Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 29 Апр 2011 17:52
Till Lindemann написа: патакламарката не не не тилчо недей да фейлваш !!!! и вземи да влизаш в чата бе вчера решихме че ни липсваш
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 30 Апр 2011 13:51
Gipo написа: Във футбола имало симулации . Браво на вас, в сряда сте гледали първия мач в живота си и сте останали огорчени, понеже не било точно така, както са ви разказвали родителите, кофти Обяснението "ама, мамо, и те го правяяяяят!" е адски жалко и някакси не върви. Освен т'ва, с тия играчи, дето имате - видимо най-добрият отбор на планетата - да ви се налага по тоя цигански начин да играете - тъпо е. Защото едно е една-две симулации (ние си имахме Роналдо, сега Нани - дори Руни и Видич нерядко също симулират) - карай, случва се. Грозно е, но докато ФИФА/УЕФА не решат да вземат някакви сериозни мерки - няма да спре. Но когато от първата свирка тактиката на целият отбор е да симулира, когато за всеки фал даже вратарят тича при съдията и му развява пред лицето невидим картон (което, впрочем, в Англия традиционно се наказва с картон, fyi) - това е курвенско поведение отвъд абсолютно всякакви граници. И ако преди този мач като цяло пренебрегвах всякакви обяснения за симулантите в Барса - и прескачах всичките нападки срещу Бускетс, Алвеш и Педро - с обяснението, че ги има във всеки отбор, и че въпреки курвенските им номера, Барса пак играят най-красивият футбол и са най-добрият отбор на планетата - и бях напълно примирен, че ще станете шампиони, и че евентуална наша загуба от вас не би ме подразнила, защото знам кой е по-добрият отбор - сега съм просто отвратен и ще стискам палци я Реал на полуфинала, я Шалке или ние на финала да ви бием. Защото сте курвенски отбор, на който не му е нужно да симулира и мами, но въпреки това го прави. Освен това - продължавам да чакам Денката да обясни какво не му хареса за Ферги
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 30 Апр 2011 14:12
Еее браво бе, Дади, тва е Постът
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 10:42
Поприницп мразя Реал от край време, но Барселона в момента са ми най-смешния отбор. Банда гейчета, които само лежат по терените.. Мазни мръсни гейчета са си и треньора им баш педермето. Иначе три атаки се хванах да им броя пасовете и в трите направиха 40-50, без да достигнат пенала на наказателното. Дрисливи педалчета, Реал Мадрид, ако беше излязал да играе футбол щеше да им натрошат кокалите на тея нихилитните малоумници.
Ако МанЮН излезе на финала и играе нападателен футбол и ако Реал не успеят да бият тея смешници, Барса ще получат такъв шамар баш на финала, че ще го помнят като черния ден на в историята на смешния им клуб. Имаше период в които ми бяха симпатични, но сега най-неприятния ми отбор в Европа ме кефи н-пъти повече от тея цигани - Педро-медро, Алвеш. Като ги дадат от близо имам чувството че нямат търпение да ми направят свирка, грозни цигански гейове. Направо ми се повръща като ги гледам, даже един заклет фен на барса в компанията и се накъса да ги плюе, за какво си говорим. Ако бях четвъртия съдия, трябваше да съм дал 26 минути продължение, те лягаха през 20 сек и лежаха по 200, тея грозните, нихилитни, червено сини терлици.
Оооох че ми улекна и това пак колко време след мача, докато гледах ми идеше да изям телевизора.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 10:48
Трябваше верно да даде 26 минути продължение, за да може Меси да си направи хеттрика!
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 10:49
DJ Cat написа: Поприницп мразя Реал от край време, но Барселона в момента са ми най-смешния отбор. Банда гейчета, които само лежат по терените.. Мазни мръсни гейчета са си и треньора им баш педермето. Иначе три атаки се хванах да им броя пасовете и в трите направиха 40-50, без да достигнат пенала на наказателното. Дрисливи педалчета, Реал Мадрид, ако беше излязал да играе футбол щеше да им натрошат кокалите на тея нихилитните малоумници.
