме остави без дъх 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Май 2011 09:17
Абе заеби цензурата ама в Япония правилото, че ако на публично място хванеш да ебеш някоя жена и някой снима през това време, и ти можеш да си я доебеш, просто рулира. Щом са го приели този закон просто е ясно колко са извратени. Ама си е тъпичко да, разни се ебат на улицата, в метрото, в съдебните зали, по новините, и други ги снимат, ама сякаш нищо няма, всеки си подминава и си гледа работата за която е тръгнал. Пък вагини и малки курове цензурират по филмите. Тъпи копелета. Лудницата!
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Май 2011 13:24
Vegan Black Metal Chef http://www.youtube.com/user/VeganBlackMetalChef  swedish epic meal пасти да яде
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Май 2011 13:53
мне, по-скоро обратното. 15 минути тегав бм е много дори за експерт в областта като Кирето. шведите са бързи и интенс :Д
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Май 2011 14:01
абе яко е, ама е клиширано с корпспейнта, сейтън и т.н. шведския meal time е култ, щото е варварски и спонтанен 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|