Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 19:49
Е, ти винаги трябва да се абстрахираш че това все пак си е "детско"  Аз преди няколко дни бях хванал завръщането на скалата и като му чух речта, щях да се гръмна. Ама просто си е яко 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 19:54
кеч > аниме, сериали, риалити
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 20:23
На мен пък самите караници са ми по-интересни от боевете, които ми идат много fake and gay, дори ме дразнят на моменти. Вероятно защото съм повече mma фен (което ми идват единствнео gay на моменти  ).
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 21:07
TNA-а е по-як, поне в момента, въпреки че и там сценария яко издъхва, поне темпото на битките е осезаемо по-високо отколкото в WWE. При тия, последните, не ме кефи, че почнах да си връщат старите звезди, което само означава, че са съвсем безидейни. То не бяха Букър,Дизел,Скалата,Триш, сега и Ледения... еми тъпо 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 21:33
Има нещо вярно, че в завръщането на старите звезди някак си освен сантименталната част направо си издиша. Помня как след контузии се завръщаха преди - Трите Хикса пребиваше някой с чук, Ледения унищожаваше с кран лимузината на Макмеън и т.н. Липсва интригата - особено ми харесваше момента, когато Шейн и Стефани Макмеън разцепиха федерацията на две. Липсват задкулисните сцени - някои от тях бяха особено комични. Липсват отборите по двойки като Hardy, Dudley, Edge&Christian, както хардкор мачовете и състезателите там, които бяха едни от най-култовите. Липсват епичните съперничества, намесвания и най-вече хъса за спечелване за титлите. Сега имам чувството, че кечистите ги интересува всичко друго, но не и титлата, която би трябвало да е и най-висшия стремеж на състезателя. Сега шампион е някакъв дебил и мачове за титлата има не повече от 5-6 пъти годишно, като споменатия дебил защитава титлата си по единтичен начин - партньорът му разсейва съдията, прави някаква шашма и това е - общо взето много сухо и педантично. Честно казано, от време на време гледам кеча и определено ми е писнало да гледам Джон Сина-любимецът-на-децата и тези смешници Нексъс, които си вонят на зле скалъпен сценарий - много долнопробен римейк на NWO, The Radicals, D-Generation X и други подобни формирования, обиращи освиркванията на дечицата от публиката. Определено подкрепям мнението, че в известна степен в WWE като цяло има доста посредственост, но смятам, че във всяка една идея има криза и застой и че това е нещо временно.
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 21:53
дъдлитата бяха най-най великото нещо, което може да се случи на 1 ринг
брат ти разкрачва някой върху маса и ти му скачаш от 3 метра с глава върху ташаците...колкото и да го репетираш, това е най-здравия завършващ удар евър...
аз мисля, че старите звезди си бяха по-хардкор някак си, по-селски по някакъв начин, и според мен точно това виждат феновете като застанат до някой обезкосмен пич,който се бие гелосан... гробаря си паркира мотора пред публиката, удря се в него от време на време, ледения ги пръска с бира и се припадат... по истинско е някво ддз
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 21:54
Копелета, напих се с блъди мери на шотове, правено от баща ми  Обичам ви!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 22:00
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 22:10
Till Lindemann написа: дъдлитата бяха най-най великото нещо, което може да се случи на 1 ринг
брат ти разкрачва някой върху маса и ти му скачаш от 3 метра с глава върху ташаците...колкото и да го репетираш, това е най-здравия завършващ удар евър...