Ако МанЮН излезе на финала и играе нападателен футбол и ако Реал не успеят да бият тея смешници, Барса ще получат такъв шамар баш на финала, че ще го помнят като черния ден на в историята на смешния им клуб. Имаше период в които ми бяха симпатични, но сега най-неприятния ми отбор в Европа ме кефи н-пъти повече от тея цигани - Педро-медро, Алвеш. Като ги дадат от близо имам чувството че нямат търпение да ми направят свирка, грозни цигански гейове. Направо ми се повръща като ги гледам, даже един заклет фен на барса в компанията и се накъса да ги плюе, за какво си говорим. Ако бях четвъртия съдия, трябваше да съм дал 26 минути продължение, те лягаха през 20 сек и лежаха по 200, тея грозните, нихилитни, червено сини терлици.
Оооох че ми улекна и това пак колко време след мача, докато гледах ми идеше да изям телевизора. Вече съм съгласен!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 11:48
Zip0 написа: ХАХАХАХАХАХА... по-тъп хейт за Барса не бях чувал :Д:Д:Д МНОГО СИ БИЛИ ПОДАВАЛИ ХАХАХАХАХАХАХАХА!!! Мда, доста тъп хейт. DJ Cat написа: Поприницп мразя Реал от край време, но Барселона в момента са ми най-смешния отбор. Банда гейчета, които само лежат по терените.. Мазни мръсни гейчета са си и треньора им баш педермето. Иначе три атаки се хванах да им броя пасовете и в трите направиха 40-50, без да достигнат пенала на наказателното. Дрисливи педалчета, Реал Мадрид, ако беше излязал да играе футбол щеше да им натрошат кокалите на тея нихилитните малоумници.
Оооох че ми улекна и това пак колко време след мача, докато гледах ми идеше да изям телевизора. Е тва е друго нещо. Ся на гипо и зипо им стана тъпо.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 15:37
Адски съм отвратен от Барса...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 16:05
да, ама ще станат шампиони, нали пс великият реал вчера пада с 2 на 3...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 16:25
И те са гадни
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 16:32
Сформирайте гол протест и накрая се самоубийте показно, заради победите на Барса
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 17:00
Рамзито!!!!!!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 17:03
добре, че не пуснаха бербатов титуляр, щото им трябваше задължителна победа...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 17:14
ако дъвката беше пуснал Бербатов титуляр, мачът щеше да е много по-труден за нас
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 17:38
Дадииии, къде сиииииииии.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 18:22
След малко ще влезе да напише как съдията ни е подпрял а по темата Реал Мадрид - Барса, също така бих желал да видите това: http://www.vbox7.com/play:7e1611eb&start=182
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 18:43
denik написа: DJ Cat написа: Поприницп мразя Реал от край време, но Барселона в момента са ми най-смешния отбор. Банда гейчета, които само лежат по терените.. Мазни мръсни гейчета са си и треньора им баш педермето. Иначе три атаки се хванах да им броя пасовете и в трите направиха 40-50, без да достигнат пенала на наказателното. Дрисливи педалчета, Реал Мадрид, ако беше излязал да играе футбол щеше да им натрошат кокалите на тея нихилитните малоумници.
Оооох че ми улекна и това пак колко време след мача, докато гледах ми идеше да изям телевизора. Вече съм съгласен! Човек тролвай ме със стил малко. Иначе голяма работа днес, нека и Арсенал да бият веднъж да се порадват. Като погледна програмата на Челси и Ман и си оправям настроението... Сигурна титла в Англия и сигурна в Шампионската. Кеф.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 18:53
Аз наистина те подкрепям, аз не харесвам и двата испански клуба
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 19:22
котко педераст си добре, че като цяло премиършип е супер слаб този сезон, и едва едва взехте титлата
пък за шампионска лига ще има да чакате да станете шампиони поне още един сезон...барай меча
денчо {}
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Май 2011 21:02
Деник явно съм се объркал нещо, защото и в друга тема беше написал нещо от сорта на +1.
Тилчо ще видим и да приказваме сега няма файда.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|