Автор |
Съобщение |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Апр 2011 20:33
Право думаш, шефе. Ебало си е майката, но имам усещането, че знам какво правя. Паля фасчета, защото ми се пуши. Не защото всички край мен чадиха и продължават да чадят и азе да не остана по-назад. Парички за една-две кутии на месец ми се намират, но за сериозни тренировки с добавки и режим нямам да отпусна, а пък имам желание, въпреки болките от серотониновото немане. Някой ден ако печеля достатъчно и имам време, съм си обещал да тръгна и да стана машинка - е виж го Трент кво тяло отпра като заеба да пие и си купи уреди. Некой ден и аз ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
Онлайн
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Апр 2011 21:25
Ако пушиш по кутия на месец немаш грижи, ама ако/като минеш повече, да знаеш че си поел венестия. Тва пушенето не си е работа. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Апр 2011 21:33
И двете работи ги осъзнах на третата цигарка 
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Апр 2011 22:03
The Grim Reaper написа: Ако пушиш по кутия на месец немаш грижи, ама ако/като минеш повече, да знаеш че си поел венестия. Тва пушенето не си е работа.  Помня как беше рейджнал като пропуши отново... чак жал ми стана за тебе 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Апр 2011 22:49
Не съм за жал, за бой съм, а щом съм пушил още въпреки рейджа значи не съм рейджвал достатъчно. После ме хвана яд достатъчно на мене си че пак ги спрях. Ся ме е страх да не зема да ги спирам и почвам наново, ше съм като Марк Твен по 100 пъти. 
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Апр 2011 22:53
тоя марк твен ми изкара изпита по ВО и Печат  направих се на тарикатче и го написах в използваната литература (да, тя ни накара да напишеме накрая на листа литература, която сме ползвали да учим) и хванах 3-ка само щото съм ценител :Д
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Апр 2011 23:02
абе аз минах на давидофф 1 .. да ви кажа, това си е планински въздух за моите дробове, но гледам да пуша същия брой цигари като преди.. С тая разлика, че са около 4х от обичайните ми (оранжев пал мал) и някакси по-добре се чувствам.. Ама е самовнушение, сигурен съм 
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Апр 2011 00:28
The Grim Reaper написа: Не съм за жал, за бой съм, а щом съм пушил още въпреки рейджа значи не съм рейджвал достатъчно. После ме хвана яд достатъчно на мене си че пак ги спрях. Ся ме е страх да не зема да ги спирам и почвам наново, ше съм като Марк Твен по 100 пъти.  Аз имах предвид повода, рекох да не ти го припомням.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Апр 2011 06:49
Sirius написа: абе аз минах на давидофф 1 .. да ви кажа, това си е планински въздух за моите дробове, но гледам да пуша същия брой цигари като преди.. С тая разлика, че са около 4х от обичайните ми (оранжев пал мал) и някакси по-добре се чувствам.. Ама е самовнушение, сигурен съм  И аз тях пушех, но въпреки че са единички си създаваха същото усещане за затлачване, каквото създават и другите цигари. Особено ако си излязъл да пиеш и си изпушил някоя-друга в повече. Същата гняс са си.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Апр 2011 07:09
ebem vi po kutiq 4erven davidoff na den pu6a i mi e prez kura seriozno dali 6e urma sled 15-20 godini ot rak...ne 4e ne sym my4il da gi spiram, no sym bezpomo6ten 
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Апр 2011 07:37
значи ти си ходещ казан с катран. никой не те кара да ги спираш, ама ги понамали поне бе, ящно копеле такова.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Апр 2011 07:51
e brat da ne misli6 4e e taka stava...
mnogo me draznite taka kato po4nete, kakto ti i polovinata mi priqteli koito ne pu6at da govorqt..."mi namali gi", "spri gi, kvo tolkova"...ddz nqma kak 4ovek koito ne e serizoen pu6a4 da razbere kvo iskam da kaja...estestveno 4e iskam da gi spra, ama ne stava taka lesno i donqkyde sym se primiril
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Апр 2011 08:11
Недей се оправдава, само желание ти трябва, ама не ти е достатъчно. Ей ме аз ти казвам - спри ги, кво толкова.
Пък и не те ли дразни мисълта, че си подвластен на некви треволяци увити в хартийка? Мен първия път като ги спирах тва ми беше стимула - или ше успея да ги спра или трябва да се примиря че не мога да ги спра, което жестоко ше ме сдуха.
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Апр 2011 09:17
Хора, съжалявам за безпокойството което сигурно ще причиня, но просто ми трябва някакво място на което да седна и да напиша това, което искам.
Не знам къде се намирам и дали изобщо съществувам.... Вчера, на 8 април, майка ми почина. През нощта, внезапно се е получил инфаркт, който е прекъснал достъпа на кръв до сърцето... Днес, в 3 през нощта ми се обадиха за да ми го съобщят, преди малко бях на аутопсия, за да я разпозная и да изяснят причината за смъртта. Защо, кой, как не знам, знам само, че един хубав човек и скъп за мен, си отиде.
Благодаря ви.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Апр 2011 10:09
Съжалявам, човече. Такъв е живота - все в един момент свършва. Ще ни се да можем да задържим хората, които обичаме завинаги, но на тоя свят няма нищо вечно. Имай сили и не губи надежда и вяра.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Апр 2011 10:40
наистина не знам какво да ти кажа, освен да поднеса моите съболезнования. нядявам се, че времето лекува всичко.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Апр 2011 12:35
Съжалявам, пич.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Апр 2011 12:53
Съболезнования човече. Често забравяме че не сме вечни на този свят. 
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Апр 2011 14:06
... много съжалявам  дано не изпиташ това, което ще изпитвам аз, ако моята майка умре.
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Апр 2011 21:57
Мерси много пичове. Това ми трябваше Айде стига толкова тегава обстановка - нали сме гей форум Днеска за първи път пуших коз... е то дръпнах си, не съм го изпушил... ама пак не е това което очаквах ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|