аз мисля, че старите звезди си бяха по-хардкор някак си, по-селски по някакъв начин, и според мен точно това виждат феновете като застанат до някой обезкосмен пич,който се бие гелосан... гробаря си паркира мотора пред публиката, удря се в него от време на време, ледения ги пръска с бира и се припадат... по истинско е някво ддз Старите звезди бяха Светкавицата, Хълк Хоган & Co. Скалата, Трите Хикса, Ледения и тези от тяхното поколение просто успяха да напипат най-правилния баланс между имидж и присъствие на ринга - хем колоритни и интересни, хем не бяха някакви лъскави лигльовци като Ренди Ортън (макар че точно тоя не беше баш такъв), Рей Мистерио, Сина и другите, че не ги помня.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 22:50
светкавицата, хълк хоугън, андре гиганта са били звезди преди ние да сме били родени сигурно
рей мистерио пък е най-тру от всички други кечисти в момента, тва не е кеч, ми Lucha libre <3
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 22:54
Мда, а Скалата, Ледения, Трите Хикса etc. са от началото на 90-те, което дефакто ги прави звездите на нашето време. Не знам, Морко може да е живял преди това и да е гледал Хълк Хоган и Светкавицата 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 22:55
Андре гиганта е невероятен и е наполовина българин май 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 23:08
AcTivE написа: Има нещо вярно, че в завръщането на старите звезди някак си освен сантименталната част направо си издиша. Помня как след контузии се завръщаха преди - Трите Хикса пребиваше някой с чук, Ледения унищожаваше с кран лимузината на Макмеън и т.н. Липсва интригата - особено ми харесваше момента, когато Шейн и Стефани Макмеън разцепиха федерацията на две. Липсват задкулисните сцени - някои от тях бяха особено комични. Липсват отборите по двойки като Hardy, Dudley, Edge&Christian, както хардкор мачовете и състезателите там, които бяха едни от най-култовите. Липсват епичните съперничества, намесвания и най-вече хъса за спечелване за титлите. Сега имам чувството, че кечистите ги интересува всичко друго, но не и титлата, която би трябвало да е и най-висшия стремеж на състезателя. Сега шампион е някакъв дебил и мачове за титлата има не повече от 5-6 пъти годишно, като споменатия дебил защитава титлата си по единтичен начин - партньорът му разсейва съдията, прави някаква шашма и това е - общо взето много сухо и педантично. Честно казано, от време на време гледам кеча и определено ми е писнало да гледам Джон Сина-любимецът-на-децата и тези смешници Нексъс, които си вонят на зле скалъпен сценарий - много долнопробен римейк на NWO, The Radicals, D-Generation X и други подобни формирования, обиращи освиркванията на дечицата от публиката. Определено подкрепям мнението, че в известна степен в WWE като цяло има доста посредственост, но смятам, че във всяка една идея има криза и застой и че това е нещо временно. Прав си но тогава го нямаше тоя рейтинг за това беше лудница. Сега е PG, и да не го приемат offensive децата и вече няма кръв, няма Tornado отборни мачове където се млатят всички на веднъж, преди имаше мачове с маси редовно, абе знаеш как. От както станаха толкова лайна рейтингите и всичко се насра. Тва е сякаш сега да видим нов Кармагедон - няма брат. А който каза че Ренди Ортън е смешен....... Той е една от водещите звезди,и като цяло един от най бруталните персонажи, The Legend Killer и сега The Viper Хищника. Супер добре е направен.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 23:30
denik написа: Мда, а Скалата, Ледения, Трите Хикса etc. са от началото на 90-те, което дефакто ги прави звездите на нашето време. Не знам, Морко може да е живял преди това и да е гледал Хълк Хоган и Светкавицата  Е не сте ли гледали записи, има из тубата.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Мар 2011 23:34
High_voltage написа: копелета, намерете ми плс онзи епичен мач за титлата по двойки от 2001-ва - 2002-ра, дето се биха четири двойки и титлата беше окачена на 6 метра над земята
имаше стълби, столове, всичко, и накрая май спечелиха братята харди, като единия се докопа до титлата, а после се размаза от върха на стълбата върху тялото на един от лошите дето беше на маса
култ!
Сетих се за кой мач говориш но тоя е много по бесен http://www.youtube.com/watch?v=jetveIs18e8 освен тва и напрайха 3D на Лита, Джеф Харди получи копие у въздуха и се унищожи от най високата стълба.
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Мар 2011 00:02
Chris Jericho & Chris Benoit vs The Hardy Boyz vs The Dudley Boyz vs Edge & Christian TLC Part 1 : http://www.youtube.com/watch?v=aWDnwMm6 ... re=relatedEdge, Christian, Triple H, Stone Cold vs Kane, Undertaker, Hardy Boyz - 23/4/2001 - Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=_sahH2Cr4cc 
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Мар 2011 00:31
Lyoto Machida копелета - трябва да му сложат снимката до речниковата дефиниция на думата dodge!!!
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Мар 2011 01:42
Lich King написа: А който каза че Ренди Ортън е смешен....... не бе, не съм казал, че е смешен, просто викам че 2004-та е беше мижитурка още, сега е много по-бедес и сърдит. сега еквивалента на кърт енгъл е оня лумпен МИЗ , дето не знам кво го бутат насекъде и му дават да взима титлата крис беноа беше машина, ма му избиха чевиите и си утрепа семейството иначе и по-дъртия кеч съм гледал, по не помня кой канал, даже още когато Мик Фоли беше Джак Кактуса ( ? ) 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Мар 2011 02:34
Той на времето беше в Еволюция където те го учиха как да е про, туй унуй, за тва беше смешка. А иначе да Миз си е палячо, той от дебюта до сега е един голям цървул. Мене ме е яд че Джон Сина тръгна в обратна посока. На времето беше Heel, тоест лош и бедес http://www.youtube.com/watch?v=DqlqA9XXup8 и до преди няколко години когато беше Marine ерата, там беше края, след това пропадна.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Мар 2011 08:17
Ама то сериозна дискусия стана. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|